Nabijacie napatie

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 23, 2008 11:31 pm

jednoducho uz elektrolyza tam mele tomu :) ked vrie celkom dost a je uz tepla staci vypnut a je nabita... tak ako si pisal... je tam tych 13.8-14.2V tiez mi to napadlo len som to uz zabudol dakde som to videl nedavno :) aj tie 6V maju daco okolo 6.8-7.2V mozno 7.4 tusim alebo tak neco ... to uz je jedno par desatiniek :) hlavne aby to bolo neajky ten voltik nad :) ( ja som nabijal 12V 12Ah s 12kou na autobaterie a mala sklopoistku lenze ona bola 5A :D takze to vrelo po hodine :D :? :lol: :roll: ) co uz ... ale baterky idu jak nowe , aj su nowe.... ja mam svoju tam v scoote ( teda ted ne ) aj som rozmyslal o novej ale som si howoril zakial ide tak naco ?:D dolejem destil. vody a idem
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa FoXiK » St Jan 23, 2008 11:39 pm

No tata mi tu teraz nahucal ze to su kktiny ze to je uplne jedno ake mash napatie a vela veci okolo toho ... ze to mozes aj 20timi volatami nabijat Dvolezity je PRUD hlavne, ked mash tvrdy zdroj tak ti prevali aj celu baterku a mozes mat nabijacku co ukazuje 14V a ked ju supnes na autobateriu co ma 72Ah tak ti s tym ani nepohne :shock: :roll: ( lol on vie asi setko ) dobre si nechat poradit :)
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa mabi » Št Jan 24, 2008 8:21 am

bobo a rspeed: diky :wink:
podpis som si este nenastavil

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#29 Príspevok od užívateľa rspeed » Št Jan 24, 2008 8:24 pm

... v poho,uz davnejsie ale bola to moja praca,neaku tu baterku som nalial :lol: ... inak len pre info sucha ma 30 min po naliati 90 percentny vykon - bez nabijacky - to je chemia :lol: ...

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#30 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jan 28, 2008 7:04 pm

MABI ak tá nabka má 7V tak má možno odpálený usmerňovač a ide tam len jedna polvlna z tej striedaviny si to meral naprázdno? alebo po pripojení k nabky k baterke? inak všetko je zložitejšie ....prúd ,napätie ,voltampérová charakteristika nabíjačky ,vnútorný odpor nabíjanej baterky ,jej kapacita...a veľa iného ovplyvňuje nabíjací proces ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#31 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jan 28, 2008 7:05 pm

MABI ak tá nabka má 7V tak má možno odpálený usmerňovač a ide tam len jedna polvlna z tej striedaviny si to meral naprázdno? alebo po pripojení k nabky k baterke? inak všetko je zložitejšie ....prúd ,napätie ,voltampérová charakteristika nabíjačky ,vnútorný odpor nabíjanej baterky ,jej kapacita...a veľa iného ovplyvňuje nabíjací proces .... skorodované pripájacie svorky niekedy tiež vedia človeka zblbnúť a merák tiež :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"