Nabijacie napatie
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
jednoducho uz elektrolyza tam mele tomu
ked vrie celkom dost a je uz tepla staci vypnut a je nabita... tak ako si pisal... je tam tych 13.8-14.2V tiez mi to napadlo len som to uz zabudol dakde som to videl nedavno
aj tie 6V maju daco okolo 6.8-7.2V mozno 7.4 tusim alebo tak neco ... to uz je jedno par desatiniek
hlavne aby to bolo neajky ten voltik nad
( ja som nabijal 12V 12Ah s 12kou na autobaterie a mala sklopoistku lenze ona bola 5A
takze to vrelo po hodine
) co uz ... ale baterky idu jak nowe , aj su nowe.... ja mam svoju tam v scoote ( teda ted ne ) aj som rozmyslal o novej ale som si howoril zakial ide tak naco ?:D dolejem destil. vody a idem
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
No tata mi tu teraz nahucal ze to su kktiny ze to je uplne jedno ake mash napatie a vela veci okolo toho ... ze to mozes aj 20timi volatami nabijat Dvolezity je PRUD hlavne, ked mash tvrdy zdroj tak ti prevali aj celu baterku a mozes mat nabijacku co ukazuje 14V a ked ju supnes na autobateriu co ma 72Ah tak ti s tym ani nepohne
( lol on vie asi setko ) dobre si nechat poradit 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
MABI ak tá nabka má 7V tak má možno odpálený usmerňovač a ide tam len jedna polvlna z tej striedaviny si to meral naprázdno? alebo po pripojení k nabky k baterke? inak všetko je zložitejšie ....prúd ,napätie ,voltampérová charakteristika nabíjačky ,vnútorný odpor nabíjanej baterky ,jej kapacita...a veľa iného ovplyvňuje nabíjací proces ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
MABI ak tá nabka má 7V tak má možno odpálený usmerňovač a ide tam len jedna polvlna z tej striedaviny si to meral naprázdno? alebo po pripojení k nabky k baterke? inak všetko je zložitejšie ....prúd ,napätie ,voltampérová charakteristika nabíjačky ,vnútorný odpor nabíjanej baterky ,jej kapacita...a veľa iného ovplyvňuje nabíjací proces .... skorodované pripájacie svorky niekedy tiež vedia človeka zblbnúť a merák tiež 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!