Akcie v obchodoch - motoveci
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
[quote="matio"]hladal som aj web stranku b-square, ale neviem sa dopatrat, mozno niekto vie [quote]
asi preto ze to je len znacka lidlu...ako euroshopper v hypernove a pod...no name cinske veci s ich nalepkami...
asi preto ze to je len znacka lidlu...ako euroshopper v hypernove a pod...no name cinske veci s ich nalepkami...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
Domco napísal:ja som bol dnes v lidli v nitre a nemali tam skoro nic ,este nemali vylozene skoro ma vychytilo od jedu
ja som tam bo o tretej poobede a uz tam nic nemali

- polly50
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
ja som kupoval o 18 a bolo tam vsetko tak som kupil termopradlo nohavice,tricko,ponozky ................a mozem sa zenit 

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
heeej zajtra nebehnem cez volnu hodinu aj ja do lidla
marko mi howoril ze maju aj nejake prilby tak aspon pre mladu nejaku
mozno.. a ked nie aspon pokukam alebo aj to termo sa zide 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
to termopradlo je vyborne... a lahucke... priliehave, vymakane, mam spodok aj vrch (vsetko XL) a ked si v tom, je to uplne super... vyborna kupa, absolutne nelutujem.
Okrem toho som si kupil rukavice (XXL) a motorkarske ponozky (43-46).
(z minulych akcii mam ladvinak, nabijacku, plachtu, kuklu a kolenacky, EDIT: a dvojdielne nepremoky, vyborna vec!)
V nasom bardejovskom LIDLi sme boli 5 minut po otvoreni (nechal som dochodcov, nech sa tlacia, cakali tam isto aspon 15 minut, aj ked neviem na co, z motorkarskych veci nekupili nic). Brat si kupil jediny par tych rukavic vo velkosti XL, ktory bol na predajni, viac XL-iek nebolo... sila.

(z minulych akcii mam ladvinak, nabijacku, plachtu, kuklu a kolenacky, EDIT: a dvojdielne nepremoky, vyborna vec!)
V nasom bardejovskom LIDLi sme boli 5 minut po otvoreni (nechal som dochodcov, nech sa tlacia, cakali tam isto aspon 15 minut, aj ked neviem na co, z motorkarskych veci nekupili nic). Brat si kupil jediny par tych rukavic vo velkosti XL, ktory bol na predajni, viac XL-iek nebolo... sila.

Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Po Mar 17, 2008 10:05 pm, upravené celkom 1 krát.
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
ani mne nededi je široky ale učel splna nie celkom sice ale tak aspon preveseny cez kotuč
niako to musim doladiť 

Naposledy upravil/-a Snehulak v Po Mar 17, 2008 10:56 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil