Akcie v obchodoch - motoveci
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor 
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
[quote="matio"]hladal som aj web stranku b-square, ale neviem sa dopatrat, mozno niekto vie [quote]
asi preto ze to je len znacka lidlu...ako euroshopper v hypernove a pod...no name cinske veci s ich nalepkami...

asi preto ze to je len znacka lidlu...ako euroshopper v hypernove a pod...no name cinske veci s ich nalepkami...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
						scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 
				sokolino
Domco napísal:ja som bol dnes v lidli v nitre a nemali tam skoro nic ,este nemali vylozene skoro ma vychytilo od jedu
ja som tam bo o tretej poobede a uz tam nic nemali
 teda mali ale iba M S XL akurat rukavice tam mali najvacsie posledne som hned zobral a este som chcelto termo ale iba vrch tam mali aj to M 2ks takze nic moc
 teda mali ale iba M S XL akurat rukavice tam mali najvacsie posledne som hned zobral a este som chcelto termo ale iba vrch tam mali aj to M 2ks takze nic moc- 
				sokolino
- polly50
- st. trojkolkár 
- Dátum registrácie: Ne Jún 24, 2007 9:36 am
- Skúter: Motorro Polly 50
ja som kupoval o 18 a bolo tam vsetko tak som kupil termopradlo nohavice,tricko,ponozky ................a mozem sa zenit 

valec-70 Motoforce Sport,vario-seria 5.75g,spojka-seria červené prižinky Naraku, červena kontrastka Malossi,Kemen kevlar,výfuk- LeoVince Touring, Motoforce 17,5 tryska 72 http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 491#p41317
						- FoXiK
- motorkár 
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
heeej zajtra nebehnem cez volnu hodinu aj ja do lidla  marko mi howoril ze maju aj nejake prilby tak aspon pre mladu nejaku
 marko mi howoril ze maju aj nejake prilby tak aspon pre mladu nejaku  mozno.. a ked nie aspon pokukam alebo aj to termo sa zide
 mozno.. a ked nie aspon pokukam alebo aj to termo sa zide 

marko mi howoril ze maju aj nejake prilby tak aspon pre mladu nejaku
 marko mi howoril ze maju aj nejake prilby tak aspon pre mladu nejaku  mozno.. a ked nie aspon pokukam alebo aj to termo sa zide
 mozno.. a ked nie aspon pokukam alebo aj to termo sa zide 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
						- 
				sokolino
- THeBaNDiT
- moderátor 
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
to termopradlo je vyborne... a lahucke... priliehave, vymakane, mam spodok aj vrch (vsetko XL) a ked si v tom, je to uplne super... vyborna kupa, absolutne nelutujem.  Okrem toho som si kupil rukavice (XXL) a motorkarske ponozky (43-46).
 Okrem toho som si kupil rukavice (XXL) a motorkarske ponozky (43-46).
(z minulych akcii mam ladvinak, nabijacku, plachtu, kuklu a kolenacky, EDIT: a dvojdielne nepremoky, vyborna vec!)
V nasom bardejovskom LIDLi sme boli 5 minut po otvoreni (nechal som dochodcov, nech sa tlacia, cakali tam isto aspon 15 minut, aj ked neviem na co, z motorkarskych veci nekupili nic). Brat si kupil jediny par tych rukavic vo velkosti XL, ktory bol na predajni, viac XL-iek nebolo... sila. 

Okrem toho som si kupil rukavice (XXL) a motorkarske ponozky (43-46).
 Okrem toho som si kupil rukavice (XXL) a motorkarske ponozky (43-46).(z minulych akcii mam ladvinak, nabijacku, plachtu, kuklu a kolenacky, EDIT: a dvojdielne nepremoky, vyborna vec!)
V nasom bardejovskom LIDLi sme boli 5 minut po otvoreni (nechal som dochodcov, nech sa tlacia, cakali tam isto aspon 15 minut, aj ked neviem na co, z motorkarskych veci nekupili nic). Brat si kupil jediny par tych rukavic vo velkosti XL, ktory bol na predajni, viac XL-iek nebolo... sila.

Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Po Mar 17, 2008 10:05 pm, upravené celkom 1 krát.

- Snehulak
- skútrista 
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
ani mne nededi  je široky ale učel splna nie  celkom sice ale tak aspon  preveseny cez kotuč  niako to musim  doladiť
 niako to musim  doladiť 

niako to musim  doladiť
 niako to musim  doladiť 
					Naposledy upravil/-a Snehulak v Po Mar 17, 2008 10:56 pm, upravené celkom 1 krát.

podpis som si este nenastavil
						- 
				sokolino