Jazdíte agresívne ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#51 Príspevok od užívateľa M4rekX » Pi Aug 29, 2008 10:14 am

Správne merajú tam kde je prikázaná maximalna rychlosť ... aj u nas mestkáči meravajú...

Ale to e trochen OT :P
podpis som si este nenastavil

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#52 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Aug 29, 2008 10:34 am

TABIK napísal:He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavky :D obiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia :D Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem :D nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli :D
problem je ze tebe pistia gumy nie preto ze by si tak silno brzdil ale ze su take tvrde a aj tie nanic brzdy ti to dokazu tak zablokovat :)

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#53 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Aug 29, 2008 11:41 am

TABIK napísal:He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavky :D obiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia :D Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem :D nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli :D

a potom ze kto robi skutristom zlu povest na krizovatke sa tlacim dopredulen ekd je cervena a vzdy po lavej strane ak je zelena alebo naskakuje orange tak nepredbieham a ako ti hovoris brzdit az ti gumy pistia tie kendy neznicitelne pistia stale a neni to zaujimave ludia kukaju ale myslia si to je ale kkt

PN23
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Št Máj 18, 2006 5:08 pm

#54 Príspevok od užívateľa PN23 » Pi Aug 29, 2008 11:52 am

Ja jazdim ako sa da....cim rychlejsie ,tym lepsie,na krizovatke som prvy,ved na to je skuter,aby som nestal v rade,nie?

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#55 Príspevok od užívateľa Domco » Pi Aug 29, 2008 12:54 pm

ja sa snazim dodrziavat predpisy ,ale priznavam nie vzdy tak urobim (sem tam plna ciara ,pripadne maximalna rychlost) ,zapchy obieham ako sa len da ,samozrejme ak je predomnou par aut tak sa netlacim zbytocne dopredu .Svoju domacu Nitru uz poznam cize zapcham sa viem vyhybat,aspon ciastocne
Gilera runner => Piaggio X8

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#56 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 29, 2008 10:10 pm

nechcem rýpať ale kolega TABIK si asi koleduje o prúser...raz to nedobrzdíš... Ja som mal síce včera situácie kolízne dokonca dve tiež mi pištala zadná guma ale to bolo tak že sa mi ... nadrzovku predomňa BUS protiidúci odbočujúc vlavo križujúc mi cestu a blokoval celý pravý pruh a aj polovicu lavého..... magor BUSácky vypatlaný...a netetel som jak šarkan normálka 50-60 ale nie v lavom ale pravom pruhu bolo to pod SNP mostom smerom do Karlovky a mal som čo robiť aby som to ubrzdil .Pretože som to tak nejak odhadol že to vychádza jak sa točil a samozrejme som naivne rátal s tým že tam má volnú cestu pod most ale on skočil na brzdu a ostal stáť .....Asi sa nezmestil tam kam chcel... :oops: :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa TomasARN » So Aug 30, 2008 8:50 am

to co pisal vlady, sa stalo aj mne, ale nie s autobusom ale s autom, protiiduce auto odbocovalo, tak mo krizilo cestu a nedal mi prednost... guma mi piskala, zadok ma predbiehal, ale nastastie som to ustal

TABIK

#58 Príspevok od užívateľa TABIK » So Aug 30, 2008 10:01 am

Ale tak vybehol som na chodnik len raz. A tie brzdenia mam odhadnute. Na seba davam velky pozor.xixi. no teda aj na ostatnych ucastnikov.

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#59 Príspevok od užívateľa TomasARN » So Aug 30, 2008 10:06 am

TABIK napísal:Ale tak vybehol som na chodnik len raz. A tie brzdenia mam odhadnute. Na seba davam velky pozor.xixi. no teda aj na ostatnych ucastnikov.
hej odhadnute, vela ludi malo odhadnute a vela sa zabilo alebo zabili niekoho ineho

M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
Kontaktovať užívateľa:

#60 Príspevok od užívateľa M4rekX » So Aug 30, 2008 10:48 am

čo sa tyka brzdenia tak už sa mi vela krat stalo že mi niekto vybehol tak som musel začať prudšie brzdiť.. tie kotučovky su dobrá vec :D ...

Richi1993
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Sep 02, 2008 4:35 pm
Skúter: Piaggio Zip 50 quattrotempi
Kontaktovať užívateľa:

#61 Príspevok od užívateľa Richi1993 » St Sep 03, 2008 9:03 pm

no ak ja u nas v dedine mozem obiehat tak asi skodofky co chodia ale je to priijemny pocit no proste rad obieham ...a agresivna jazda nerad ohrozujem inych okolo mna ked uz tak mx. na...a to si necham do terenu na enduro...

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jazdíte agresívne ?

#62 Príspevok od užívateľa matopn » Št Sep 18, 2008 11:02 pm

jedno zaujimave video su tam ajs kture napr som tam videl roxa

Mame tu sekciu LINKY, tak to hod laskavo tam! mPershing

FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jazdíte agresívne ?

#63 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Okt 04, 2008 5:39 pm

ci jazdime agrasivne... keby len agresivne :D jak blaazen kolienka kusok nad cestou :D
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"