Ale to e trochen OT

Moderátor: Moderators

problem je ze tebe pistia gumy nie preto ze by si tak silno brzdil ale ze su take tvrde a aj tie nanic brzdy ti to dokazu tak zablokovatTABIK napísal:He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavkyobiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia
Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem
nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli

TABIK napísal:He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavkyobiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia
Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem
nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli

jak blaazen kolienka kusok nad cestou
 jak blaazen kolienka kusok nad cestou