Moderátor: Moderators
nie na obecny uradhonda_SFX50 napísal:chalani dneska som bol na dopravnom inspektorate sa pytat co a jak s evidenciou skutra atd atd.. sme tam nahlasili vsetko o skutri a nam nato povedali ze evidenciu ked je to 49-tka scooter netreba ale ze treba ist na obecny urad ze tam nam povedia. akoze uz som pocul vela moznosti o spz ale taku este ne.
Neviem ako kto ale ja som scooter čo má menej ako 49ccm ešte nevidel ale! ...ono sa to tak robí ten zvihový objem kvôli legislatíve pretože to môže byť max 50ccm aby to bolo v kat. malej moto a bolo to od 15 rokov.a samozrejme do 45km/h rýchlosť ...A samozrejme všelijaké čínske kolobežky čo majú motor 35ccm a pod z nejakého krovinorezu nerátam lebo to nieje na cestu ani pre čistého a odhodlaného samovraha!JetforceKe napísal:no tak ja som cirou nahodou bol dnes na obhliadke a po spz lebo mi bolo povedane ze akonahle je skuter nad 49 cc tak uz musi mat spz.......
a ten chuj fizel ze pyta od teba technickyhonda_SFX50 napísal:som sa dneska pytal jedneh znameho. on je policajt. som sa pytal ze konkretny priklad idem po ulici zastavi ma na scootri co odomna opyta. on ze technicky vodicsky a ked ma bude chciet prekontrolovat tak aj zaplatenu poistku. ja ze a ci na spz sa nepozera. on ze pri 50-tkach nie lebo netreba iba ked su to tie vacsie skutre tak pozrie aj ci ma spz-ku