NAJLEPSIE SA IST OPTAT NA PRISLUSNY Okresny urad teda Dopravny Inspektorat podla potreby na Fizlarnu maximalne
 NAJLEPSIE SA IST OPTAT NA PRISLUSNY Okresny urad teda Dopravny Inspektorat podla potreby na Fizlarnu maximalne   Takze je zbytocne pisat sem ked aj tak polovicka to iba okibicuje a aj tak z toho budes magor
 Takze je zbytocne pisat sem ked aj tak polovicka to iba okibicuje a aj tak z toho budes magor  
Moderátor: Moderators

NAJLEPSIE SA IST OPTAT NA PRISLUSNY Okresny urad teda Dopravny Inspektorat podla potreby na Fizlarnu maximalne
 NAJLEPSIE SA IST OPTAT NA PRISLUSNY Okresny urad teda Dopravny Inspektorat podla potreby na Fizlarnu maximalne   Takze je zbytocne pisat sem ked aj tak polovicka to iba okibicuje a aj tak z toho budes magor
 Takze je zbytocne pisat sem ked aj tak polovicka to iba okibicuje a aj tak z toho budes magor  

nie na obecny uradhonda_SFX50 napísal:chalani dneska som bol na dopravnom inspektorate sa pytat co a jak s evidenciou skutra atd atd.. sme tam nahlasili vsetko o skutri a nam nato povedali ze evidenciu ked je to 49-tka scooter netreba ale ze treba ist na obecny urad ze tam nam povedia. akoze uz som pocul vela moznosti o spz ale taku este ne.
 .....ale na Okresny urad odbor dopravy ..ty si vidiek takze na hroncovu ul na 4posch.
  .....ale na Okresny urad odbor dopravy ..ty si vidiek takze na hroncovu ul na 4posch.
 ved to je sialene ked ma clovek platit za skuter tolko ako za auto ked ho xce dat na spz.. skutre sa dovazaju v roznych cenach ale vacsinou je to v nizkych, neviem si predstavit , aky clovek by dotiahol auto zo zahranica za 30 baby a este dal 10 za papiere..ale aj taky asi su:) zalezi od ponuky ale je to aj tak podla mna obrovky nepomer. ked kupim auto za 200 000 , tak dam aj 20 , hehe
 ved to je sialene ked ma clovek platit za skuter tolko ako za auto ked ho xce dat na spz.. skutre sa dovazaju v roznych cenach ale vacsinou je to v nizkych, neviem si predstavit , aky clovek by dotiahol auto zo zahranica za 30 baby a este dal 10 za papiere..ale aj taky asi su:) zalezi od ponuky ale je to aj tak podla mna obrovky nepomer. ked kupim auto za 200 000 , tak dam aj 20 , hehe  )))..v tom sa to strati..ale skut za 30, co uz je luxus tak ta desina sa tam nestrati
)))..v tom sa to strati..ale skut za 30, co uz je luxus tak ta desina sa tam nestrati 

ked sa ti nelubi daj si ju na panty jak na tuning aftach a pridas a spz sa sklopi a fizli vidia akurat tvoje pozadie ... ( ak mas dobry scoot )
 ked sa ti nelubi daj si ju na panty jak na tuning aftach a pridas a spz sa sklopi a fizli vidia akurat tvoje pozadie ... ( ak mas dobry scoot )
Neviem ako kto ale ja som scooter čo má menej ako 49ccm ešte nevidel ale! ...ono sa to tak robí ten zvihový objem kvôli legislatíve pretože to môže byť max 50ccm aby to bolo v kat. malej moto a bolo to od 15 rokov.a samozrejme do 45km/h rýchlosť ...A samozrejme všelijaké čínske kolobežky čo majú motor 35ccm a pod z nejakého krovinorezu nerátam lebo to nieje na cestu ani pre čistého a odhodlaného samovraha!JetforceKe napísal:no tak ja som cirou nahodou bol dnes na obhliadke a po spz lebo mi bolo povedane ze akonahle je skuter nad 49 cc tak uz musi mat spz.......
 A vôbec som nepochopil čo Ti tým chcel orgán povedať že do 49ccm netreba Eč...
 A vôbec som nepochopil čo Ti tým chcel orgán povedať že do 49ccm netreba Eč... 

a ten chuj fizel ze pyta od teba technickyhonda_SFX50 napísal:som sa dneska pytal jedneh znameho. on je policajt. som sa pytal ze konkretny priklad idem po ulici zastavi ma na scootri co odomna opyta. on ze technicky vodicsky a ked ma bude chciet prekontrolovat tak aj zaplatenu poistku. ja ze a ci na spz sa nepozera. on ze pri 50-tkach nie lebo netreba iba ked su to tie vacsie skutre tak pozrie aj ci ma spz-ku