KTO UZ MAL NEHODU?
Moderátor: Moderators
- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
Re: KTO UZ MAL NEHODU?
aha sekol som sa lebo aj andy ma yamasaki mas pravdu bol to Palo.Ca782
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
No tak to ano ti kks ento dat este do kopy je umenie.klubuk dolepapalas623 napísal:Damo555: nie Andy..ale Palo.Ca782..je to moj kamos, on mi ho aj potom pomahal dotrepat domof..
11erzo11: podarilo...sice mi to trvalo necely mesiac..ale za vysledok to stoji.

podpis som si este nenastavil
- 9393andy
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
- Skúter: Yamasaki ym150t
Nebojte sa ja som nehodu nemal
No včera ju mal kamoš v Ma.. pred 2-3 tyždnama tu písal temu o tom aky skútr kúpiť.Rozhodol sa pre motowell s malossi upravou
No nedala mu ženska prednosť a motorka skončila takto.
Viac info nemám.. AKo sa to stalo.. ale išiel som tam večer o 10-tej pozrieť(stalo sa to okolo 8-mej) a auto na chodniku(najprv cesta potom parkovisko a potom až chodnik) a motorka na zemi pri ceste.
Ale žije a v pohode.Len ževraj tyžden si poleži(doma)
PS:Skuter sa možno bude rozpredavať na ND.. Možno

No včera ju mal kamoš v Ma.. pred 2-3 tyždnama tu písal temu o tom aky skútr kúpiť.Rozhodol sa pre motowell s malossi upravou
No nedala mu ženska prednosť a motorka skončila takto.
Viac info nemám.. AKo sa to stalo.. ale išiel som tam večer o 10-tej pozrieť(stalo sa to okolo 8-mej) a auto na chodniku(najprv cesta potom parkovisko a potom až chodnik) a motorka na zemi pri ceste.
Ale žije a v pohode.Len ževraj tyžden si poleži(doma)
PS:Skuter sa možno bude rozpredavať na ND.. Možno

- Prílohy
-
- 209489_1527417285914_1849166230_916064_8082951_o.jpg
- (109.9 KiB) 9 stiahnutí
-
- 218428_1527416365891_1849166230_916063_5154149_o.jpg
- (118.17 KiB) 9 stiahnutí
-
- 219260_1527414485844_1849166230_916057_974314_o.jpg
- (106.79 KiB) 489 stiahnutí
- motowell
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Okt 05, 2010 11:10 am
- Skúter: Motowell MAGNET RS 50
- Kontaktovať užívateľa:
no tych dielov nieje vela...ak tak by som mal zaujem ponuknite aj cele....
Spoiler: ukázať
- 9393andy
- st. skútrista
Tento tyžden príde poistovak a obhliadne to.. a potom to asi rozpreda.. Disky chcem ja
Ale poviem mu ..
/ale skutr je pojazdny ram je v pohode chladič v pohode vidla neviem(nemôže poriadne chodiť tak nema čas to pozrieť.. a zadok je v pohode.. len plasty su viac menej K.o

Ale poviem mu ..
/ale skutr je pojazdny ram je v pohode chladič v pohode vidla neviem(nemôže poriadne chodiť tak nema čas to pozrieť.. a zadok je v pohode.. len plasty su viac menej K.o
- capitan94
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 250
Dúfam že nikdy tak nedopadnem 3 krát som sa už vyhol nehode naposledy ked som obiehal cyklistu ktorý bol asi ožratý a zrazu mi zabočil do cesty ja som mu vyhol ale kamoš na cbrke to nestihol a nabúral mu do kola a spadol samozrejme bočný plast polámaný smerovky zrkadlo ináč nič sa nestalo ale starý sa ešte rozčuľoval že mu zničil kolo, nakoniec sme mu vynadali postavili motorku a išli preč a toto isté sa nám stalo aj z autom takto nám zabočil autom do cesty mne trošku škrkol výfuk a kamarát postavil motorku na predne a iba trochu spadla na stranu nič sa nestalo a dúfam že už ani nestane. Chalani dávajte si pozor lebo sa mi zdá že každý ignoruje nás na skútroch
Keeway Arn 125
24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ
Aprilia Atlantic 250

Aprilia Atlantic 250
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
kokos zabil by som tu ženu..secko len ženy...sak ako aj chlapy nechcem sa teraz zien dotknut ale tie zeny su take neopatrne nevedia sa dobre v tom aute orientovat (cest vinimkam) zabil by som ju tam na mieste hned..
- 9393andy
- st. skútrista
Akosi nemohol.. Bol v nemocnici a čo mi na dalši den písal na nete tak mal prasknutu žilu v nohe brali mu ampulky s krvkou celkom 4. A ešte mal niečo s druhou nohou tak teraz tyžden min bude ležať že nedokaže chodiť.
Ale ženska mu preplati motorku +marodku a niečo si zarobi aj na ND

- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
dost velke nestastie ze hned kupi scooter a aj ho rozbije neprajem to nikomu 

Mozem oŠtat cely podpis 

- tomcool2
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 26, 2011 9:45 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
mne sa raz stalo že som šiel po úzkej ceste oproti chlapík na dodávke nedal prednosť tak ja som zabrzdil na šmyku auto a za mno kamarát na skútri nedobrzdil a bum do zadného nárazníka moj nárazník vydržal ale jeho prední blatník to schytal na plno
naštastie sa nikomu nič nestalo iba pár nadávok
ale to už patrí k tomu 

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ten co isiel oproti, tak mal v jazdnom pruhu prekazku, ked ti mal dat prednost?
- tomcool2
- trojkolkár
nie ale bola tam úzka cesta a on nezastalTomasARN napísal:Ten co isiel oproti, tak mal v jazdnom pruhu prekazku, ked ti mal dat prednost?

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
tomcool2: a preco ti mal dat prednost? Ak je uzka cesta tak sa kazdy vyhyba ako vie.
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jak že prečo???? Veď veľa ľudí jazdí štýlom : JA tam musím byť prvý a za každú cenu,
pozor dávajte na MŇA, pustite MŇA a uhybajte MNE lebo idem JAAAAA
....Tak a potom keď sa takýto dvaja
stretnú tak nemá kto a prečo uhnúť a sú v sebe.....Ale je to len môj osobný postreh z jazdenia na SK takže aj nemusím mať pravdu.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- tomcool2
- trojkolkár
no myslite si čo chcete ale on mal prekážku a a ja niesom taký vodič.... že idem JA...a len a len JA.. ja viem čoje to prednosť. a zodpovednosť..viper napísal:tomcool2: a preco ti mal dat prednost? Ak je uzka cesta tak sa kazdy vyhyba ako vie.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Haha, kusok vysie pises, ze nemal prekazku, iba ze te mal pustit, lebo bola uzka cesta a ked ti niekto nieco napise, tak uz bola prekazka. Pises ako ti to vyhovuje, ze ? 

- rObi-nO
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 30, 2010 6:06 pm
- Skúter: Honda CBR 125R Repsol
- Kontaktovať užívateľa:
9393andy napísal:Akosi nemohol.. Bol v nemocnici a čo mi na dalši den písal na nete tak mal prasknutu žilu v nohe brali mu ampulky s krvkou celkom 4. A ešte mal niečo s druhou nohou tak teraz tyžden min bude ležať že nedokaže chodiť.
budem mať záujem o spätáky, nech povie niaku rozumnú cenu

- 9393andy
- st. skútrista
Motowell sa bude rozpredávať až teraz.. Bohužial riešiť poistku trvalo strašne dlho..
AK by mal niekto o motorku záujem (celú) PM.. ak nikto nekúpi v celku tak ju zoberiem ja a rozpredám.. Podla informacii ma byť všetko ok okrem plastu.. ALe bol to naraz na predok takže si nie som isty rovnym prednym kolesom a vidlicou.. (napíšem keď uvidim) ja osobne to pôjdem obzrieť až dalši víkend(zaverečky v škole,nemám nato čas)
AK chcete niečo na súčastky dohodneme sa neskôr.. Ešte neviem čo je v akom stave tak vam nebudem nič slubovať
AK by mal niekto o motorku záujem (celú) PM.. ak nikto nekúpi v celku tak ju zoberiem ja a rozpredám.. Podla informacii ma byť všetko ok okrem plastu.. ALe bol to naraz na predok takže si nie som isty rovnym prednym kolesom a vidlicou.. (napíšem keď uvidim) ja osobne to pôjdem obzrieť až dalši víkend(zaverečky v škole,nemám nato čas)
AK chcete niečo na súčastky dohodneme sa neskôr.. Ešte neviem čo je v akom stave tak vam nebudem nič slubovať

- kubo HC
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
- Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)
chlapi tiež som mal už bum bum !
samoztrejem to nebola moja chyba ! hned prvý den v škole vtedy ešte na mojej bývalej porobenej babette ideme z kamošom zo školy išiel vedla mna na simsone a naraz len vycuva auto z lavej krajnice zablokuje oba pruhy chlapík predomnou fleky na Zafire samozrejme zabrzdil skorej my z kamošom sme nestihaly zabrzdiť pozeram vyletim doprava na chodnik? nie tam je patník tam našupu hodim papulu potom kamoš to šmikol na chodnik bol tam taký výrez a akurát sa tam trafil tak vpohode ale ja už som nestihal ani tade tak čo šupnem ho do protismeru kedže to auto (ženská) zablokovalo cestu tak nešli auta oproti a ja na poslednu chvilu som to strhol dolava ale bohužial rajdami pravou stranou rychlopalom a rukou som zobral na tej zafire cele zadne svetlo a potom jak tak to ustál ale nepadol som !! kým som si uvedomil čo sa stalo
a kým ten maník vystúpil tak auto bolo preč a nikdo nevedel ŠPZ len viem že to bola tmavo zelená octávia combi a za volantom ženská ktorá ked išla cúvať sa nepozrela na cestu a nedala prednosť
takže zas stoho vyšiel najhoršie nevinný !! muselo to ísť z mojej poistky kedže sme nevedeli ŠPZ tej oktávky maníkovi to nakoniec preplatila moja poistovna zadne svetlo na zafiru 90€ aj z robotu, na bebette som nemal nič okrem rozrezaného gripu od toho plastu a mne skoro nič nebolo okrem dorezanej ruky dosť hlboko od toho tvrdého plastu zo svetla ktorý som si vyťahoval dalšie dva dni 

Naposledy upravil/-a kubo HC v So Jún 18, 2011 9:51 am, upravené celkom 1 krát.
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962
- 123DUSAN321
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
- Skúter: CPI Formula R 50
tak tiež som mal svoje začiatky...síce na speedfighte som naštastie ani raz nemal nehodu...za to na cpi-čku som mohol mat dosť vážnu nehodu jediné štastie som mal že mi neišlo auto v protismere...išiel som po hlavnej ceste a z vedlajšej sa napájalo auto..týpek letel odhadom 65km/h v meste...vytlačil ma do protismeru(ani neviem ako som sa tam ocitol) tak som ho vytrubil a išiel od neho čo najdalej..vtedy som lutoval že nemám vačšiu motorku...odkopnut mu spätné zrkadlo a íst preč..nech sa uvedomí...
zase druhá príhoda...resp takmer nehoda..kamoš išiel na speedfighte po hlavnej ceste a z vedlajšej mu tam vbehla ženská s autom...ked zbadala že mu vletela do cesty ešte v tom šoku zabrzdila a stála na mieste..on šmykom obidvomi kolesami...zabrzdil necelý meter za nou..keby išiel rýchlejšie alebo keby išli 2 na tom skutri...ktovie ako by to dopadlo...musíme si dávat pozor...pretože väčšinou platí : Motorka nemá nikdy prednosť...
zase druhá príhoda...resp takmer nehoda..kamoš išiel na speedfighte po hlavnej ceste a z vedlajšej mu tam vbehla ženská s autom...ked zbadala že mu vletela do cesty ešte v tom šoku zabrzdila a stála na mieste..on šmykom obidvomi kolesami...zabrzdil necelý meter za nou..keby išiel rýchlejšie alebo keby išli 2 na tom skutri...ktovie ako by to dopadlo...musíme si dávat pozor...pretože väčšinou platí : Motorka nemá nikdy prednosť...
- babel
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Po Jún 13, 2011 1:15 pm
- Skúter: JL50QT7
no pre istotu hned na zaciatku (po kupe scootra) som mal poucenie do moto-zivota. vyholene hlavy v BMW-cku mi nedali prednost, ja som zaflekoval, ale na ceste bol strk+prach=plasty na scootry na maderu, ja som mal nejake odreniny a take, bez coho sa pri strete s asfaltom nevyhnete
no a druha nehoda bola presne v ten isty den, len o rok: ponahlal som sa domov (skratkou este k tomu), dole kopec+90°lavotociva zakruta+strk+debilny sofer (moja malickost)=doskriabany scoot na lavej strane, odtrhnute smerovky, vyliaty benzin a uz som nestartoval (o dva dni potom uz ano) a mal som samozrejme aj nove rifle a novucicku bundu, tak tie isli hned do kosa
potom som si kupil aj poriadnu prilbu (Airoh), pretoze som sa uz predsa len bal/alebo mal respekt?
a od vtedy samozrejme vzniklo vela krizovych situacii, kedy mi nedali prednost na krizovatke, alebo mi do cesty v noci vbehla srna, atd. >este ze mam podtlakove truby
no a druha nehoda bola presne v ten isty den, len o rok: ponahlal som sa domov (skratkou este k tomu), dole kopec+90°lavotociva zakruta+strk+debilny sofer (moja malickost)=doskriabany scoot na lavej strane, odtrhnute smerovky, vyliaty benzin a uz som nestartoval (o dva dni potom uz ano) a mal som samozrejme aj nove rifle a novucicku bundu, tak tie isli hned do kosa
potom som si kupil aj poriadnu prilbu (Airoh), pretoze som sa uz predsa len bal/alebo mal respekt?

a od vtedy samozrejme vzniklo vela krizovych situacii, kedy mi nedali prednost na krizovatke, alebo mi do cesty v noci vbehla srna, atd. >este ze mam podtlakove truby

-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: St Máj 25, 2011 11:09 am
- Skúter: Siamoto birdie 50 - nepojazdny :)
ja som kupoval skutra asi pred 5-6rokmi, hned prvy tyzden ma smyklo v zatacke, mne ani skutru sa nic nestalo-nesiel som rychlo, skuter nebol dokonca ani odrety ale odvtedy sa bojim jazdit a preto som za cely ten cas nespravil na tom skutriku ani 1000km
- Menzo
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Mar 11, 2011 4:20 pm
- Skúter: Aprilia Area 51
Netreba zabudat, ze su to len jednostopove motorove vozidla
riziko pádu je velmi velke a casto aj nepredvidatelne ako prebehnutie mačky alebo psa cez cestu, kedy to najmenej cakate.
Ked sa ide 50km rychlostou do zakruty a oproti vyleti autobus tak v tej chvili asi tazko budete rozmyslat, ci je na ceste prach a reflexne skocite po brzde. Smyku v tej situacii nezabrani ani skuseny sofer.
Mal som nehodu v 15rokoch, ale nie na moto ale na bicykli asi pred 20 rokmi s malou sestrou. Nic si z toho dna nepamatam ,ale sused hovoril ze ma videl celeho vysmiateho s 3rocnou sestrickou. Ja som skoncil v nemocnici so zlomenou klucnou kostou a oskretym celym chrbatom a sestricke sa chvalabohu nic nestalo. Neskor sme sa dozvedeli od policajtov a od suseda, ze sa s nami zrazilo v zakrute auto a vodic po nehode usiel. Potom ma este par krat navstivili ale nic konkretne sa nezistilo, kto to bol a pod.
Uz v tom veku som mal 2 velke motorky a 2 pincle, vsetky bez papierov. Ak Vas v tej dobe chytili policajti, rychlo sa to riesilo na dedine s velkym usmevom a 100 Kčs
.
Od tej skusenosti som vsetky motorky predal a neskusal som na moto ani pomysliet az do teraz. Ked si vybehnem na scootri prevetrat hlavu, ten pocit z jazdy je uzasny, ale vzdy si spomeniem co sa moze stat a snazim sa vnimat aj mozne aj nemozne rizika, lebo zle sa stane velmi rychlo a potom trpi hlavne cela rodina.
Takze spomalte a predvidajte!

Ked sa ide 50km rychlostou do zakruty a oproti vyleti autobus tak v tej chvili asi tazko budete rozmyslat, ci je na ceste prach a reflexne skocite po brzde. Smyku v tej situacii nezabrani ani skuseny sofer.
Mal som nehodu v 15rokoch, ale nie na moto ale na bicykli asi pred 20 rokmi s malou sestrou. Nic si z toho dna nepamatam ,ale sused hovoril ze ma videl celeho vysmiateho s 3rocnou sestrickou. Ja som skoncil v nemocnici so zlomenou klucnou kostou a oskretym celym chrbatom a sestricke sa chvalabohu nic nestalo. Neskor sme sa dozvedeli od policajtov a od suseda, ze sa s nami zrazilo v zakrute auto a vodic po nehode usiel. Potom ma este par krat navstivili ale nic konkretne sa nezistilo, kto to bol a pod.
Uz v tom veku som mal 2 velke motorky a 2 pincle, vsetky bez papierov. Ak Vas v tej dobe chytili policajti, rychlo sa to riesilo na dedine s velkym usmevom a 100 Kčs

Od tej skusenosti som vsetky motorky predal a neskusal som na moto ani pomysliet az do teraz. Ked si vybehnem na scootri prevetrat hlavu, ten pocit z jazdy je uzasny, ale vzdy si spomeniem co sa moze stat a snazim sa vnimat aj mozne aj nemozne rizika, lebo zle sa stane velmi rychlo a potom trpi hlavne cela rodina.
Takze spomalte a predvidajte!
No scooter, no problems, no fun...
- 31potkan31
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
- Skúter: Yuki Rex 70
Tiež uz som zazil mensiu nehodu,napriklad raz ked som si to v jednom meste dole kopcom jazdil 55km/h a zrazu predo mnou asi 6 ročne DECKO
(debilny pocit) fajn som zahol mierne do prava ze sa uhnem a to decko tiez do PRAVEJ strany uz som tušil ze je zle
tak som prudko ZAHAMOVAL naraz prednou aj zadnou brzdou
scooter dostal smyk,spadolrovno na tvrdu CESTU a mna vyhodilo zo scootra asi 2METRE a decko kričalo akokeby som ju prešiel
Ako prve som RATOVAL scooter ale nastastie to schytal len puknuty plast
,rychlo som nastartoval a ZDRHOL 
a druha
Ked som dal jazdit KAMARATOVI (co uz nikdy neurobim) a bolo dost mokro po daždi sli sme sa previest,sli sme na bocnu ulicu a rychlost okolo 40km/h rovinka,siel po pravej strane ked naraz saku mne otoci a povie VIDEL SI TIE čUčA?
a BOLO dostal sa na okraj cesty na mokru travu a on STRHOL VOLANT do prava.Scooter odhodilo do kriakov a nas vyhodilo na ASFALTKU.Scooter zasičal a zacal trocha dymit vytiahol som ho a POHODA akurat šrubky povolili
akurat medzi plastami trebalo TRAVU VYTAHOVAT
a ja 3 dni ruky v obvaze a na nohe jazva 
skratka STASTIE ze SCOOTER je cely

tak som prudko ZAHAMOVAL naraz prednou aj zadnou brzdou

Ako prve som RATOVAL scooter ale nastastie to schytal len puknuty plast

a druha
Ked som dal jazdit KAMARATOVI (co uz nikdy neurobim) a bolo dost mokro po daždi sli sme sa previest,sli sme na bocnu ulicu a rychlost okolo 40km/h rovinka,siel po pravej strane ked naraz saku mne otoci a povie VIDEL SI TIE čUčA?

skratka STASTIE ze SCOOTER je cely

Čierna ovca fora
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
dobre si spravil decko jedno !!!! čo sa Ti tam má čo motať ak sa Ty vozíš!!!!31potkan31 napísal:Tiež uz som zazil mensiu nehodu,napriklad raz ked som si to v jednom meste dole kopcom jazdil 55km/h a zrazu predo mnou asi 6 ročne DECKO(debilny pocit) fajn som zahol mierne do prava ze sa uhnem a to decko tiez do PRAVEJ strany uz som tušil ze je zle
tak som prudko ZAHAMOVAL naraz prednou aj zadnou brzdouscooter dostal smyk,spadolrovno na tvrdu CESTU a mna vyhodilo zo scootra asi 2METRE a decko kričalo akokeby som ju prešiel
![]()
Ako prve som RATOVAL scooter ale nastastie to schytal len puknuty plast,rychlo som nastartoval a ZDRHOL
![]()

O čo si lepší ako dakto čo spraví toto???
mal si akurát šťastie že sa nič vážnejšie nestalo....Menzo napísal:.................. Ja som skoncil v nemocnici so zlomenou klucnou kostou a oskretym celym chrbatom a sestricke sa chvalabohu nic nestalo. Neskor sme sa dozvedeli od policajtov a od suseda, ze sa s nami zrazilo v zakrute auto a vodic po nehode usiel. Potom ma este par krat navstivili ale nic konkretne sa nezistilo, kto to bol a pod.
...........
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!