KTO UZ MAL NEHODU?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Damo555
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
Kontaktovať užívateľa:

Re: KTO UZ MAL NEHODU?

#176 Príspevok od užívateľa Damo555 » So Okt 02, 2010 11:27 pm

aha sekol som sa lebo aj andy ma yamasaki mas pravdu bol to Palo.Ca782
Obrázok
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad

11erzo11
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
Kontaktovať užívateľa:

#177 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ne Okt 03, 2010 4:17 pm

papalas623 napísal:Damo555: nie Andy..ale Palo.Ca782..je to moj kamos, on mi ho aj potom pomahal dotrepat domof..:D
11erzo11: podarilo...sice mi to trvalo necely mesiac..ale za vysledok to stoji.:)
No tak to ano ti kks ento dat este do kopy je umenie.klubuk dole :D
podpis som si este nenastavil

9393andy
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 11, 2010 12:07 am
Skúter: Yamasaki ym150t

#178 Príspevok od užívateľa 9393andy » So Apr 30, 2011 7:06 pm

Nebojte sa ja som nehodu nemal :)
No včera ju mal kamoš v Ma.. pred 2-3 tyždnama tu písal temu o tom aky skútr kúpiť.Rozhodol sa pre motowell s malossi upravou
No nedala mu ženska prednosť a motorka skončila takto.

Viac info nemám.. AKo sa to stalo.. ale išiel som tam večer o 10-tej pozrieť(stalo sa to okolo 8-mej) a auto na chodniku(najprv cesta potom parkovisko a potom až chodnik) a motorka na zemi pri ceste.
Ale žije a v pohode.Len ževraj tyžden si poleži(doma)

PS:Skuter sa možno bude rozpredavať na ND.. Možno :)
Prílohy
209489_1527417285914_1849166230_916064_8082951_o.jpg
(109.9 KiB) 9 stiahnutí
218428_1527416365891_1849166230_916063_5154149_o.jpg
(118.17 KiB) 9 stiahnutí
219260_1527414485844_1849166230_916057_974314_o.jpg
(106.79 KiB) 489 stiahnutí

motowell
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Okt 05, 2010 11:10 am
Skúter: Motowell MAGNET RS 50
Kontaktovať užívateľa:

#179 Príspevok od užívateľa motowell » So Apr 30, 2011 9:22 pm

no tych dielov nieje vela...ak tak by som mal zaujem ponuknite aj cele....
Spoiler: ukázať
a nič len čina

9393andy
st. skútrista
st. skútrista

#180 Príspevok od užívateľa 9393andy » So Apr 30, 2011 9:49 pm

Tento tyžden príde poistovak a obhliadne to.. a potom to asi rozpreda.. Disky chcem ja :oops:
Ale poviem mu ..

/ale skutr je pojazdny ram je v pohode chladič v pohode vidla neviem(nemôže poriadne chodiť tak nema čas to pozrieť.. a zadok je v pohode.. len plasty su viac menej K.o

capitan94
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Apr 22, 2010 4:50 pm
Skúter: Aprilia Atlantic 250

#181 Príspevok od užívateľa capitan94 » So Apr 30, 2011 10:57 pm

Dúfam že nikdy tak nedopadnem 3 krát som sa už vyhol nehode naposledy ked som obiehal cyklistu ktorý bol asi ožratý a zrazu mi zabočil do cesty ja som mu vyhol ale kamoš na cbrke to nestihol a nabúral mu do kola a spadol samozrejme bočný plast polámaný smerovky zrkadlo ináč nič sa nestalo ale starý sa ešte rozčuľoval že mu zničil kolo, nakoniec sme mu vynadali postavili motorku a išli preč a toto isté sa nám stalo aj z autom takto nám zabočil autom do cesty mne trošku škrkol výfuk a kamarát postavil motorku na predne a iba trochu spadla na stranu nič sa nestalo a dúfam že už ani nestane. Chalani dávajte si pozor lebo sa mi zdá že každý ignoruje nás na skútroch
Keeway Arn 125 :-) 24 5000Km - No Problem (r.v. 2008) Maximálna spokojnosť PREDANÉ

Aprilia Atlantic 250

11erzo11
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
Kontaktovať užívateľa:

#182 Príspevok od užívateľa 11erzo11 » Ne Máj 01, 2011 11:41 am

kokos zabil by som tu ženu..secko len ženy...sak ako aj chlapy nechcem sa teraz zien dotknut ale tie zeny su take neopatrne nevedia sa dobre v tom aute orientovat (cest vinimkam) zabil by som ju tam na mieste hned..

9393andy
st. skútrista
st. skútrista

#183 Príspevok od užívateľa 9393andy » Ne Máj 01, 2011 11:58 am

Akosi nemohol.. Bol v nemocnici a čo mi na dalši den písal na nete tak mal prasknutu žilu v nohe brali mu ampulky s krvkou celkom 4. A ešte mal niečo s druhou nohou tak teraz tyžden min bude ležať že nedokaže chodiť.
Ale ženska mu preplati motorku +marodku a niečo si zarobi aj na ND :)

ice_cream71
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
Skúter: Malagutti f15 firefox :P
Kontaktovať užívateľa:

#184 Príspevok od užívateľa ice_cream71 » Ne Máj 01, 2011 12:00 pm

dost velke nestastie ze hned kupi scooter a aj ho rozbije neprajem to nikomu :(
Mozem oŠtat cely podpis :)

tomcool2
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Apr 26, 2011 9:45 pm
Skúter: Peugeot Speedfight 2

#185 Príspevok od užívateľa tomcool2 » Po Máj 02, 2011 12:31 pm

mne sa raz stalo že som šiel po úzkej ceste oproti chlapík na dodávke nedal prednosť tak ja som zabrzdil na šmyku auto a za mno kamarát na skútri nedobrzdil a bum do zadného nárazníka moj nárazník vydržal ale jeho prední blatník to schytal na plno :D naštastie sa nikomu nič nestalo iba pár nadávok :D ale to už patrí k tomu :D

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#186 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Máj 02, 2011 1:29 pm

Ten co isiel oproti, tak mal v jazdnom pruhu prekazku, ked ti mal dat prednost?

tomcool2
trojkolkár
trojkolkár

#187 Príspevok od užívateľa tomcool2 » Po Máj 02, 2011 9:07 pm

TomasARN napísal:Ten co isiel oproti, tak mal v jazdnom pruhu prekazku, ked ti mal dat prednost?
nie ale bola tam úzka cesta a on nezastal :Search:

viper
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
Skúter: Kawasaki Versys 2009
Kontaktovať užívateľa:

#188 Príspevok od užívateľa viper » Po Máj 02, 2011 11:00 pm

tomcool2: a preco ti mal dat prednost? Ak je uzka cesta tak sa kazdy vyhyba ako vie.
Kawasaki Versys Touring Edition
Obrázok

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#189 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 03, 2011 9:25 am

Jak že prečo???? Veď veľa ľudí jazdí štýlom : JA tam musím byť prvý a za každú cenu, :twisted: pozor dávajte na MŇA, pustite MŇA a uhybajte MNE lebo idem JAAAAA :x ....Tak a potom keď sa takýto dvaja :fool: stretnú tak nemá kto a prečo uhnúť a sú v sebe.....Ale je to len môj osobný postreh z jazdenia na SK takže aj nemusím mať pravdu.... :pardon:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

tomcool2
trojkolkár
trojkolkár

#190 Príspevok od užívateľa tomcool2 » Ut Máj 03, 2011 2:38 pm

viper napísal:tomcool2: a preco ti mal dat prednost? Ak je uzka cesta tak sa kazdy vyhyba ako vie.
no myslite si čo chcete ale on mal prekážku a a ja niesom taký vodič.... že idem JA...a len a len JA.. ja viem čoje to prednosť. a zodpovednosť.. :Bravo: :fool: :fool:

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#191 Príspevok od užívateľa TomasARN » St Máj 04, 2011 7:01 am

Haha, kusok vysie pises, ze nemal prekazku, iba ze te mal pustit, lebo bola uzka cesta a ked ti niekto nieco napise, tak uz bola prekazka. Pises ako ti to vyhovuje, ze ? :)

rObi-nO
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Nov 30, 2010 6:06 pm
Skúter: Honda CBR 125R Repsol
Kontaktovať užívateľa:

#192 Príspevok od užívateľa rObi-nO » St Máj 04, 2011 12:50 pm

9393andy napísal:Akosi nemohol.. Bol v nemocnici a čo mi na dalši den písal na nete tak mal prasknutu žilu v nohe brali mu ampulky s krvkou celkom 4. A ešte mal niečo s druhou nohou tak teraz tyžden min bude ležať že nedokaže chodiť.
Ale ženska mu preplati motorku +marodku a niečo si zarobi aj na ND :)

budem mať záujem o spätáky, nech povie niaku rozumnú cenu :) dík

9393andy
st. skútrista
st. skútrista

#193 Príspevok od užívateľa 9393andy » Pi Jún 17, 2011 1:25 pm

Motowell sa bude rozpredávať až teraz.. Bohužial riešiť poistku trvalo strašne dlho..
AK by mal niekto o motorku záujem (celú) PM.. ak nikto nekúpi v celku tak ju zoberiem ja a rozpredám.. Podla informacii ma byť všetko ok okrem plastu.. ALe bol to naraz na predok takže si nie som isty rovnym prednym kolesom a vidlicou.. (napíšem keď uvidim) ja osobne to pôjdem obzrieť až dalši víkend(zaverečky v škole,nemám nato čas)
AK chcete niečo na súčastky dohodneme sa neskôr.. Ešte neviem čo je v akom stave tak vam nebudem nič slubovať :wink:

kubo HC
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Máj 23, 2011 9:40 pm
Skúter: EX Skútrista, ale stále držím svami :)

#194 Príspevok od užívateľa kubo HC » Pi Jún 17, 2011 8:43 pm

chlapi tiež som mal už bum bum ! :no: samoztrejem to nebola moja chyba ! hned prvý den v škole vtedy ešte na mojej bývalej porobenej babette ideme z kamošom zo školy išiel vedla mna na simsone a naraz len vycuva auto z lavej krajnice zablokuje oba pruhy chlapík predomnou fleky na Zafire samozrejme zabrzdil skorej my z kamošom sme nestihaly zabrzdiť pozeram vyletim doprava na chodnik? nie tam je patník tam našupu hodim papulu potom kamoš to šmikol na chodnik bol tam taký výrez a akurát sa tam trafil tak vpohode ale ja už som nestihal ani tade tak čo šupnem ho do protismeru kedže to auto (ženská) zablokovalo cestu tak nešli auta oproti a ja na poslednu chvilu som to strhol dolava ale bohužial rajdami pravou stranou rychlopalom a rukou som zobral na tej zafire cele zadne svetlo a potom jak tak to ustál ale nepadol som !! kým som si uvedomil čo sa stalo :%) a kým ten maník vystúpil tak auto bolo preč a nikdo nevedel ŠPZ len viem že to bola tmavo zelená octávia combi a za volantom ženská ktorá ked išla cúvať sa nepozrela na cestu a nedala prednosť :fool: takže zas stoho vyšiel najhoršie nevinný !! muselo to ísť z mojej poistky kedže sme nevedeli ŠPZ tej oktávky maníkovi to nakoniec preplatila moja poistovna zadne svetlo na zafiru 90€ aj z robotu, na bebette som nemal nič okrem rozrezaného gripu od toho plastu a mne skoro nič nebolo okrem dorezanej ruky dosť hlboko od toho tvrdého plastu zo svetla ktorý som si vyťahoval dalšie dva dni :sorry:
Naposledy upravil/-a kubo HC v So Jún 18, 2011 9:51 am, upravené celkom 1 krát.
EX: Yamasaki YM125 - 160cc tuned engine
Now: ČZ125 (175cc) model 453.02 - 1962

123DUSAN321
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 10, 2011 10:31 pm
Skúter: CPI Formula R 50

#195 Príspevok od užívateľa 123DUSAN321 » Pi Jún 17, 2011 10:19 pm

tak tiež som mal svoje začiatky...síce na speedfighte som naštastie ani raz nemal nehodu...za to na cpi-čku som mohol mat dosť vážnu nehodu jediné štastie som mal že mi neišlo auto v protismere...išiel som po hlavnej ceste a z vedlajšej sa napájalo auto..týpek letel odhadom 65km/h v meste...vytlačil ma do protismeru(ani neviem ako som sa tam ocitol) tak som ho vytrubil a išiel od neho čo najdalej..vtedy som lutoval že nemám vačšiu motorku...odkopnut mu spätné zrkadlo a íst preč..nech sa uvedomí...
zase druhá príhoda...resp takmer nehoda..kamoš išiel na speedfighte po hlavnej ceste a z vedlajšej mu tam vbehla ženská s autom...ked zbadala že mu vletela do cesty ešte v tom šoku zabrzdila a stála na mieste..on šmykom obidvomi kolesami...zabrzdil necelý meter za nou..keby išiel rýchlejšie alebo keby išli 2 na tom skutri...ktovie ako by to dopadlo...musíme si dávat pozor...pretože väčšinou platí : Motorka nemá nikdy prednosť...

babel
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: Po Jún 13, 2011 1:15 pm
Skúter: JL50QT7

#196 Príspevok od užívateľa babel » So Jún 25, 2011 1:28 pm

no pre istotu hned na zaciatku (po kupe scootra) som mal poucenie do moto-zivota. vyholene hlavy v BMW-cku mi nedali prednost, ja som zaflekoval, ale na ceste bol strk+prach=plasty na scootry na maderu, ja som mal nejake odreniny a take, bez coho sa pri strete s asfaltom nevyhnete
no a druha nehoda bola presne v ten isty den, len o rok: ponahlal som sa domov (skratkou este k tomu), dole kopec+90°lavotociva zakruta+strk+debilny sofer (moja malickost)=doskriabany scoot na lavej strane, odtrhnute smerovky, vyliaty benzin a uz som nestartoval (o dva dni potom uz ano) a mal som samozrejme aj nove rifle a novucicku bundu, tak tie isli hned do kosa
potom som si kupil aj poriadnu prilbu (Airoh), pretoze som sa uz predsa len bal/alebo mal respekt? :roll:
a od vtedy samozrejme vzniklo vela krizovych situacii, kedy mi nedali prednost na krizovatke, alebo mi do cesty v noci vbehla srna, atd. >este ze mam podtlakove truby :good:

miroslav.valasek
kolobežkár
kolobežkár
Dátum registrácie: St Máj 25, 2011 11:09 am
Skúter: Siamoto birdie 50 - nepojazdny :)

#197 Príspevok od užívateľa miroslav.valasek » Po Jún 27, 2011 1:30 pm

ja som kupoval skutra asi pred 5-6rokmi, hned prvy tyzden ma smyklo v zatacke, mne ani skutru sa nic nestalo-nesiel som rychlo, skuter nebol dokonca ani odrety ale odvtedy sa bojim jazdit a preto som za cely ten cas nespravil na tom skutriku ani 1000km

Menzo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Pi Mar 11, 2011 4:20 pm
Skúter: Aprilia Area 51

#198 Príspevok od užívateľa Menzo » Ne Júl 03, 2011 7:22 pm

Netreba zabudat, ze su to len jednostopove motorove vozidla :) riziko pádu je velmi velke a casto aj nepredvidatelne ako prebehnutie mačky alebo psa cez cestu, kedy to najmenej cakate.
Ked sa ide 50km rychlostou do zakruty a oproti vyleti autobus tak v tej chvili asi tazko budete rozmyslat, ci je na ceste prach a reflexne skocite po brzde. Smyku v tej situacii nezabrani ani skuseny sofer.
Mal som nehodu v 15rokoch, ale nie na moto ale na bicykli asi pred 20 rokmi s malou sestrou. Nic si z toho dna nepamatam ,ale sused hovoril ze ma videl celeho vysmiateho s 3rocnou sestrickou. Ja som skoncil v nemocnici so zlomenou klucnou kostou a oskretym celym chrbatom a sestricke sa chvalabohu nic nestalo. Neskor sme sa dozvedeli od policajtov a od suseda, ze sa s nami zrazilo v zakrute auto a vodic po nehode usiel. Potom ma este par krat navstivili ale nic konkretne sa nezistilo, kto to bol a pod.
Uz v tom veku som mal 2 velke motorky a 2 pincle, vsetky bez papierov. Ak Vas v tej dobe chytili policajti, rychlo sa to riesilo na dedine s velkym usmevom a 100 Kčs :D.
Od tej skusenosti som vsetky motorky predal a neskusal som na moto ani pomysliet az do teraz. Ked si vybehnem na scootri prevetrat hlavu, ten pocit z jazdy je uzasny, ale vzdy si spomeniem co sa moze stat a snazim sa vnimat aj mozne aj nemozne rizika, lebo zle sa stane velmi rychlo a potom trpi hlavne cela rodina.
Takze spomalte a predvidajte!
No scooter, no problems, no fun...

31potkan31
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Okt 20, 2010 9:44 pm
Skúter: Yuki Rex 70

#199 Príspevok od užívateľa 31potkan31 » St Aug 10, 2011 12:55 am

Tiež uz som zazil mensiu nehodu,napriklad raz ked som si to v jednom meste dole kopcom jazdil 55km/h a zrazu predo mnou asi 6 ročne DECKO :shock: (debilny pocit) fajn som zahol mierne do prava ze sa uhnem a to decko tiez do PRAVEJ strany uz som tušil ze je zle
tak som prudko ZAHAMOVAL naraz prednou aj zadnou brzdou :o scooter dostal smyk,spadolrovno na tvrdu CESTU a mna vyhodilo zo scootra asi 2METRE a decko kričalo akokeby som ju prešiel :D
Ako prve som RATOVAL scooter ale nastastie to schytal len puknuty plast :D ,rychlo som nastartoval a ZDRHOL :D

a druha

Ked som dal jazdit KAMARATOVI (co uz nikdy neurobim) a bolo dost mokro po daždi sli sme sa previest,sli sme na bocnu ulicu a rychlost okolo 40km/h rovinka,siel po pravej strane ked naraz saku mne otoci a povie VIDEL SI TIE čUčA? :ROFL: a BOLO dostal sa na okraj cesty na mokru travu a on STRHOL VOLANT do prava.Scooter odhodilo do kriakov a nas vyhodilo na ASFALTKU.Scooter zasičal a zacal trocha dymit vytiahol som ho a POHODA akurat šrubky povolili :pardon: akurat medzi plastami trebalo TRAVU VYTAHOVAT :D a ja 3 dni ruky v obvaze a na nohe jazva :D

skratka STASTIE ze SCOOTER je cely :D
Čierna ovca fora
Ak si myslíš že máš pevné nervy kup si Čínu,ona ta rada toho pocitu zbaví

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#200 Príspevok od užívateľa VLADY » St Aug 10, 2011 11:10 am

31potkan31 napísal:Tiež uz som zazil mensiu nehodu,napriklad raz ked som si to v jednom meste dole kopcom jazdil 55km/h a zrazu predo mnou asi 6 ročne DECKO :shock: (debilny pocit) fajn som zahol mierne do prava ze sa uhnem a to decko tiez do PRAVEJ strany uz som tušil ze je zle
tak som prudko ZAHAMOVAL naraz prednou aj zadnou brzdou :o scooter dostal smyk,spadolrovno na tvrdu CESTU a mna vyhodilo zo scootra asi 2METRE a decko kričalo akokeby som ju prešiel :D
Ako prve som RATOVAL scooter ale nastastie to schytal len puknuty plast :D ,rychlo som nastartoval a ZDRHOL :D
dobre si spravil decko jedno !!!! čo sa Ti tam má čo motať ak sa Ty vozíš!!!! :evil: :fool: A ešte sa s tým aj chváliš? :good:
O čo si lepší ako dakto čo spraví toto???
Menzo napísal:.................. Ja som skoncil v nemocnici so zlomenou klucnou kostou a oskretym celym chrbatom a sestricke sa chvalabohu nic nestalo. Neskor sme sa dozvedeli od policajtov a od suseda, ze sa s nami zrazilo v zakrute auto a vodic po nehode usiel. Potom ma este par krat navstivili ale nic konkretne sa nezistilo, kto to bol a pod.
...........
mal si akurát šťastie že sa nič vážnejšie nestalo....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"