Navrh na Sutaz o najskaredsi skuter na fore + diskusia..

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
m4rk0
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
Kontaktovať užívateľa:

Re: Sutaz o najskaredsi skuter(motorku) na fore

#26 Príspevok od užívateľa m4rk0 » Pi Jún 24, 2011 7:31 am

a hakiho speedfight??..a mnoho dalsich
Runner 70 sp simoncelli
viac tu --- >http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... =42&t=8232

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#27 Príspevok od užívateľa geetee =) » Pi Jún 24, 2011 9:18 am

no dobre hakiho som zabudol (ale on vie ze jeho skuter patri medzi pekne kusky) :-), ale davidov vyzera jak vyzera, on hlavne ide :-) a porkyho som nazivo nevydel este tak sa nevyjadrujem, moze to byt nemecky tuning, ze len na fotkach vyzera dobre, napr aj lubov SF už nevyzera jako zo skatulky, ked som vydel jak tam niekdo (udajne alči) uchytil balast xenonu šrobamy do dreva tak ze to bije do oci s 20metrov som skoro odpadol
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

Davidian
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa Davidian » Pi Jún 24, 2011 9:28 am

GeeTee sa nas snazi vyprovokovat.. :D podpichuje riaditel zas ...
Aj to je motivacia.. aspon niekto si vsimol, ze to nie je este dotiahnute do konca.. :)

@z mobilu

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa geetee =) » Pi Jún 24, 2011 9:41 am

Luthar napísal:tss ze skrabance :D lakovat brucho fakt nebudem, a nakopavacka je nic..
keby len brucho a co ti ho supol ten taxikar? a ty si si od neho ani love ani poistku nezobral.... hamba ti
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa optik » Pi Jún 24, 2011 10:43 am

geetee =) napísal:makič, nič vzlom ale vsetky tvoje skutre su dost žumpy, jak zo smetiska, až budeš mat aspon jednu krasnu mašinu tak potom sem možeš začať prispievať, jediny kto tu ma skutre na urovni je G (ktory kvoli vašim blbym komentarom sem uz nechodi) a OPTIK, inak som u nikoho nevidel do detajlu dotiahnuty skuter.

ked sa tu bude označovať kto tu ma hnoj a kto vecsi tak sa akurat zmensi aj tak mala komunita a nikomu to nepomoze, skor by som uvital konkretne vyhrady v temach o konkretnych skutroch, a kto ma skuter iba ako dopravny prostriedok tak nepotrebuje riesit dva prasknute plasty a to ze niekomu sa to nepaci.
Inac neostava mi nic ine len s GT suhlasit, nie preto ze ma vo svojom prispevku svojim sposobom pochvalil, ale preto ze skutocne ked sa hovori o tuningu tak by to mal byt tuning so vsetkym co k tomu patri. Spominam si ako na jednom zraze som s Momom riesil este bielomodreho Roxa, kde mal plasty poprichytavane asi 25druhmi skrutiek /v podstate co dielna dala/ :D a tuning je aj o tom aby to bolo vsetko tip top zladene. Je pravda ze moj Focus sa nie kazdemu paci napriklad koli farebnej kombinacii, ale ked si odmyslite farbu a pozriete sa na ten skuter tak zistite ze tam nie je jedina skrutka naviac, respektive su tak poskryvane ze ich nie je vidno... To som pisal len o skrutkach a pri tuningu je takychto detailov omnoho viac. Zial scena skuter tuningu na Slovensku je stale tam kde bola pred 3 ci 4 rokmi a v podstate sa nechytame. Na poli motor tuningu je to velmi podobne len tu sa kde tu ukaze nejaka lastovicka....
podpis som si este nenastavil

wirer
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Máj 31, 2011 10:45 am
Skúter: Yuki 50 Rally 2T
Kontaktovať užívateľa:

#31 Príspevok od užívateľa wirer » Pi Jún 24, 2011 10:48 am

ja sa hlásim dobrovoľne aspoň o takýto titul :-D ale ja mám moju Yukinku rád, aj keď už dostala po pádoch zabrať...
Yuki 50 Rally 2T - séria okrem výfuku
Fabia III Combi - Ambition Plus 2016, 1.2 TSI 81kW

myso
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
Skúter: Gilera Nexus500

Re: Navrh na Sutaz o najskaredsi skuter na fore + diskusia..

#32 Príspevok od užívateľa myso » Pi Jún 24, 2011 2:47 pm

Ok davidian, moja chyba, nevsimol som si kto to zakladal a cital som to len letmo.... Naj by bolo, keby niekto, kto ma vela volneho casu spravi nejaku kucharku ako na opticky tuning. (nieco ako ten topic ako spravne fotit, to bolo velmi poucne) Mozno by potom kolotocari pochopili, ze mat oranzove kolesa a trilion nalepiek nieje az tak in.... Ak na to mas cas, sprav osvetu a otvor vsetkym oci. Bolo by krasne byt clenom fora, na ktorom su vsetky skutre nadherne. (sice potom by som sa sem s tym mojim crepom hambil chodit :( )...
Cause scooter is always in the right gear.... Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"