Navrh na Sutaz o najskaredsi skuter na fore + diskusia..
Moderátor: Moderators
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Sutaz o najskaredsi skuter(motorku) na fore
a hakiho speedfight??..a mnoho dalsich
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no dobre hakiho som zabudol (ale on vie ze jeho skuter patri medzi pekne kusky)
, ale davidov vyzera jak vyzera, on hlavne ide
a porkyho som nazivo nevydel este tak sa nevyjadrujem, moze to byt nemecky tuning, ze len na fotkach vyzera dobre, napr aj lubov SF už nevyzera jako zo skatulky, ked som vydel jak tam niekdo (udajne alči) uchytil balast xenonu šrobamy do dreva tak ze to bije do oci s 20metrov som skoro odpadol

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
GeeTee sa nas snazi vyprovokovat..
podpichuje riaditel zas ...
Aj to je motivacia.. aspon niekto si vsimol, ze to nie je este dotiahnute do konca..
@z mobilu

Aj to je motivacia.. aspon niekto si vsimol, ze to nie je este dotiahnute do konca..

@z mobilu
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
keby len brucho a co ti ho supol ten taxikar? a ty si si od neho ani love ani poistku nezobral.... hamba tiLuthar napísal:tss ze skrabancelakovat brucho fakt nebudem, a nakopavacka je nic..
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Inac neostava mi nic ine len s GT suhlasit, nie preto ze ma vo svojom prispevku svojim sposobom pochvalil, ale preto ze skutocne ked sa hovori o tuningu tak by to mal byt tuning so vsetkym co k tomu patri. Spominam si ako na jednom zraze som s Momom riesil este bielomodreho Roxa, kde mal plasty poprichytavane asi 25druhmi skrutiek /v podstate co dielna dala/geetee =) napísal:makič, nič vzlom ale vsetky tvoje skutre su dost žumpy, jak zo smetiska, až budeš mat aspon jednu krasnu mašinu tak potom sem možeš začať prispievať, jediny kto tu ma skutre na urovni je G (ktory kvoli vašim blbym komentarom sem uz nechodi) a OPTIK, inak som u nikoho nevidel do detajlu dotiahnuty skuter.
ked sa tu bude označovať kto tu ma hnoj a kto vecsi tak sa akurat zmensi aj tak mala komunita a nikomu to nepomoze, skor by som uvital konkretne vyhrady v temach o konkretnych skutroch, a kto ma skuter iba ako dopravny prostriedok tak nepotrebuje riesit dva prasknute plasty a to ze niekomu sa to nepaci.

podpis som si este nenastavil
- wirer
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 31, 2011 10:45 am
- Skúter: Yuki 50 Rally 2T
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa hlásim dobrovoľne aspoň o takýto titul
ale ja mám moju Yukinku rád, aj keď už dostala po pádoch zabrať...

- myso
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 26, 2008 3:39 pm
- Skúter: Gilera Nexus500
Re: Navrh na Sutaz o najskaredsi skuter na fore + diskusia..
Ok davidian, moja chyba, nevsimol som si kto to zakladal a cital som to len letmo.... Naj by bolo, keby niekto, kto ma vela volneho casu spravi nejaku kucharku ako na opticky tuning. (nieco ako ten topic ako spravne fotit, to bolo velmi poucne) Mozno by potom kolotocari pochopili, ze mat oranzove kolesa a trilion nalepiek nieje az tak in.... Ak na to mas cas, sprav osvetu a otvor vsetkym oci. Bolo by krasne byt clenom fora, na ktorom su vsetky skutre nadherne. (sice potom by som sa sem s tym mojim crepom hambil chodit
)...