Pady a zranenia

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Spadol si/mal si havariu?

Ano
62
46%
Ano viackrat
23
17%
Nie
51
38%

Celkom hlasov: 136

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Okt 30, 2006 9:09 pm

spadol som jak som umyval skuter :D
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#27 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Okt 30, 2006 9:16 pm

Len aby sa z toho nevykrúcal!! dúfam že máš poznačené jeho údaje a tak. inak na jeho poisťovňu to môžeš nahlásiť aj bez neho.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

rann14
Dátum registrácie: Št Mar 22, 2007 12:22 pm

#28 Príspevok od užívateľa rann14 » So Máj 19, 2007 12:35 pm

mam podobny nazor ako theruck ohladne padov a jazdenia ja som padol 2 krat a vzdy ked som robil nejake blbosti, alevobec mi to nevadi a urcite ma to neodradi!

DracikVTH

#29 Príspevok od užívateľa DracikVTH » So Máj 19, 2007 2:07 pm

V dnesnej dobe cloveka zabije auto ked ide cez prechod pre chodcov. Mama mi stale hovory ze motorka/scoot je masina smrti ale ja jej vzdy na to odpoviem nie moto ale motorkar. Ak je clovek agresivny jazdec padne castejsie alebo musi mat vela stastia ako napr. aj ja. Ja by som nikomu nezakazoval jazdit suhlasim s tím ak na to mas tak si to kup.

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa kukolarik » So Máj 19, 2007 9:07 pm

Crossbiker napísal:
theruck napísal:kto nepada jazdi pod svoje schopnosti
a kto padá jazdi nad svoje schopnosti 8)
pripadne kto pada, nevie odhadnut svoje schopnosti spravne.

Ale suhlasim s Vladym, radsej budem pod svoje schopnosti jazdit cely zivot, ako nad a padat 2x za sezonu.

Ale zas niekedy mozes ist najopatrnejsie a nejake hovado to neubrzdi a bum ho zozadu...

Ja hlasim ku dnesnemu dnu 13 tisic km absolvovanych na 3 scootoch/Piagio, Gilera, Honda/ bez nehody.
... klop klop klop ...

PS. pozorne sledujem sposob jazdy starsich a skusenejsich vodicov /Vlady, Bacil, Keeway.../ aby som sa priucil a odpozoroval techniku. A budem to robit do smrti, ktora snad nenastane na scoote...

orgi

#31 Príspevok od užívateľa orgi » So Máj 19, 2007 9:31 pm

Plexxak napísal:Dnesne rozhodnutie mojich nadriadenych znie... skuter nebude, lebo je strasne, strasne, strasne nebezpecny, lebo sa na nom zabijem a pretoze sa na nom vraj v Blave neda jazdit... argumentoval som touto temou, argumentoval som tym ze si ho kupim sam a pod. nemalo zmysel ...viete co, ja nemam slov, ja nemam silu presviedcat ich furt o niecom...

Ale nechapem,a to nikdy nepochopim naco som tych bastardskych 5 000korun "vyhodil" za vodicak :evil: :evil: :evil: :evil:

Zatial sa majte a budte radi ze aspon nieco mate.... ja vyuzivam a nadalej vyuzivat budem hlupu MHD, no tentokrat len zadarmo... :evil:

dik setkym co sa snazili... :(
mozem sa spytat, kolko mas rokov? ze ti to rodicia zakazali.. ehm, ak mam byt uprimny - ja som doniesol scooter rovno domov, matka sa so mnou doteraz nebavi (cca pred tyzdnom). ale vravel som si, ze je to uz moje rozhodnutie a predavat ho nebudem, pretoze ja jazdenie po meste (spotreba, parkovanie) je to idealne.. len si treba davat hrozne hrozne pozor a stale, nech mas najazdenych kolko chces km.. mam na aute najazdenych nieco vyse 70tis km a az teraz som sa odhodlal na scooter. priznavam, zeby som sa bal osobne sadnut co len za 125ku, nieto este 600ku ako vravis. trocha racionalneho uvazovania - zivot je cennejsi ako pocit z jazdy.

odo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
Skúter: Yamaha BWs
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa odo » So Máj 19, 2007 11:29 pm

fuu prrave dnes som polozil scootrra...

FastHaly

#33 Príspevok od užívateľa FastHaly » Ne Máj 20, 2007 11:27 am

odo napísal:fuu prrave dnes som polozil scootrra...
ako ty si v poriadku ??? neviem ale v poslednej dobe kazdy pada na skutroch aj na CZ fore to pisu

odo
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
Skúter: Yamaha BWs
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa odo » Ne Máj 20, 2007 11:38 am

FastHaly napísal:
odo napísal:fuu prrave dnes som polozil scootrra...
ako ty si v poriadku ??? neviem ale v poslednej dobe kazdy pada na skutroch aj na CZ fore to pisu
ale to bola moja chyba brrzdil som v zakrrute...

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#35 Príspevok od užívateľa jeffo » Ne Máj 20, 2007 1:23 pm

ja som uz tiez parkrat popadal...1.raz som isiel po ceste a na zatacke som si nevsimol strk a mierne som pridal, predne koleso do smyku a j*b ho o zem... 2.krat ma smyklo na prechode pre chodcov a prask to do plotu :D kazdy musi raz padnut kto jazdi casto a nie 200km za sezonu...

VLADY
spammer
spammer

#36 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Máj 20, 2007 5:59 pm

JAk sa má brzdiť v zákrute ak treba ??? kto ví odpoví a kto neví KUK sem:http:http://www.moto-bar.cz/samozrejme nie na šutroch :oops:

janykaj

#37 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Máj 20, 2007 7:13 pm

VLADY napísal:JAk sa má brzdiť v zákrute ak treba ??? kto ví odpoví a kto neví KUK sem:http:http://www.moto-bar.cz/samozrejme nie na šutroch :oops:
...chlapec má pravdu(vlastná skusenost), pre mna to skončilo štastne

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#38 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Máj 20, 2007 8:30 pm

Fúha díki vlady :) lebo ja som si výdy myslel že prednou za žiadnu cenu brzdiť v zákrute :D lebo už sa mi pár krát stalo že mi predné koleso skĺzlo po vozovke ale zatiaľ som mal vždy štastie a udržal som to iba raz nie :lol: ...ale tak keď ja mám vzadu bubon tak by to mohlo byť ok ?

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa matio » Ne Máj 20, 2007 10:31 pm

No kukam,ze ty padate nejako vela, nie je skoda tych skutrov? :) Mne sa nastastie este nepodarilo bacnut na zem(klop klop), ale krizove situacie uz boli veru nejake, ale zatial za to mohli vzdy plechovkari 8) tak sa drzte a nepadajte :)

VLADY
spammer
spammer

#40 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Máj 20, 2007 10:53 pm

Jostobb napísal:Fúha díki vlady :) lebo ja som si výdy myslel že prednou za žiadnu cenu brzdiť v zákrute :D lebo už sa mi pár krát stalo že mi predné koleso skĺzlo po vozovke ale zatiaľ som mal vždy štastie a udržal som to iba raz nie :lol: ...ale tak keď ja mám vzadu bubon tak by to mohlo byť ok ?
Nošak ale musíš mať istotu že asfalt je asfalt a nie nejaký posyp čo tam ostal od zimy ...tam hodíš tlamu aj bez brzdenia...Ale aj tak je vždy lepšie ísť do zákruty tak aby ta niečo neprekvapilo..ale vždy sa to nedá :oops: :oops:

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#41 Príspevok od užívateľa Plexxak » Ne Aug 12, 2007 6:42 pm

no tak pani, nechcem obnovovat staru temu, neviem ci si ma tu este podaktori pamatate, ale sem som pisal ze mi skutra fotrovci nedovolili (pred rokom)... no, taha mi na 17 situacia sa trochu zmenila a skutra mam povoleneho, ale len pod jedinou podmienkou ze vsetko, uplne vsetko si platim sam (od skutra az po prilbu a poistku)... takze, v zime, alebo zaciatkom jari, ked este nazbieram nejake prachy, si asi kupim nejaku novucicku Yamahu a konecne budem skutrista... :D

... a o rok motorista...

ripper

#42 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Aug 12, 2007 10:22 pm

no to sa uplne tyka padom a zraneniam

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa momoo » Ne Aug 12, 2007 10:28 pm

tak ale je frajer ked sam a novu yamahu ... to mas tolko prachov ?? kde robiis? co predavas? piko?

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Kontaktovať užívateľa:

#44 Príspevok od užívateľa Plexxak » Ne Aug 12, 2007 10:34 pm

ripper: viem ze sa to sem vobec nehodi, ale uz pred rokom tu ta tema bola trochu "nacata" tak to bol len tak na okraj...

momoo: za tie roky sa nazbierali, pridali sa nove prijmy, znizila sa moja spotreba... ale neni v tom nic ilegalne ;)

ok, dost uz off topicu... :arrow:

Pico
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Št Júl 24, 2008 3:01 pm
Skúter: KeeWaY Hurricane 50cm

#45 Príspevok od užívateľa Pico » Št Aug 21, 2008 9:23 pm

tak nastastie som este nemal nic vazne, ale parkrat sami stalo, ze som skoro nabural :lol: no ale dobre brzdy

TABIK

#46 Príspevok od užívateľa TABIK » Pi Aug 22, 2008 12:03 pm

Ja do zakrut brzdim len malo lebo sa mi nechce potom rozbiehat obzvlast ked ideme dvaja. Raz sme sa skoro vytrepali ked som moc klopil do zakruty a chytil som koleno vyfuku :P

Martin34
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 6:40 pm
Skúter: bolo Manet Korado, Hero Puch Winner, a...dalej ?

#47 Príspevok od užívateľa Martin34 » St Aug 27, 2008 7:30 am

Ja som spadol 2x a podla mna je lepsie ked spadne na zaciatku svojej jazdeckej kariery... mas aspom trochu respektu do buducna.

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa Jostobb » St Aug 27, 2008 7:37 am

rešpekt rýchlo vyprchá ...... ale aspoň sa kúsok naučíš kde máš svoje hranice :wink: :P

TABIK

#49 Príspevok od užívateľa TABIK » St Aug 27, 2008 9:32 am

Jostobb napísal:rešpekt rýchlo vyprchá ...... ale aspoň sa kúsok naučíš kde máš svoje hranice :wink: :P
Alebo kde má skúter hranice... :P

M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa M4rekX » St Aug 27, 2008 10:20 am

hmm ja robím blbosti len tam kde viem že sa mi nič stat nemôže ... napr v meste na kruhačoch klopím ,,,

A inak ked napr idem a vidím štrk tak ja si ho nejak nevšímam ... ved ked ideš rychlo tak ti nič nespraví ak nezmeníš smer jazdy alebo ak trochu nezatočíte... a v zatačke ked vidím štrk tam to si pred ním dobrzdím a kludne to prejdem ...

ale raz sa mi stalo že mi pošmeklo koleso lebo som na štrku musel trochu priklopit lebo bola križovatka v tvare T a ja som potreboval odbočit na bočnu cestu lenže ta prudko stúpala nejak 12% stúpanie .. a dolu bol štrk tak som to chcel nechať rozbehnute tak som tam vletel do toho v 50 tke trochu priklopeny apošmeklo my zadne kolo ... to som ešte usedel nejako :D

Inak čo sa tyka padov tak ja som zatim padol len na crose a endure ...
ja som mal staru Yamahu TT 350 V terene na našej enduro drahe som šiel dole kopcom a pod kopcom bola zatačka a pod zatačkou haluze ako zabrana a za nimi potok, a za potokom stromy... no a ja som tam jazdil s pokazenou zadnou brzdou lebo ved som mal prednu a ja som zo zadnou malo brzdieval ... takže idem dolu kopcom, a teraz ze si pribzdim do tej zatačky a naraz nič magam brzdu a ani mierny naznak pribrzdenia tak som chcel ešte nejako v rychlosti vybrať zatačku no nevyšlo a ponad haluze som preskočil potok a pacol rovno do stromu od toho ma odrazilo a smotorkou do potoku ... motorka rozbite svetlo,masku,predny blatnik ... (naštastie...) a mne sa nič nestalo len som tem ležal na kraji pri potoku s jednou nohou vo vode a motorka položena v potoku :D ale to sme už zrepasovali..

ale stawalo sa mi napriklad že išiel som hore kopcom a potom mi ju tak postawilo že mi vystrelila s pod riti tak som ju len odklopil nabok aby ma neprvivalila ..

na fotríkovej Suzuki RM-Z 25O som šiel dolu takym strmym kopcom a bolo tam vela nastruhanej hliny akože prachu... a ako som si chcel pribrzdit prednou len ma zviezlo a položil som to na zem len ohnuta pačka RSV nezlomitelna :D takže som ohol naspet a fičal dalej ...

Potom ked mal druhu motorku KTM EXC 400 tak v takom dvoj kopci prudkom sa mi tež postawila na zadne a ma vykotilo do krikov :D a motorka pacla vedla mna chvilu som sa trapil kym som ju postawil doproti toho svahu ... toš asi všetko moje pad take zaujímavejšie :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"