@dolar100: Vsetko je mozne a zavisi to od konkretnych okolnosti. Zalezi ale hlavne na tom ako citatelny je podvozok a ake ma jazdec skusenosti. Podsmyknutie, alebo aj drift nemusi vzdy znamenat pad. Vsimni si na tomto videu, ze v niektorych momentoch (aj ked tu sa jedna o kontrolovany drift a nie o neocakavany smyk) je v smyku aj predne koleso a jazdec s tym nema najmensi problem (az kym nepride ta blondinka

):
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=20XsaHpRQC8[/youtube]
Ked nemas od kolies ziadny feedback, tak neucitis vobec nic, jednoducho sa koleso smykne za hranicu, ktoru uz neustojis a ty uz nemas moznost korekcie. Ked je na moto dobry podvozok, tak feedback mas a citis co sa pod kolesami deje. Na velkych moto sa mi to uz stalo niekolkokrat, raz to bolo vinou pneu, inokedy mojou, ale este som kvoli smyknutiu nepadol (nie zeby som nepadol nikdy, ale to je uz ina story

). Spravna reakcia pri smyku je vecou skusenosti a treningu. Tak ako spravne brzdenie. Ked nemas ABS (ja som ho na moto nikdy nemal) a chces jazdit na hraniciach fyziky, tak si musis pre brzdy vypestovat jemnocit a spravne navyky, aby boli tvoje reakcie vecou podvedomia a nie paniky. Najvyssi brzdny ucinok je na hranici blokovania kolesa, resp. na hranici smyku. A opat, ked nemas info od kolies, tak nevies kde ta hranica je, ucitis (ak este budes mat vobec cas) uz len nekontrolovany smyk. Toto vsetko samozrejme plati v normalnej situacii, kedy je prilnavost relativne dobra a guma sa po korekcii ma sancu opat chytit. Nehovorim o olejovych skvrnach, strku, mokrej ceste a podobne. V takych situaciach je to viac-menej o prisposobeni jazdneho stylu podmienkam, pripadne len o stasti.