Odkial som to vidite ... Je to mensia dedina, tiez väččšina madar, a na 2 tis. obyvatelov je tu asi 6-8 scootristov ... aj ja viem po madarsky (takticky som madar) ale take veci ze remen, spojka, valceky a pod. ti asi tažko poviem po mad.

Moderátor: Moderators
v maxe môžeš počuť ludí rozprávať po slovensky len preto, lebo vlastníci obchodov namestnávajú bratislavčanov a nie ludí z DS, reptože nevedia po slovensky ... šak tu mám problém so slovenčinou aj ten čo chodil na slovenskú školu ... mimochodom tu sú 2 slovenské a 4 maďarské školy, maďarské sú prepchaté a slovenských je býdatdafo napísal:ArMoR: Nevrav, raz som bol za kamoskou v Max-e či čo to tam je a pocul som tam dost vela ludi hovorit po SK![]()
Odkial som to vidite ... Je to mensia dedina, tiez väččšina madar, a na 2 tis. obyvatelov je tu asi 6-8 scootristov ... aj ja viem po madarsky (takticky som madar) ale take veci ze remen, spojka, valceky a pod. ti asi tažko poviem po mad.![]()
A z ds poznam zopar ludi, (ida jedneho scootristu)
ja vravim ze tu robis bazar mobilov...hadov a nvm coho vsetkeho este...a ked tu pises nejakemu kamaratovi nieco tak pouzivaj SS a nie hocikde do temy...nikto na to nieje zvedavi...hussar napísal:jakych inych uzivatelov ten o kom som pisal ani toto forum nepozna tak sa nestaraj ked nevies o com hovorim.
to mas pravdu v RV je vela madarov vsak nas aj chceli pridat ku madarsku heh ale tak ja a cela rodina sme z LE cize po madarsky ani ceknut neviem a ani moc tych madarov nemusim nechapem preco sa tlacia na slovensko co v tom madarsku je tak zle?186kAr32 napísal:jakoze moja mati je z roznavy ( asi 5km odtial ) a ked tam chodila do skoly tak bola jedina slovenka ostatne MADARI...![]()
dobre ne? a ze slovenske mesto
, tu nemame ziadnych a ciganov tiez nie