Odkial som to vidite ... Je to mensia dedina, tiez väččšina madar, a na 2 tis. obyvatelov je tu asi 6-8 scootristov ... aj ja viem po madarsky (takticky som madar) ale take veci ze remen, spojka, valceky a pod. ti asi tažko poviem po mad.
Kto je odkial?
Moderátor: Moderators
- tdafo
- st. cyklista

- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
ArMoR: Nevrav, raz som bol za kamoskou v Max-e či čo to tam je a pocul som tam dost vela ludi hovorit po SK
Odkial som to vidite ... Je to mensia dedina, tiez väččšina madar, a na 2 tis. obyvatelov je tu asi 6-8 scootristov ... aj ja viem po madarsky (takticky som madar) ale take veci ze remen, spojka, valceky a pod. ti asi tažko poviem po mad.
A z ds poznam zopar ludi, (ida jedneho scootristu)
Takže Zoznam: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p Vsetko original
Dragster je este v príprave 
- ArMoR
- v podmienke
- Dátum registrácie: Po Aug 20, 2007 1:57 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
v maxe môžeš počuť ludí rozprávať po slovensky len preto, lebo vlastníci obchodov namestnávajú bratislavčanov a nie ludí z DS, reptože nevedia po slovensky ... šak tu mám problém so slovenčinou aj ten čo chodil na slovenskú školu ... mimochodom tu sú 2 slovenské a 4 maďarské školy, maďarské sú prepchaté a slovenských je býdatdafo napísal:ArMoR: Nevrav, raz som bol za kamoskou v Max-e či čo to tam je a pocul som tam dost vela ludi hovorit po SK![]()
Odkial som to vidite ... Je to mensia dedina, tiez väččšina madar, a na 2 tis. obyvatelov je tu asi 6-8 scootristov ... aj ja viem po madarsky (takticky som madar) ale take veci ze remen, spojka, valceky a pod. ti asi tažko poviem po mad.![]()
A z ds poznam zopar ludi, (ida jedneho scootristu)
podpis som si este nenastavil
- respectman
- cyklista

- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
-
hussar
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
jakoze moja mati je z roznavy ( asi 5km odtial ) a ked tam chodila do skoly tak bola jedina slovenka ostatne MADARI...
dobre ne? a ze slovenske mesto
, tu nemame ziadnych a ciganov tiez nie 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Snehulak
- skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
kto je odkial
NO ja som z dediny pri DS ale byvam v Bratislave a kolko nas tu je neviem ale asi dosť
kedže len v praci sme 3 ( počet zamestnancov 10 ) 
podpis som si este nenastavil
- jeffo
- skútrista

- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
ja vravim ze tu robis bazar mobilov...hadov a nvm coho vsetkeho este...a ked tu pises nejakemu kamaratovi nieco tak pouzivaj SS a nie hocikde do temy...nikto na to nieje zvedavi...hussar napísal:jakych inych uzivatelov ten o kom som pisal ani toto forum nepozna tak sa nestaraj ked nevies o com hovorim.
-
FastHaly
to mas pravdu v RV je vela madarov vsak nas aj chceli pridat ku madarsku heh ale tak ja a cela rodina sme z LE cize po madarsky ani ceknut neviem a ani moc tych madarov nemusim nechapem preco sa tlacia na slovensko co v tom madarsku je tak zle?186kAr32 napísal:jakoze moja mati je z roznavy ( asi 5km odtial ) a ked tam chodila do skoly tak bola jedina slovenka ostatne MADARI...![]()
dobre ne? a ze slovenske mesto
, tu nemame ziadnych a ciganov tiez nie
- Lukasso111
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
-
punky7865