NEUSTÁLE HÁDKY

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa optik » Po Jún 23, 2008 6:02 pm

Tak pridam aj ja :D uz davno nepatrim medzi nast-rocnych a v skole som zrovna zo slovenciny nevinikal, ale s tou gramatikou to niektori skutocne prehanaju... akoze nech si pisu ako chcu, ale je to ich vizitka a mali by sa hanbit! Dalej musim Jostovi dat za pravdu ze sa tu riesia skutocne somariny a novi clenovia namiesto toho aby pohladali co potrebuju tak zakladaju nezmyselne temy. Ja osobne nez som sa odvazil napisat prvy prispevok som presiel uuuuplne, ale skutocne uplne vsetky temy co boli na fore - lebo mam prierodzeny respekt a obcas aj dodrzujem pravidla. Nooo a na zaver ma vedia uplne dorazit prispevky typu: "nejde mi vlozit obrazok" kua ale to nie je o tom ze to neviem, ale o tom ze som negramotny a v skole som sa naucil len pisat nezmyselne veci.
Na zaver len tolko: "Moderatori mazte taketo sprostosti!!!"
a ak sa vam moj prispevok zda byt sprostost kludne ho vymazte, mne to vadit nebude :D , lebo viem ze toto je forum o scootroch a nie o sprostostiach.
podpis som si este nenastavil

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#27 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 23, 2008 6:15 pm

OPTIK...plný súhlas ako keby som to napísal ja... :P Ja niesom génius ani svätý a občas prestrelím tak ako každý ,ale to tiež nechápem že dakto je tu regnutý dva dni a je lenivý si najprv čo to prečítať a potom sa pýtať...a ak sa mu hneď v tretej štvrtej otázke nepodarí pomôcť...(od klávesnice to ide aj tak dosť ťažko a ešte aj pri tom malom množstve info čo tam dotyčný uvedie) Tak je oheň na streche a všetci sme zlí a neochotní....a potom k tomu pridá ešte zopár urážok a vulgarizmov. A To nehovorím o zakladaní tém na elementárne veci-, ak takéto dotyčný nevie sám od seba (a ani si to tu vyhladať) tak ťažko radiť niečo zložitejšie....A zas je zle.... A názvy tém je kapitola sama o sebe. Možno to je vekom ale šak nechápem potom že dakto čo chodí na strednú školu nedokáže sformulovať nejaký výstižný názov témy aby bolo hneď jasné o čo ide. (čo Vás tam vôbec učia v tej škole??? :D :D )
Eto vsjo. 8)
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Plexxak
st. cyklista
st. cyklista
Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#28 Príspevok od užívateľa Plexxak » Po Jún 23, 2008 6:18 pm

Matio: tvoj prispevok ma trochu prekvapil, tak ako uz pisal domco, je velmi hlupe hadzat nas vsetkych do jedneho vreca, ze vsetci co im vek konci na -nast su neviem ako zli a nedozreti, ako sa da takto generalizovat a takto jednoznacne na niekoho zvalovat vinu? Samozrejme viem, ze z tvojho pohladu ti to tak pride, ale mysli nato, ze aj ty si mal kedysi (a nebolo to tak velmi davno) za vekom -nast, a trinast, rozhodne nie je to iste co osemnast... Takze ja by som to na vek nezvaloval, kto je tupy debil v 15-tich, je vysoko pravdepodobne ze nim zostane az pod dvadsiatke ;)

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Kontaktovať užívateľa:

#29 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Jún 23, 2008 6:54 pm

Vlady ono čo sa týka tých názvov tém ... tak je to asi aj tým že dnešná mládež (včetne mňa) je strašne lenivá a už sa im ani nechce vymýšlať nejaký výstižný názov ale rovno napíšu prvé čo ich napadne a tak isto je to aj s obsahom tém ... väčšina kašle na to ako píše a kašle na to ako formuluje vety ... a aj s tohoto vznikajú roztržky ....

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#30 Príspevok od užívateľa matio » Po Jún 23, 2008 7:14 pm

Domco a Plexxak ospravedlnujem sa, cest vynimkam. Najdu sa aj taki, co su OK. Vies, ale ja ked som mal 15 tak som drzal pisk a krok .. teraz prejdem po ulici sikmo a nie cez prechod a nejaky sopliak ti zakrici, ze "ty k.k.t". To som si ja v zivote nedovolil a teraz to tito ludia prenasaju aj na forum a takto to vyzera. Takze ako som povedal, trafena hus zagaga a ti co sa teraz ozvali - to povedali v ramci slusnosti a tak ako to ma byt. Takze ak tu niekto povedal, ze sa tu ludia nevedia ospravedlnovat, pre dotycnych dvoch to beriem spat a aj tym, co sa normalne ozvu.. 8)

FastHaly

#31 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Jún 23, 2008 7:19 pm

asi tak vsetko je to lenivostou ako optik respect ked si si naozaj vsetko precital ale proste nie kazdy ma cas alebo nie kazdeho bavi susit cele dni pri kompe, a to s tymi novymi temami vsak nech sa zalozia bud nech sa tam hodi odkaz abo odpoved a potom nech sa po dni dvoch vymaze vsak nech sa modi nenudia abo dajte uz konecne Mpersila modom to by tu bol poriadok

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Jún 23, 2008 8:19 pm

jo jo ja som za Pershing moderátorom :wink: lebo scarp a Ruck to podľa mňa aj tak nestíhajú všetko .. :)

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#33 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Jún 23, 2008 8:40 pm

keby som bol ja moderator vymazal by som vas vseckych

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#34 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Jún 23, 2008 8:42 pm

Pershing nemoze byt moderator to sme uz preberali on je moc "akcny" by tu vela toho na fore neostalo :D

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Jún 23, 2008 8:46 pm

je pravda, ze dnesny 13 - 14 - 15 rocny si dovoluje vela, velmi vela, nemyslim tym forum, ale zo zivota, bol som casto v situacii, ked robili vandalizmus, vytrznosti, ozieraju sa a podobne, ale zas prevazna cast toho vekoveho rozrania slusna a normalna, zaco maju moj obdiv vzhladom na dnesny svet a vyvin situacie v spolocnosti.

Ale povedzme si otvorene, kto tu nepouzil nevhodne slova, vety atd. mozno niekoho urazil, a podobne ? skoro kazdy, len niekto s mierou a ojedinele a niekto zas neustale...

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#36 Príspevok od užívateľa geetee =) » Po Jún 23, 2008 8:47 pm

VLADY napísal:A názvy tém je kapitola sama o sebe. Možno to je vekom ale šak nechápem potom že dakto čo chodí na strednú školu nedokáže sformulovať nejaký výstižný názov témy aby bolo hneď jasné o čo ide. (čo Vás tam vôbec učia v tej škole??? :D :D )
Eto vsjo. 8)
no ked si kuknem temy a nejaka je nekonkretna ze ani netusim co o nej tak sa na nu vyserem, kuknem si ju maximalne ked uz je treti den niekde hore tak ze o com sa toci inak kaslem na take temy ktore klikam len naslepo lebo aj tak vnej bude o inom ako je v nadpise
najviac sa mi teraz paci ta tema CENY? :gt1:
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Jún 23, 2008 8:47 pm

dr.snake napísal:keby som bol ja moderator vymazal by som vas vseckych
a ty by si sa vymazal ako prvy ? :D
nic v zlom, to len vtip :-)

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#38 Príspevok od užívateľa Scarp » Po Jún 23, 2008 8:47 pm

Jostobb napísal:Vlady ono čo sa týka tých názvov tém ... tak je to asi aj tým že dnešná mládež (včetne mňa) je strašne lenivá a už sa im ani nechce vymýšlať nejaký výstižný názov ale rovno napíšu prvé čo ich napadne a tak isto je to aj s obsahom tém ... väčšina kašle na to ako píše a kašle na to ako formuluje vety ... a aj s tohoto vznikajú roztržky ....
potom nariekaju ze im to zmazem

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Jún 23, 2008 8:48 pm

a krasna, uzasna, neurazliva tema nam uz zmyzla

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#40 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Jún 23, 2008 8:50 pm

jj, prave som ju docital a blik, po obnoveni uz jej nebolo... :) A dobre jej tak.

inac tie zabomysie vojny na fore beriem akurat ako ozivenie a spestrenie, nezapajam sa do nich (aspon sa snazim), a v podstate ako jedinu vaznu roztrzku vnimam theruckov a GeeTeeho spor... ale vyzera to, ze chlapci si vstupili do svedomia a opat sa to zacina vyvijat v humornejsom tone... to je spravny smer. 8)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#41 Príspevok od užívateľa Domco » Po Jún 23, 2008 9:22 pm

OK som rad matio ze sme si to vysvetlili ,chapem ze ste nahnevani ,ja tiez poznam takych cvokov co maju 15 a jazdia ako blazni ,to je mladost= v niektorych pripadoch aj debilnost ,no niektori z nas si uvedomuju ake rizika jazda na cestnej komunikacii sposobuje .Takze dakujem za pochopenie
Gilera runner => Piaggio X8

VLADY
spammer
spammer

#42 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 23, 2008 9:52 pm

A napokon sa všetci pomerili...popili...pofajčili...poscootrovali a všetko bolo OK....na chvílu. :) ale nevadí treba to brať všetko s nadhľadom ...sme tu dosť krátko aby sme si robili problémy aj tam kde o nič podstatné nejde. Pekný večer všetkým :P

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#43 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Jún 23, 2008 9:53 pm

pokurili a bolo dobre :D

VLADY
spammer
spammer

#44 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 23, 2008 10:02 pm

Pokurime sebe porečujeme ..ta ne HADE??? :D :D

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: NEUSTÁLE HÁDKY

#45 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jún 23, 2008 10:06 pm

Jostobb napísal:.. Prečo tu každý do každého rýpe ?!?! keď som sem prišiel pred dvomi rokmi tak to tu bolo super každý s každým dobre vychádzal všetci sa snažili pomôcť usmerniť a za ten jeden rok sa to zmenilo na nepoznanie skoro v každej téme sa niekto háda s niekým ... Veď sa kus správajme ako ľudia .... nechcel som robiť OT do jednej témy tak som to dal do novej ... :roll:
lebo je objektivna pravda a subjetkivna pravda. a rypat treba. podporuje to diskusiu :)
to ci su tu ludia 15 rocni alebo 30 je uplne jedno. mozno by bolo menej blbych tem ale pozri sa na motoride. tam tipek riesi ze ci si ma kupit r1 alebo apriliu falco len aby ukazal ze ma penaze a zadny rozum. druhy zas vsetkych tych sprostych co sa zabiju na motorke prosi aby si davali pozor a dalsich 30 ludi tam roni slzy ze ako zo srdca im prehovoril. nieje to vekom aj ked cim som starsi tym je generacna priepast vacsia :)
to ze sa niekomu nechce citat forum a hladat informacie sa da vyriesit len tak ze mu na taku blbu otazku nebudeme odpovedat. mozno potom pochopi ze je rychlejsie najst si odpoved ktora uz existuje ako cakat na to kym odpovie niekto na to iste po X-ty krat. ked mu to zmazem tak mi napise ze preco som mu to zmazal pripadne nas ohovori a spravi negativnu reklamu ze co to za luzu sprostu tam chodi.
mohli by sme vykopavat ludi za to ze maju blbe otazky ale kazdy nejak zacina takze treba mu dat sancu pokial sa sprava slusne a pyta sa normalne. na bazare vidno ako to ma kazdy novy uzivatel v pazi. denne 10 prispevkov ktore treba schvalit a k tomu 5 mailov ze preco to nejde a niektore su tam aj 4x pridane. zaviedol som tam to pravidlo aby sem nechodili ludia len kvoli podaniu inzeratu ale aby sem chodili kvoli informaciam/zabave. len je trochu problem niekedy oddelit tu zabavu od informacii co je dost skoda ale rozkrajat sa kvoli tomu nechcem.
nejake percento sa vzdy uchyti. a keby sem nechodili mladi co maju kopec casu a internet tak by to tu bolo dost mrtve.

laciavo

#46 Príspevok od užívateľa laciavo » Po Jún 23, 2008 10:27 pm

TheRuckove vysvetlenie sa mi naozaj paci...hahaha :lol: . Tentoraz s tebou uplne suhlasim...

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa Jostobb » Po Jún 23, 2008 10:41 pm

Vlady : aj ja som si všimol ako sa hneď všetci pomerili :lol: a hneď som si povedal že len do kedy :twisted: ..

TheRuck: No tak niečo pravdy na tom je musím uznať :wink:

Beella
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 31, 2008 7:24 pm
Skúter: Piaggio NRG Power DT
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa Beella » Po Jún 23, 2008 11:13 pm

Theruck: aj mne sa to páči. :wink:

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#49 Príspevok od užívateľa jean » So Jún 28, 2008 2:39 pm

Hoši, ale ono to ide aj tu, viď bazar/ostatné kúpa predaj. Tam takmer žiadny spam nie je. Jednoducho admin dal podmienku, že tam bude poriadok, inak to zmaže a všetci sme sa tomu prispôsobili. Ale súhlasím s TheRuckom, tak to bohužial dnes funguje všade. Zmrdi, ktorí sú zvyknutí všetko dostať na prvé zamravčanie to prenášajú všade kde sa ocitnú a je jedno či v reálnom živote alebo na nete. Ale myslím si, že pokiaľ takíto zmrd bude robiť tomuto fóru zlú reklamu, tak len vo svojom prostredí, kde má okolo seba zas len zmrdov. Aj keď si uvedomujem, že toto je komerčný web a aj zmrd je potenciálne platiaci zákazník, takže naňho musíte brať ohľad.

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa theruck » So Jún 28, 2008 7:14 pm

forum neni komercne

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"