Na zaver len tolko: "Moderatori mazte taketo sprostosti!!!"
a ak sa vam moj prispevok zda byt sprostost kludne ho vymazte, mne to vadit nebude

Moderátor: Moderators
no ked si kuknem temy a nejaka je nekonkretna ze ani netusim co o nej tak sa na nu vyserem, kuknem si ju maximalne ked uz je treti den niekde hore tak ze o com sa toci inak kaslem na take temy ktore klikam len naslepo lebo aj tak vnej bude o inom ako je v nadpiseVLADY napísal:A názvy tém je kapitola sama o sebe. Možno to je vekom ale šak nechápem potom že dakto čo chodí na strednú školu nedokáže sformulovať nejaký výstižný názov témy aby bolo hneď jasné o čo ide. (čo Vás tam vôbec učia v tej škole???![]()
)
Eto vsjo.
potom nariekaju ze im to zmazemJostobb napísal:Vlady ono čo sa týka tých názvov tém ... tak je to asi aj tým že dnešná mládež (včetne mňa) je strašne lenivá a už sa im ani nechce vymýšlať nejaký výstižný názov ale rovno napíšu prvé čo ich napadne a tak isto je to aj s obsahom tém ... väčšina kašle na to ako píše a kašle na to ako formuluje vety ... a aj s tohoto vznikajú roztržky ....
lebo je objektivna pravda a subjetkivna pravda. a rypat treba. podporuje to diskusiuJostobb napísal:.. Prečo tu každý do každého rýpe ?!?! keď som sem prišiel pred dvomi rokmi tak to tu bolo super každý s každým dobre vychádzal všetci sa snažili pomôcť usmerniť a za ten jeden rok sa to zmenilo na nepoznanie skoro v každej téme sa niekto háda s niekým ... Veď sa kus správajme ako ľudia .... nechcel som robiť OT do jednej témy tak som to dal do novej ...