Jazdíte agresívne ?
Moderátor: Moderators
- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
Necem nic hovorit, ale nieco na tom bude ked to kazdy hovori. Vedel by som hovorit moje zazitky z ciest Vs Ba znacky.
1. Ideme si v pohode tempe ja som bol druhy idem si tak 80-85 v takje mensej kolone aut a plna ciara a most a vzrkadle vidim auto, no hadajte aku malo znacku. Keby sa zaradil o 2 sek neskor, tak tu mame tragicku nehodu.
2. Zenska, mobil, hummer, Ba znacka no comment
1. Ideme si v pohode tempe ja som bol druhy idem si tak 80-85 v takje mensej kolone aut a plna ciara a most a vzrkadle vidim auto, no hadajte aku malo znacku. Keby sa zaradil o 2 sek neskor, tak tu mame tragicku nehodu.
2. Zenska, mobil, hummer, Ba znacka no comment
podpis som si este nenastavil
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
- Skúter: neuvedený
Ja si niekedy pripadam ako doktor (Hrusinsky) vo filme Vesnicko ma strediskova. Ja sa pocas jazdy kocham a kocham
.
Pokial je zase raz niekde nejaka kvalitna zapcha, tak si kolonu obehnem ci sprava, ci zlava (no proste jak vyda
) ale bezne na krizovatkach mam na klobaske, necpem sa dopredu. Jaaaa mam proste casu dost
.

Pokial je zase raz niekde nejaka kvalitna zapcha, tak si kolonu obehnem ci sprava, ci zlava (no proste jak vyda

Kawasaki ER-6f

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
jazdim v kolonach do predu obehujem po chodnikoch ked sa da...na cervenej zvyknem pouzit chodnik pre bicykel...pred kazdym obchodom ci je pesia alebo nieje pesia zona parkujem pred vchodom...jazdim najradsej v piatok poobede ked je v meste co najviac aut aby som robil co najviac nervy tym ktory uz ich maju z toho cakania az az...jedine co dodrzujem je STOPka...inac mam vsetko na klobaske...

- M4rekX
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Kontaktovať užívateľa:
dnes ked som sa vozil po meste tak to bolo kludne a ked som chcel ísť už von tak prišli navaly aut asi s prace šli
tak som to otočil a ešte raz do mesta a pred kruhačom kolonka tak som po pravej strane obiehal a vedla prveho som zastavil a on spolujazdcovi: že tento kde sa cpe ? (bol na škodovke) tak som ho ešte aj odbehol lebo ked sa uvolnil kruhač tak kym sa rozbehol
ved to poznate... a ešte som objehal nejake auto čo išlo odbočovat do prava tak som ho po lavej cez plnu čiaru obehol a oproti šli policajti. naštastie nezastavili 

- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
presne, keby cloven nemal len 30min na to ist s jednej strany mesta na druhu a este sa pripadne aj vratit tak by mal na salame, lenze keby neboli le panvice typu:quido69 napísal:ja zasadne obehavam z prava(londyn)a aj z lavej strany,inac by som presiel 30 km za 3-3,5hod. tu sa tak jazdi
zasvieti zelena a trulo sa zbada po dvoch sekundach, potom zaradi jednicku a pomali sa rozbehne, druhy za nim sa zbada az prvy odide a zaradi a pomali sa odplazy a na jednu zelenu sa dostanu max 4 auta tak takym lepanvicom mi neroby problem hodit dlazobnu kocku do okna (dneska zase zaspal jeden trulo na alhamre tak som mu otocil spetak dopredu

priklad dva, sa mi stalo v samorine 20m pred tym kruhacom sa typek zacal otacat na ceste a zablokoval uplne vsetkych (uplny vypatlanec s dediny co nevie na co je kruhac)
priklad 3, typicky BA sindrom isiel som na zablokovanom ludixovi a obehol som cierneho maca s vyholenym vodicom, predbiehal s busoveho pruhu do uplne laveho, skoro sposobil 4havarie a na dalsej krizovatke som sa postavil naschval pred neho

pripad same o sebe su zenske vo velkych autach, proste treba brat s rezervou, by nebola schopna pochopit co jej nadavas
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Jazdíte agresívne ?
tak skuter je hadam na to aby si nestal v kolone a na krizovatke jak pako ne? inac to nema zmysel. ale aj pritom si musis davat bacha lebo sem tam niekto vystupuje... na kruhaci predbiehat sa neoplaca. co sa tyka plnych ciar tak podla mna plne ciary su pre auta a pre zadnu motorku neni bezpecne ist za autom. ohrozuje to tvoje zdravie ze musis dychat jeho splodiny a ty predsa nemozes byt ako sofer nafetovanyM4rekX napísal:Tak čo priznajte farbu..![]()
Jazdíte agresívne ?
Napríklad v meste kolona ... tak ju pekne celu obídete po lavej/pravej strane ?
Alebo v kruhači sa motaju dve tri auta tak ich obehnete ?
Predbiehate autá v meste? Jazdíte cez plné čiary ... ?
Prípadne ak niečo máte čo som nespomenul tak napíšte dost by ma to zaujímalo
DNS: a potom si sa zobudil a ruka v trenkach ne?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
len ci sa ty nekochas preto ze si posrata ist rychlejsieMayulik napísal:Ja si niekedy pripadam ako doktor (Hrusinsky) vo filme Vesnicko ma strediskova. Ja sa pocas jazdy kocham a kocham.
Pokial je zase raz niekde nejaka kvalitna zapcha, tak si kolonu obehnem ci sprava, ci zlava (no proste jak vyda) ale bezne na krizovatkach mam na klobaske, necpem sa dopredu. Jaaaa mam proste casu dost
.

- DNS
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Jazdíte agresívne ?
no presne uhadol si... ja si tu len srandujem ledva mi to vytiahne 20 ale co narobim skuter je skutertheruck napísal:DNS: a potom si sa zobudil a ruka v trenkach ne?
He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavky
obiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia
Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem
nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli 

- Martin091
- st. skútrista
mna co dost vytocilo bolo ze som isiel po meste kde je povolena 60 som isiel 80 a za mnou nakladat zatrubil tak som mu ukazal rukov a co sa mam z toho dosr... som si isel dalej on za mnou 10cm ale nejak ma ta nevytacalo, ked sa dalo tak som sa zaradil a on ma predbehol a ukazoval som mu prostrednik
, za mestom som isiel 92 a kukam ze ja toho debila dobieham tak som potom celou cestou na nho len tak z haluze vkuse trubil a robil som debilny som isel z kraja na kraj som mu zapinal dialkove a tak, a pred odbockou na zlate piesky som ho predbehol troska psomalil a rychlo odbocil
Aaa nebudem spominat aku mal SPZ lebo to asi kazdy vie

Naposledy upravil/-a Martin091 v Št Aug 28, 2008 10:19 pm, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Od kedy MESTSKÁ POLÚCIA môže merať a vyberať pokuty????mPershing napísal:A teraz sa mozu tesit vsetci moji neprajnici:
v dedinke Macava (pri Hnusti) na dnesnom mojom vylete, ktory popisem na inom mieste vecer, som dostal vyherny sek na 500Sk za nedodrzanie 40tky.
Tabula vedla domu a oni boli schovani za domom, uz som nedobrzdil, az pred tercikom... (mestska policia Hnusta)
Apropo - kto pojdete vo ZV zo smeru od LC po obchvate, dodrziavajte 60 az po tabulu koniec obce, plnia tam rozpoctovy plan denne!!!Pokial nerodis ...Mayulik napísal:...Jaaaa mam proste casu dost.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Martin091
- st. skútrista
Sak oni nemaju anii pravo ti kontrolovat vodicak len obcaanskyVLADY napísal:Od kedy MESTSKÁ POLÚCIA môže merať a vyberať pokuty????mPershing napísal:A teraz sa mozu tesit vsetci moji neprajnici:
v dedinke Macava (pri Hnusti) na dnesnom mojom vylete, ktory popisem na inom mieste vecer, som dostal vyherny sek na 500Sk za nedodrzanie 40tky.
Tabula vedla domu a oni boli schovani za domom, uz som nedobrzdil, az pred tercikom... (mestska policia Hnusta)
Apropo - kto pojdete vo ZV zo smeru od LC po obchvate, dodrziavajte 60 az po tabulu koniec obce, plnia tam rozpoctovy plan denne!!! Pokial nerodis ...![]()