Jazdíte agresívne ?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Looserqo
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#26 Príspevok od užívateľa Looserqo » Št Aug 28, 2008 3:40 pm

.

este tak 5-10 prispevkov a tato tema sa opat zvrhne na flame "BA vs. Zvysok sveta"
ako kazda ohladom soferovania na tomto fore

.
podpis som si este nenastavil

Martin091
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
Skúter: Keeway Arn 125

#27 Príspevok od užívateľa Martin091 » Št Aug 28, 2008 4:00 pm

Necem nic hovorit, ale nieco na tom bude ked to kazdy hovori. Vedel by som hovorit moje zazitky z ciest Vs Ba znacky.

1. Ideme si v pohode tempe ja som bol druhy idem si tak 80-85 v takje mensej kolone aut a plna ciara a most a vzrkadle vidim auto, no hadajte aku malo znacku. Keby sa zaradil o 2 sek neskor, tak tu mame tragicku nehodu.

2. Zenska, mobil, hummer, Ba znacka no comment

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#28 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Aug 28, 2008 4:09 pm

Vsetci vieme ako blavaci jazdia tak to tu uz nekomentujte a nerobte zbytocne flame wary

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#29 Príspevok od užívateľa doktor » Št Aug 28, 2008 4:17 pm

Ja jazdim o dusu spasenu po chodnikoch, riadim sa heslom - sepal dochodcu, usetris vzduch
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

Mayulik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm

#30 Príspevok od užívateľa Mayulik » Št Aug 28, 2008 4:30 pm

Ja si niekedy pripadam ako doktor (Hrusinsky) vo filme Vesnicko ma strediskova. Ja sa pocas jazdy kocham a kocham :D .
Pokial je zase raz niekde nejaka kvalitna zapcha, tak si kolonu obehnem ci sprava, ci zlava (no proste jak vyda :D ) ale bezne na krizovatkach mam na klobaske, necpem sa dopredu. Jaaaa mam proste casu dost 8) .
Kawasaki ER-6f
Obrázok

Obrázok

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

#31 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Št Aug 28, 2008 4:45 pm

jazdim v kolonach do predu obehujem po chodnikoch ked sa da...na cervenej zvyknem pouzit chodnik pre bicykel...pred kazdym obchodom ci je pesia alebo nieje pesia zona parkujem pred vchodom...jazdim najradsej v piatok poobede ked je v meste co najviac aut aby som robil co najviac nervy tym ktory uz ich maju z toho cakania az az...jedine co dodrzujem je STOPka...inac mam vsetko na klobaske... :D :D

M4rekX
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
Kontaktovať užívateľa:

#32 Príspevok od užívateľa M4rekX » Št Aug 28, 2008 5:38 pm

dnes ked som sa vozil po meste tak to bolo kludne a ked som chcel ísť už von tak prišli navaly aut asi s prace šli :D tak som to otočil a ešte raz do mesta a pred kruhačom kolonka tak som po pravej strane obiehal a vedla prveho som zastavil a on spolujazdcovi: že tento kde sa cpe ? (bol na škodovke) tak som ho ešte aj odbehol lebo ked sa uvolnil kruhač tak kym sa rozbehol :lol: ved to poznate... a ešte som objehal nejake auto čo išlo odbočovat do prava tak som ho po lavej cez plnu čiaru obehol a oproti šli policajti. naštastie nezastavili :)

quido69
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: So Mar 08, 2008 8:27 am

#33 Príspevok od užívateľa quido69 » Št Aug 28, 2008 6:56 pm

ja zasadne obehavam z prava(londyn) :lol: a aj z lavej strany,inac by som presiel 30 km za 3-3,5hod. tu sa tak jazdi

geetee =)
Riaditeľ Zemegule
Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
Kontaktovať užívateľa:

#34 Príspevok od užívateľa geetee =) » Št Aug 28, 2008 8:17 pm

quido69 napísal:ja zasadne obehavam z prava(londyn) :lol: a aj z lavej strany,inac by som presiel 30 km za 3-3,5hod. tu sa tak jazdi
presne, keby cloven nemal len 30min na to ist s jednej strany mesta na druhu a este sa pripadne aj vratit tak by mal na salame, lenze keby neboli le panvice typu:
zasvieti zelena a trulo sa zbada po dvoch sekundach, potom zaradi jednicku a pomali sa rozbehne, druhy za nim sa zbada az prvy odide a zaradi a pomali sa odplazy a na jednu zelenu sa dostanu max 4 auta tak takym lepanvicom mi neroby problem hodit dlazobnu kocku do okna (dneska zase zaspal jeden trulo na alhamre tak som mu otocil spetak dopredu :-) )
priklad dva, sa mi stalo v samorine 20m pred tym kruhacom sa typek zacal otacat na ceste a zablokoval uplne vsetkych (uplny vypatlanec s dediny co nevie na co je kruhac)
priklad 3, typicky BA sindrom isiel som na zablokovanom ludixovi a obehol som cierneho maca s vyholenym vodicom, predbiehal s busoveho pruhu do uplne laveho, skoro sposobil 4havarie a na dalsej krizovatke som sa postavil naschval pred neho :-D od ruzinova sa snazil ma predbehnut a az po botanicku sa mu to nedarilo :-D potom som uz odbocil
pripad same o sebe su zenske vo velkych autach, proste treba brat s rezervou, by nebola schopna pochopit co jej nadavas
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz

DNS
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
Kontaktovať užívateľa:

#35 Príspevok od užívateľa DNS » Št Aug 28, 2008 8:21 pm

no agresivne jazdim........ v meste najcastejsie jazdim v strede cesty aby ma vodici neotravovali minule som ponahanal aj hondu cb 600 len potom mi uz zdrhol na vypadovke predsa skuter ma len vmax 120

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jazdíte agresívne ?

#36 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 28, 2008 8:37 pm

M4rekX napísal:Tak čo priznajte farbu.. :D
Jazdíte agresívne ?
Napríklad v meste kolona ... tak ju pekne celu obídete po lavej/pravej strane ?
Alebo v kruhači sa motaju dve tri auta tak ich obehnete ?
Predbiehate autá v meste? Jazdíte cez plné čiary ... ?

Prípadne ak niečo máte čo som nespomenul tak napíšte dost by ma to zaujímalo ;)
tak skuter je hadam na to aby si nestal v kolone a na krizovatke jak pako ne? inac to nema zmysel. ale aj pritom si musis davat bacha lebo sem tam niekto vystupuje... na kruhaci predbiehat sa neoplaca. co sa tyka plnych ciar tak podla mna plne ciary su pre auta a pre zadnu motorku neni bezpecne ist za autom. ohrozuje to tvoje zdravie ze musis dychat jeho splodiny a ty predsa nemozes byt ako sofer nafetovany

DNS: a potom si sa zobudil a ruka v trenkach ne?

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#37 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 28, 2008 8:39 pm

Mayulik napísal:Ja si niekedy pripadam ako doktor (Hrusinsky) vo filme Vesnicko ma strediskova. Ja sa pocas jazdy kocham a kocham :D .
Pokial je zase raz niekde nejaka kvalitna zapcha, tak si kolonu obehnem ci sprava, ci zlava (no proste jak vyda :D ) ale bezne na krizovatkach mam na klobaske, necpem sa dopredu. Jaaaa mam proste casu dost 8) .
len ci sa ty nekochas preto ze si posrata ist rychlejsie :)

DNS
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: St Okt 10, 2007 6:59 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Jazdíte agresívne ?

#38 Príspevok od užívateľa DNS » Št Aug 28, 2008 8:40 pm

theruck napísal:DNS: a potom si sa zobudil a ruka v trenkach ne?
no presne uhadol si... ja si tu len srandujem ledva mi to vytiahne 20 ale co narobim skuter je skuter

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#39 Príspevok od užívateľa theruck » Št Aug 28, 2008 8:47 pm

povedat ze si sa na skutri nahanal so 600vkou motorkou je ako keby si povedal ze si sa na skode 120 nahanal s bmw m5. akurat ze ty si isiel plny plyn a on isiel normalne a bezpecne zatal co ty si riskoval svoj zivot zivoty okoloiducich a zadretie motora. ale ty to ocividne vidis inak :)

TABIK

#40 Príspevok od užívateľa TABIK » Št Aug 28, 2008 10:13 pm

He he ked mam naladu tak si idem zajazdit naobed do najhustejsej premavky :D obiehanie aut a misicky uplne ppc . A najvacsia sranda , ked to rozbehnem a potom niekde za autom alebo na krizovatke brzdim ze mi az gumy pistia . to potom vsetci cumia :D Ale odtial potial . Uz sa musim chovat slusne aby som neprisiel o papiere. takze do februara :angel13: No a raz som isiel do zakruty tak rychlo , ze som musel vybehnut na chodnik aby ma nesuchlo na zem :D nedaleko od nevinnych ludi co boli na zmrzline ti tak cumeli :D

Martin091
st. skútrista
st. skútrista

#41 Príspevok od užívateľa Martin091 » Št Aug 28, 2008 10:18 pm

mna co dost vytocilo bolo ze som isiel po meste kde je povolena 60 som isiel 80 a za mnou nakladat zatrubil tak som mu ukazal rukov a co sa mam z toho dosr... som si isel dalej on za mnou 10cm ale nejak ma ta nevytacalo, ked sa dalo tak som sa zaradil a on ma predbehol a ukazoval som mu prostrednik :D, za mestom som isiel 92 a kukam ze ja toho debila dobieham tak som potom celou cestou na nho len tak z haluze vkuse trubil a robil som debilny som isel z kraja na kraj som mu zapinal dialkove a tak, a pred odbockou na zlate piesky som ho predbehol troska psomalil a rychlo odbocil :D Aaa nebudem spominat aku mal SPZ lebo to asi kazdy vie
Naposledy upravil/-a Martin091 v Št Aug 28, 2008 10:19 pm, upravené celkom 1 krát.

Winc0

#42 Príspevok od užívateľa Winc0 » Št Aug 28, 2008 10:18 pm

kym som si zvykol na scoot som jazdil pomaloucku... tedka je to uz kapanek ine :D som si vsimol ze skoro stale mam plny plyn :) tzn cca 75 - 80km/h. minule som sa skoro skydal na strku v meste tak odvtedy si uz davam vacsi pozor :wink:

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#43 Príspevok od užívateľa VLADY » Pi Aug 29, 2008 6:14 am

mPershing napísal:A teraz sa mozu tesit vsetci moji neprajnici:
v dedinke Macava (pri Hnusti) na dnesnom mojom vylete, ktory popisem na inom mieste vecer, som dostal vyherny sek na 500Sk za nedodrzanie 40tky.
Tabula vedla domu a oni boli schovani za domom, uz som nedobrzdil, az pred tercikom... (mestska policia Hnusta)
Apropo - kto pojdete vo ZV zo smeru od LC po obchvate, dodrziavajte 60 az po tabulu koniec obce, plnia tam rozpoctovy plan denne!!!
Mayulik napísal:...Jaaaa mam proste casu dost 8) .
Pokial nerodis ... :D
Od kedy MESTSKÁ POLÚCIA môže merať a vyberať pokuty???? :roll: :roll:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Martin091
st. skútrista
st. skútrista

#44 Príspevok od užívateľa Martin091 » Pi Aug 29, 2008 7:43 am

VLADY napísal:
mPershing napísal:A teraz sa mozu tesit vsetci moji neprajnici:
v dedinke Macava (pri Hnusti) na dnesnom mojom vylete, ktory popisem na inom mieste vecer, som dostal vyherny sek na 500Sk za nedodrzanie 40tky.
Tabula vedla domu a oni boli schovani za domom, uz som nedobrzdil, az pred tercikom... (mestska policia Hnusta)
Apropo - kto pojdete vo ZV zo smeru od LC po obchvate, dodrziavajte 60 az po tabulu koniec obce, plnia tam rozpoctovy plan denne!!! Pokial nerodis ... :D
Od kedy MESTSKÁ POLÚCIA môže merať a vyberať pokuty???? :roll: :roll:
Sak oni nemaju anii pravo ti kontrolovat vodicak len obcaansky

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#45 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Aug 29, 2008 8:42 am

VLADY napísal:Od kedy MESTSKÁ POLÚCIA môže merať a vyberať pokuty???? :roll: :roll:
Mestska policicia moze merat, ale len na mieste, kde je rychlost obmedzena dopravnou znackou.....

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#46 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Aug 29, 2008 8:44 am

Martin091 napísal:Sak oni nemaju anii pravo ti kontrolovat vodicak len obcaansky
Co tym chcel basnik povedat ?? Aj ked len skontroluju obciansky, tak ti mozu dat poukazku na 2000 Sk :-)

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#47 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Aug 29, 2008 9:02 am

mestky policajti podla novej vyhlasky
mozu
skontrolovat obciansky preukaz a dat ti pokutu za parkovanie
nemozu
kontrolovat stav motoroveho vozidla, merat rychlost, kontrolvat vodicky ci technicky preukaz...

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#48 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Aug 29, 2008 9:15 am

matopn: ako pises, az nato, ze merat mozu

matopn
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
Kontaktovať užívateľa:

#49 Príspevok od užívateľa matopn » Pi Aug 29, 2008 9:18 am

to som si pozeral ako prve ekd ta nameraju automaticky ti kontroluju vodicky a technicky a to zasnemozu stoho vypliva ze nemozu ani merat ani ti dat fukat nakupili si radarov a podla noveho uz nemozu neviem ako to je presne teraz ale od kedy bude 50 tak nebudu moct

TomasARN
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#50 Príspevok od užívateľa TomasARN » Pi Aug 29, 2008 9:22 am

ako som pisal, mozu merat len v jednom jedinom pripade a to ked je rychlost prikazana dopravnou znackou.. ked je v meste rychlost 60 podla predpisov, tak tam nemozu, ale ked je tam tabula 40, tak tam uz hej

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"