Co si myslite o cinskych skutroch
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
večná téma.... tak jak nemôžeme jazdiť všetci na mercedesoch audinách alebo bavorákoch tak nemôžeme ani na značkových scootroch... a nech ma nikto nepresviedča že kúpiť jazdený aj keď značkový nieje väčšia lotéria jak nový čínsky....Ja osobne mám tak isto radšej nové veci pretože vo väčšine prípadov nikto dobrú vec nepredáva .... a ak aj áno tak len preto že už má svoje najlepšie roky za sebou a radšej ju predá jak by mal do nej vrážať peniaze do opráv.A tak isto poznám ludí čo sa bežne obliekajú v sekáči a tak isto aj takých čo by si na seba dačo lacné a neznačkové v živote nedali .A nieje to vždy len o tom kto má kolko v peňaženke.A tak to bolo je a aj bude ale samozrejme pomer sa vždy mení podla kúpnej sily a teda aj podla toho čo si kto môže dovoliť. HOWK. 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- matio
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
A ja odporucam vsetkym kolegom aj znackovych a aj neznackovych skutrov si robit kontrolu skrutiek, hlavne u novych skutrov, ktore od vyrobi nemaju podotahovane skurtky, aby nedopadli tak ako ja ... ked som vcera po umyti scotra wapkou a nasledne jeho utiereni zistil, ze dva hlavne sroby, ktore drzia prednu kotucovu brzdu nasiel tak, ze jeden srob na poslednom zavite uplne vonku a druhy uvolneny ... takze asi tak 
podpis som si este nenastavil
-
aumirek
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
To je stará známá věc a je jedno jestli značkovej nebo ne u nového podootahovat co se dá i když teda to by měli udělat v servise v záruce na druhou stranu hubu si rozbiju já takže raděj zkontrolovatmatio napísal:A ja odporucam vsetkym kolegom aj znackovych a aj neznackovych skutrov si robit kontrolu skrutiek, hlavne u novych skutrov, ktore od vyrobi nemaju podotahovane skurtky, aby nedopadli tak ako ja ... ked som vcera po umyti scotra wapkou a nasledne jeho utiereni zistil, ze dva hlavne sroby, ktore drzia prednu kotucovu brzdu nasiel tak, ze jeden srob na poslednom zavite uplne vonku a druhy uvolneny ... takze asi tak
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Tak, tak, všetko doťahovať. To čo mi "cvakalo" v prednej brzde bol uvoľnený brzdový kotúč. Dve skrutky o pol závitu a tretia o jeden a pol závitou. Dotiahol som to na moment "čo to dá", ale farbu som nedal, ani som nenapľul, len som to zaradil do zoznamu " Pravidelne kontroluj", hneď pod poslednú položku "skrutka zadného kolesa ". 
Tak už zasa nič.
-
DracikVTH
-
DracikVTH
-
DracikVTH
Mozem sa opitat na tvoj nazor,ze ak mas dva vykonostne rovnake scootre roznej znacky s podobnou cenou pre ktory sa rozhodnes(predpokladam ze sa na oboch najprv prevezias)???theruck napísal:jazdecke vlastnosti ma akurat tak mozno zokej vanaDracikVTH napísal: Hmm... vykon, aj ten je pre niekoho dolezity. Ja som mal skor na mysli jazdecke vlastnosti a tie z technicaku nevycitas.
-
ado
Re: Co si myslite o cinskych skutroch
Ja tie cinske predávam. (značku nepoviem, lebo nechcem rob. reklamu)
A popri tom opravujem aj ostatné sem tam.(japonské,aj talianské prípadne rakúske)
A preto Vám poviem svoj názor musíte si vybrat sami z faktov:
Takže nádejný kupcovia:
Cena cca japan 50 4t a čínan 50 4t je čína 30 tis a japan a talian cca 60-80tis
čo dostaneš: čínan je od výroby prišktrený karbec alebo variátor. po prvej prehliadke ak ho dobre zabehneš ta dá v pohode 55-65km/h
a to bez dalších invest. je to vrámci prvej prehliadky!!! žiadne dokupovanie ani tunovanie
Japonec alebo Talian je totálne bez ide ledva 40- 45 áno dostaneš s neho aj 70 až totál 90km/h ale nie za cenu prehliady rátam tak 5 až 25tis!!!
Áno čínske sú menej kvalitné spracovanié,horšie plasty.
Ale keď je niekto na motorku rapel zničí aj atómovú ponoru...
Tak Vám poviem mal som Yamahu aerox limited vodník 50 a išle ledva 45km/hod!! mala 2500km
A naproti tomu 50číndka dobre zabehnutá s najslabším motorom išla v pohode 55 s prišktreným karbecom.
A mal som aj čínana ktorý mal 500km na prvej prehliadke a nebol na ňom jediný plast celý motor vynechával pridretý a išiel ledva 37 no hrôza.
Ale to nebolo na tej motorke ale chyba bola v (riad jednotke ) od sedlavaž po volant
A nakoniec náh. diely !!! pred kúpou sa informujte u predajcu na servis a diely hlavne vďaka supermarketom a veľkoobchodom
sú čínske skútre zaznávané ,lebo tam to ani nevedia poskladať natoš oskúšať čo každý dobrý predajca pred predajom robí!!!
A takisto nemá problém ak predáva značku zo sieťou zohnať diely a opravi!!
Jednoducho za tie peniaze je číňan určite v pohode, je pravda že nešetrné
správanie a tunovanie Vám čínan vráti skôr ako japonec, alebo talian naproti tomu sa dá dosť lacno opraviť..
Takže toť v skratke o čínanoch.
A popri tom opravujem aj ostatné sem tam.(japonské,aj talianské prípadne rakúske)
A preto Vám poviem svoj názor musíte si vybrat sami z faktov:
Takže nádejný kupcovia:
Cena cca japan 50 4t a čínan 50 4t je čína 30 tis a japan a talian cca 60-80tis
čo dostaneš: čínan je od výroby prišktrený karbec alebo variátor. po prvej prehliadke ak ho dobre zabehneš ta dá v pohode 55-65km/h
a to bez dalších invest. je to vrámci prvej prehliadky!!! žiadne dokupovanie ani tunovanie
Japonec alebo Talian je totálne bez ide ledva 40- 45 áno dostaneš s neho aj 70 až totál 90km/h ale nie za cenu prehliady rátam tak 5 až 25tis!!!
Áno čínske sú menej kvalitné spracovanié,horšie plasty.
Ale keď je niekto na motorku rapel zničí aj atómovú ponoru...
Tak Vám poviem mal som Yamahu aerox limited vodník 50 a išle ledva 45km/hod!! mala 2500km
A naproti tomu 50číndka dobre zabehnutá s najslabším motorom išla v pohode 55 s prišktreným karbecom.
A mal som aj čínana ktorý mal 500km na prvej prehliadke a nebol na ňom jediný plast celý motor vynechával pridretý a išiel ledva 37 no hrôza.
Ale to nebolo na tej motorke ale chyba bola v (riad jednotke ) od sedlavaž po volant
A nakoniec náh. diely !!! pred kúpou sa informujte u predajcu na servis a diely hlavne vďaka supermarketom a veľkoobchodom
sú čínske skútre zaznávané ,lebo tam to ani nevedia poskladať natoš oskúšať čo každý dobrý predajca pred predajom robí!!!
A takisto nemá problém ak predáva značku zo sieťou zohnať diely a opravi!!
Jednoducho za tie peniaze je číňan určite v pohode, je pravda že nešetrné
správanie a tunovanie Vám čínan vráti skôr ako japonec, alebo talian naproti tomu sa dá dosť lacno opraviť..
Takže toť v skratke o čínanoch.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
trosku nechapem co tym chcel basnik povedat...
ja tak isto predavam cinany a servisujem vsetko mozne a uz som videl vsetko mozne a dokonca aj nemozne...viem na com sa setri a naopak kde je pridana hodnota...atd...ale to by tu zase zacalo zavanat flame tak ako vzdy tato a podobne temy skoncili...skoda ju bolo po obdoby kludu otvarat...ale zas ide zima a zas nebude o ocm tocit tak sa to tu zas rozprudi...
kazdy si je strojcom vlastneho stastia ale nik nech potom nenarieka ze zle kupil...
ja tak isto predavam cinany a servisujem vsetko mozne a uz som videl vsetko mozne a dokonca aj nemozne...viem na com sa setri a naopak kde je pridana hodnota...atd...ale to by tu zase zacalo zavanat flame tak ako vzdy tato a podobne temy skoncili...skoda ju bolo po obdoby kludu otvarat...ale zas ide zima a zas nebude o ocm tocit tak sa to tu zas rozprudi...
kazdy si je strojcom vlastneho stastia ale nik nech potom nenarieka ze zle kupil...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
aumirek
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Aha pokud by se ozval někdo kdo na čínu nadává tak by to bylo v pořádku.Osobně mám čínu 3 roky a i když mám na ni jen 6 tisíc jezdím každej den včetně i v zimě.Krom výměny oleju a seřízení ventilu jsem měnil jednu žárovku a jednou čistil svíčku.Mytí nepočítám.To ale ty a podobní co se jim otevírá kudla v kapse při vyslovení čína nikdá neuznaj a nepochopí že někomu stačí jezdit 60 a ne více.Já zase nepotřebuji stroj co má zvuk rozzuřeného vysavače a spotřebu jako auto ale chápu že někomu to vyhovuje
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a ty uz duplom o com tocis? nikto nikde nic neobhajuje ani na nic nenadava...preto som sa pytal co tym chcel basnik povedat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............