Moderátor: Moderators
To je stará známá věc a je jedno jestli značkovej nebo ne u nového podootahovat co se dá i když teda to by měli udělat v servise v záruce na druhou stranu hubu si rozbiju já takže raděj zkontrolovatmatio napísal:A ja odporucam vsetkym kolegom aj znackovych a aj neznackovych skutrov si robit kontrolu skrutiek, hlavne u novych skutrov, ktore od vyrobi nemaju podotahovane skurtky, aby nedopadli tak ako ja ... ked som vcera po umyti scotra wapkou a nasledne jeho utiereni zistil, ze dva hlavne sroby, ktore drzia prednu kotucovu brzdu nasiel tak, ze jeden srob na poslednom zavite uplne vonku a druhy uvolneny ... takze asi tak
Mozem sa opitat na tvoj nazor,ze ak mas dva vykonostne rovnake scootre roznej znacky s podobnou cenou pre ktory sa rozhodnes(predpokladam ze sa na oboch najprv prevezias)???theruck napísal:jazdecke vlastnosti ma akurat tak mozno zokej vanaDracikVTH napísal: Hmm... vykon, aj ten je pre niekoho dolezity. Ja som mal skor na mysli jazdecke vlastnosti a tie z technicaku nevycitas.