ja si tu lekarnicku kupim kvolipolicajtom az ked mi ju budu moct kontrolovat aby mi co najdlhsie vydrzala a potom ked ta budu kasirovat za to ze mas obvaz mesiac po zaruke tak si namna spomenies
mate lekarnicku? (mozete uz aj zmenit hlas)
Moderátor: Moderators
- ge100r
- st. trojkolkár

- Dátum registrácie: Ut Aug 22, 2006 11:14 am
- Skúter: Aprilia SR50 DiTech 2002 (sold) - Suzuki Bandit 600N 2000
- Kontaktovať užívateľa:
no sakra, lekarnicka by sa mi dnes celkom hodila. strk a prach v zakrute je pekne svinstvo a este ked nemate rukavice... som to dnes polozil na bok vdaka tym kamienkom, chalabohu to odniesla len odrena dlan a roztrhnuta teniska. z ruky mi kvapala krv a ta lekarnicka by sa celkom hodila, takze wrelo odporucam.
podpis som si este nenastavil
- tomask
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 9:41 pm
- Skúter: Yamaha Versity XC 300
Vy poniektori tak TREPETE Vlady predstav si ze sa da aj cez den oslnovat vodicov protiiducich motorovych vozidiel(ak chces rozpisem ti tu vyhlasku) a aby uz clovek setril na takej blbosti ze nebudem pouzivat smerovky ked nemusim aby som zbytocne nepalil ziarovku.
Theruck citujem: dovod je este jednoduchsi a uz som to tu 10x pisal
LEKARNICKU TI POLICAJTI NEMOZU KONTROLOVAT A ZIAROVKY TAKTIEZ
a to si nato ako preboha prisiel Vo vyhlaske to mas v povinej vybave este aj na STK ty to kontroluju.Fizli hajzli ked sa im uz podari zastavit motorkara tak unho skontroluju asi vsetko,To plati aj na obsah lekarnicky KTORI NESMIE BYT PO ZARUCNEJ LEHOTE Ak je mas smolu a calujes pokutu. A PROSIM TA MY NEHOVOR ZE TO TAK NENI
Theruck citujem: dovod je este jednoduchsi a uz som to tu 10x pisal
LEKARNICKU TI POLICAJTI NEMOZU KONTROLOVAT A ZIAROVKY TAKTIEZ
a to si nato ako preboha prisiel Vo vyhlaske to mas v povinej vybave este aj na STK ty to kontroluju.Fizli hajzli ked sa im uz podari zastavit motorkara tak unho skontroluju asi vsetko,To plati aj na obsah lekarnicky KTORI NESMIE BYT PO ZARUCNEJ LEHOTE Ak je mas smolu a calujes pokutu. A PROSIM TA MY NEHOVOR ZE TO TAK NENI
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nie nie je to tak...uz dlhsie nie je vyhlaska ktora by im umoznovala pokutovat za technicky stav a za vybavu...cize ta tak mozu upozornit ze to mas mat...takze zakon je ale nie su sankcie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vo vyhláške je možno zakázané svietiť cez deň dialkovými ale z vlastnej skúsenosti ma ešte cez deň s nimi nikto neoslepil a je jedno či idem na aute alebo na scootri takže tak. Za druhé za to mi poliš asi sotva dá pokutu......Ako mi dokáže že mám dialkové???? a za dalšie skorej mi vadí že každému druhému autu v noci svietia svetlá uplne naprd a buď oslňujú aj z tlmenými alebo im to svieti 15 metrov pred auto a prd vidia... a to nevadí nikomu.Ale je to mimo tému takže sorry....Cez deň mám na mysli naozaj cez deň, keď svieti slnko a je jasno a nie podvečer alebo ráno ak je ešte šero, a si myslím že ak by som dakoho oslňoval tak mi ,tak mi zabliká a to sa mi zatial ešte nestalo ani raz.
Naposledy upravil/-a VLADY v Po Okt 09, 2006 7:17 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
FastHaly
ale aj cez den sa da oslnit kamarata tak oslnilo auto a narazil do plotu a zlomil si rukuVLADY napísal:Vo vyhláške je možno zakázané svietiť cez deň dialkovými ale z vlastnej skúsenosti ma ešte cez deň s nimi nikto neoslepil a je jedno či idem na aute alebo na scootri takže tak. Za druhé za to mi poliš asi sotva dá pokutu......Ako mi dokáže že mám dialkové???? a za dalšie skorej mi vadí že každému druhému autu v noci svietia svetlá uplne naprd a buď oslňujú aj z tlmenými alebo im to svieti 15 metrov pred auto a prd vidia... a to nevadí nikomu.Ale je to mimo tému takže sorry.
-
janykaj
Motolékarničku som si objednal zo stránky www.scootland.sk a prisla mi za 5 dní. je tam vsetko čo tam má byt (po dôkladnej kontrole)
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Lekarnicku som si kupil z dvoch dovodov:
1. Povinna vybava
2. Jeden nikdy nevie...
Mozno aj tip pre niekoho na umiestnenie. Dlho sa mi pohadzovala pod sedadlom, ale ako som kupil TR1 prilbu nedala sa tam dobe umiesnit. Tak som ju prelozil do GIVI kufrika vzadu. Tam je ale JETka pre spolujazdca, takze som ju musle vzdu davat do prilby, aby sa tam zmestila. Raz ma napadlo, ze co tak nalepit dva pasiky sucheho zispu na veko a protikusy dat na samoztnu lekarnicku. Je teda "nalepena" na veko, co je lastne zadna cast opierok, absolutne nezavadzia ani kufrik nezmensuje a stale je po kure. Pripadne sa da aj vybrat, nakolko ju drzi suchy zips. V pripade zaujmu dam aj foto...
1. Povinna vybava
2. Jeden nikdy nevie...
Mozno aj tip pre niekoho na umiestnenie. Dlho sa mi pohadzovala pod sedadlom, ale ako som kupil TR1 prilbu nedala sa tam dobe umiesnit. Tak som ju prelozil do GIVI kufrika vzadu. Tam je ale JETka pre spolujazdca, takze som ju musle vzdu davat do prilby, aby sa tam zmestila. Raz ma napadlo, ze co tak nalepit dva pasiky sucheho zispu na veko a protikusy dat na samoztnu lekarnicku. Je teda "nalepena" na veko, co je lastne zadna cast opierok, absolutne nezavadzia ani kufrik nezmensuje a stale je po kure. Pripadne sa da aj vybrat, nakolko ju drzi suchy zips. V pripade zaujmu dam aj foto...
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
prosim moderatorov, aby v pripade, ze sa to da, nastavili v tomto hlasovani moznost zmenit svoj hlas... pri tvorbe tohto hlasovania som tuto moznost prehliadol a urcite nie som sam, kto si od zalozenia hlasovania lekarnicku zaobstaral...
Ak sa to neda, tak sem napiste, ze sa to neda... a je to. Dakujem.
Ak sa to neda, tak sem napiste, ze sa to neda... a je to. Dakujem.
- momoo
- motorkár

- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
bud som slepy alebo je to tou chorobou, ja tam nikde nevidim tie lekarnickyjanykaj napísal:Motolékarničku som si objednal zo stránky www.scootland.sk a prisla mi za 5 dní. je tam vsetko čo tam má byt (po dôkladnej kontrole)
- qyxza
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.scootland.sk/eshop/?id=LEKARNA&cat=394momoo napísal:bud som slepy alebo je to tou chorobou, ja tam nikde nevidim tie lekarnickyjanykaj napísal:Motolékarničku som si objednal zo stránky www.scootland.sk a prisla mi za 5 dní. je tam vsetko čo tam má byt (po dôkladnej kontrole)
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No ale toto je ponuka za vsetky drobne. Verim ze vyriesi vasu dilemu...
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c. ... otocykle__
http://www.lidl.sk/sk/home.nsf/pages/c. ... otocykle__
- qyxza
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
Re: hura..
detto..ale len preto keby náhodou zelení mužíčkovia mali nejaké pripomienky. praktické použitie hm no neviem. a neviem kde ju budem voziťfocus napísal:kupil so si v lidlu za 150.pohoda;-)
-
focus
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
haha,hadam sa aj pritrafy nejaka babenka s cestnym lisajom a tak lekarnicka z lidlu by mohla zabrat az po ranajky u nej haha.ja kupujem z lidlu uplne vsetko.2 roky som byval vedla neho a len som frflal.no ale teraz uz nie .mam 2 helmi ,zamok ,kolenacky, kuklu a este cakam na rukavice atd.nez som to kupil tak som pochodil seriozne obchody a poviem ti ze teda cenovy rozdiel je velky a kvalita ani nie.su to dokonca identyckie vyrobke.samozrejme zdelano v kitaj/čina/ 
-
geetee
Re: hura..
ja ju davam aj s neprempkmi a termo pradlom tak k zadnemu svetluqyxza napísal:detto..ale len preto keby náhodou zelení mužíčkovia mali nejaké pripomienky. praktické použitie hm no neviem. a neviem kde ju budem voziťfocus napísal:kupil so si v lidlu za 150.pohoda;-)
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
kupujes iba v lidli a rozpravas o kvalite inych produktovfocus napísal:haha,hadam sa aj pritrafy nejaka babenka s cestnym lisajom a tak lekarnicka z lidlu by mohla zabrat az po ranajky u nej haha.ja kupujem z lidlu uplne vsetko.2 roky som byval vedla neho a len som frflal.no ale teraz uz nie .mam 2 helmi ,zamok ,kolenacky, kuklu a este cakam na rukavice atd.nez som to kupil tak som pochodil seriozne obchody a poviem ti ze teda cenovy rozdiel je velky a kvalita ani nie.su to dokonca identyckie vyrobke.samozrejme zdelano v kitaj/čina/
- qyxza
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
za málo peňazí málo muziky... čakať od Lidla extra kvalitu výrobkov to ako čakať na to že Janko Slota bude abstinenttheruck napísal:kupujes iba v lidli a rozpravas o kvalite inych produktovfocus napísal:haha,hadam sa aj pritrafy nejaka babenka s cestnym lisajom a tak lekarnicka z lidlu by mohla zabrat az po ranajky u nej haha.ja kupujem z lidlu uplne vsetko.2 roky som byval vedla neho a len som frflal.no ale teraz uz nie .mam 2 helmi ,zamok ,kolenacky, kuklu a este cakam na rukavice atd.nez som to kupil tak som pochodil seriozne obchody a poviem ti ze teda cenovy rozdiel je velky a kvalita ani nie.su to dokonca identyckie vyrobke.samozrejme zdelano v kitaj/čina/
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To nevadí že je ten obsah v nich naprd už od novoty.... hlavne že poliši majú čo kontrolovať a dávať za to pokuty ak máš po dátume obväz alebo rukavice!!! Lebo o tom to celé je o tom ako najviac vybrať na pokutách! 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!