ja si tu lekarnicku kupim kvolipolicajtom az ked mi ju budu moct kontrolovat aby mi co najdlhsie vydrzala a potom ked ta budu kasirovat za to ze mas obvaz mesiac po zaruke tak si namna spomenies

Moderátor: Moderators
ale aj cez den sa da oslnit kamarata tak oslnilo auto a narazil do plotu a zlomil si rukuVLADY napísal:Vo vyhláške je možno zakázané svietiť cez deň dialkovými ale z vlastnej skúsenosti ma ešte cez deň s nimi nikto neoslepil a je jedno či idem na aute alebo na scootri takže tak. Za druhé za to mi poliš asi sotva dá pokutu......Ako mi dokáže že mám dialkové???? a za dalšie skorej mi vadí že každému druhému autu v noci svietia svetlá uplne naprd a buď oslňujú aj z tlmenými alebo im to svieti 15 metrov pred auto a prd vidia... a to nevadí nikomu.Ale je to mimo tému takže sorry.
bud som slepy alebo je to tou chorobou, ja tam nikde nevidim tie lekarnickyjanykaj napísal:Motolékarničku som si objednal zo stránky www.scootland.sk a prisla mi za 5 dní. je tam vsetko čo tam má byt (po dôkladnej kontrole)
http://www.scootland.sk/eshop/?id=LEKARNA&cat=394momoo napísal:bud som slepy alebo je to tou chorobou, ja tam nikde nevidim tie lekarnickyjanykaj napísal:Motolékarničku som si objednal zo stránky www.scootland.sk a prisla mi za 5 dní. je tam vsetko čo tam má byt (po dôkladnej kontrole)
detto..ale len preto keby náhodou zelení mužíčkovia mali nejaké pripomienky. praktické použitie hm no neviem. a neviem kde ju budem voziťfocus napísal:kupil so si v lidlu za 150.pohoda;-)
ja ju davam aj s neprempkmi a termo pradlom tak k zadnemu svetluqyxza napísal:detto..ale len preto keby náhodou zelení mužíčkovia mali nejaké pripomienky. praktické použitie hm no neviem. a neviem kde ju budem voziťfocus napísal:kupil so si v lidlu za 150.pohoda;-)
kupujes iba v lidli a rozpravas o kvalite inych produktovfocus napísal:haha,hadam sa aj pritrafy nejaka babenka s cestnym lisajom a tak lekarnicka z lidlu by mohla zabrat az po ranajky u nej haha.ja kupujem z lidlu uplne vsetko.2 roky som byval vedla neho a len som frflal.no ale teraz uz nie .mam 2 helmi ,zamok ,kolenacky, kuklu a este cakam na rukavice atd.nez som to kupil tak som pochodil seriozne obchody a poviem ti ze teda cenovy rozdiel je velky a kvalita ani nie.su to dokonca identyckie vyrobke.samozrejme zdelano v kitaj/čina/
za málo peňazí málo muziky... čakať od Lidla extra kvalitu výrobkov to ako čakať na to že Janko Slota bude abstinenttheruck napísal:kupujes iba v lidli a rozpravas o kvalite inych produktovfocus napísal:haha,hadam sa aj pritrafy nejaka babenka s cestnym lisajom a tak lekarnicka z lidlu by mohla zabrat az po ranajky u nej haha.ja kupujem z lidlu uplne vsetko.2 roky som byval vedla neho a len som frflal.no ale teraz uz nie .mam 2 helmi ,zamok ,kolenacky, kuklu a este cakam na rukavice atd.nez som to kupil tak som pochodil seriozne obchody a poviem ti ze teda cenovy rozdiel je velky a kvalita ani nie.su to dokonca identyckie vyrobke.samozrejme zdelano v kitaj/čina/