Ja som sa s tym este na Slovensku nestretol ale moze byt niekde aj kruhovy, kde nie je dodatkova znacka daj prednost v jazde a tam maju prednost auta spravaVLADY napísal:všímam si že na SK ešte niektorí stále nechápu ako sa jazdí cez kruháč...hlavne že sa dáva v podstate prednosť s ľava a nie s prava ..minule sépka predomnou čakala a čakal a čakala a pritom autá z lava nešli akurát z prava a ona nejak nechápala že ak a než vojde do kruháču tak to auto už bude preč a dalši sa tam nevopchá lebo tam bude ona.... tak som ju nadrzovku obehol pretože sa mi tam nechcelo čakať dalších 5 minút alebo vytrubovať..aj tak by to nepochopila......
rozmyslajte pri jazdeni "vo vlastnom zaujme"
Moderátor: Moderators
- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ja som uz viackrat stretol borca, ktory prisiel ku kruhacu (3-vjazdovemu) ako prvy, ale zastavil a cakal, kym pride z ineho vjazdu ine vozidlo, prejde a opusti kruhac... az potom don vliezol on.
Alebo taka situacia, zacalo prsat (take tie prve velke kvapky pred lejakom), zena ide na T-krizovatke doprava (dava prednost), ja stojim na scootri za nou (to este na Matrixe), a ona dava prednost tak daleko iducemu vozidlu zlava, ze som nemal nervy a obehol som ju... Jej sa sice sedi pohodlne v plechovke, kvapky jej bubnuju po streche, ale ja kurnik za nou nemusim moknut, ked sliepka nevie odhadnut situaciu, ze?
(aj tak som potom zmokol)
Alebo taka situacia, zacalo prsat (take tie prve velke kvapky pred lejakom), zena ide na T-krizovatke doprava (dava prednost), ja stojim na scootri za nou (to este na Matrixe), a ona dava prednost tak daleko iducemu vozidlu zlava, ze som nemal nervy a obehol som ju... Jej sa sice sedi pohodlne v plechovke, kvapky jej bubnuju po streche, ale ja kurnik za nou nemusim moknut, ked sliepka nevie odhadnut situaciu, ze?

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
s tým kruháčom je to tak, v zákone je to ako križovatka neoznačená a dáva sa prednosť z prava idúcim vozidlám ...preto u nás sú asi všade tabule na vjazdoch do kruháča daj prednosť v jazde.... ale asi nie v celej EU ale je dosť bežné že vozidlo v kruháči má prednosť a basta ...len na SK treba dať zarobiť aj výrobcovi značiek.....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- M4rekX
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 24, 2008 1:37 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
to čo máte za sprosté kruháče... na myjave su také že ked si v kruhači tak si na hlavnej.... prednosť dáva ten čo ide z prava !
Tak je to skoro na všetkych kruháčoch... hento že neoznačeny kruhač kde dávaš prednosť zprava ked si v kruhači môže byť v nejakej dedine kde ide malo aut lebo keby to spravili napr v blave tak by to bolo horšie než svetelná križovatka...
Tak je to skoro na všetkych kruháčoch... hento že neoznačeny kruhač kde dávaš prednosť zprava ked si v kruhači môže byť v nejakej dedine kde ide malo aut lebo keby to spravili napr v blave tak by to bolo horšie než svetelná križovatka...
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to asi nemusi. minimlne jeden taky neoznaceny som na slovensku zazil ale uz sa napematam kde. a v rakusku je ich plna rit a tam davas prednost z prava co je dost haluz ked si zvyknes u nas jazditTHeBaNDiT napísal:kedysi v minulosti tak bolo, ze oznaceny kruhovy objazd mal pravidlo, ze ten, kto ide v nom, ma prednost... potom to asi legislativne vypustili, a tak musi byt kazdy kruhac teraz oznackovany...