Milí priatelia skútrov,
nie som na tomto - ani iných fórach prvý raz, hoci som sa až teraz odvážil zaregistrovať na jednom z nich (a to práve tomto). Som rád, že aj skútristi sa majú kde stretnúť (virtuálne) ale pre nových členov (ktorých po novom uzákonení 125-tiek rapídne pribúda) je problém zorientovať sa v možnosti regiónálnych kontaktov a tým aj v organizovaní lokálnych výjazdov v rámci miestnej komunity vlastníkov skútrov. Myslím, že organizátorom - správcom fóra by nemalo robiť problém usporiadať členov podľa miesta bydliska a po prihlásení ho umožniť zobraziť, aby si členovia nemuseli intuitívne hľadať partnerov na spoločnú jazdu a oslovili registrovaných členov, ktorí budú ma o výjazd eventuálny záujem.
Ak by táto aktivita nevyšla - teším sa na Vaše kontakty z LM a okolie

Organizácia užívateľov
Moderátor: Moderators
- 
				kaspet
- chodec 
- Dátum registrácie: St Júl 17, 2013 8:24 pm
- Skúter: HONDA FJS 600 SILVER WING
Organizácia užívateľov
... po kritike som si z trucu podpis vymazal 

- SnoopyBA
- moderátor 
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Re: Organizácia užívateľov
Vitaj..  To, že si veľa užívateľov nepíše do profilu ich bydlisko je ich problém. Hoci neviem prečo, je to proste tak.. Čo sa výjazdov a stretávok týka, skús hľadať v jednotlivých regiónoch SK, ktoré nájdeš na fóre TU
 To, že si veľa užívateľov nepíše do profilu ich bydlisko je ich problém. Hoci neviem prečo, je to proste tak.. Čo sa výjazdov a stretávok týka, skús hľadať v jednotlivých regiónoch SK, ktoré nájdeš na fóre TU

To, že si veľa užívateľov nepíše do profilu ich bydlisko je ich problém. Hoci neviem prečo, je to proste tak.. Čo sa výjazdov a stretávok týka, skús hľadať v jednotlivých regiónoch SK, ktoré nájdeš na fóre TU
 To, že si veľa užívateľov nepíše do profilu ich bydlisko je ich problém. Hoci neviem prečo, je to proste tak.. Čo sa výjazdov a stretávok týka, skús hľadať v jednotlivých regiónoch SK, ktoré nájdeš na fóre TU- THeBaNDiT
- moderátor 
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
A ešte tu máme aj virtuálnu mapu členov fóra. 

- rspeed
- motorkár 
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... zhrnute  a podciarknute - mas tu aj stretnutia aj presne suradnice uzivatelov - takze si sa trafil do lepsieho fora ...