Milí priatelia skútrov,
nie som na tomto - ani iných fórach prvý raz, hoci som sa až teraz odvážil zaregistrovať na jednom z nich (a to práve tomto). Som rád, že aj skútristi sa majú kde stretnúť (virtuálne) ale pre nových členov (ktorých po novom uzákonení 125-tiek rapídne pribúda) je problém zorientovať sa v možnosti regiónálnych kontaktov a tým aj v organizovaní lokálnych výjazdov v rámci miestnej komunity vlastníkov skútrov. Myslím, že organizátorom - správcom fóra by nemalo robiť problém usporiadať členov podľa miesta bydliska a po prihlásení ho umožniť zobraziť, aby si členovia nemuseli intuitívne hľadať partnerov na spoločnú jazdu a oslovili registrovaných členov, ktorí budú ma o výjazd eventuálny záujem.
Ak by táto aktivita nevyšla - teším sa na Vaše kontakty z LM a okolie
Organizácia užívateľov
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: St Júl 17, 2013 8:24 pm
- Skúter: HONDA FJS 600 SILVER WING
Organizácia užívateľov
... po kritike som si z trucu podpis vymazal 

- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Re: Organizácia užívateľov
Vitaj..
To, že si veľa užívateľov nepíše do profilu ich bydlisko je ich problém. Hoci neviem prečo, je to proste tak.. Čo sa výjazdov a stretávok týka, skús hľadať v jednotlivých regiónoch SK, ktoré nájdeš na fóre TU

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
A ešte tu máme aj virtuálnu mapu členov fóra. 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... zhrnute a podciarknute - mas tu aj stretnutia aj presne suradnice uzivatelov - takze si sa trafil do lepsieho fora ...