štartovanie
Moderátor: Moderators
štartovanie
páni,poradte mi prosím vás,prečo mi pri štartovaní pákou ostane páka dole a velmi ťažko sa dá vrátiť naspäť,pritom scooter ide velmi dobre,ale pre každý prípad ak by bolo potrebné štartovať nohou. mám scooter krátko,tak nie som zbehlý. dakujem
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: štartovanie
Ak niesi zbehlý tak sa budeš musieť rozhodnúť...buď to budeš ignorovať alebo to budeš riešiť a zisťovať problém...môže byť že stačí vyčistiť a namastiť možno aj bez demontáže len že je tam bordel jak vychádza von z dekla oska štartpáky, prípadne je unavená pružina čo to vracia nazad, alebo je nejako inak poškodená prípadne je to zle zložené...Ale to nezistíš pokiaľ to nerozoberieš a nepozrieš.
Zvyčajne dekel drží na M6 šrouboch po obvode možno 6-8 ks a stačí Ti na to 8ka kľúč v núdzi aj obyčajná vidlicová lepšie ale nástrčková takže buď malá Gola sada aj alebo trubkový kľúč .

Zvyčajne dekel drží na M6 šrouboch po obvode možno 6-8 ks a stačí Ti na to 8ka kľúč v núdzi aj obyčajná vidlicová lepšie ale nástrčková takže buď malá Gola sada aj alebo trubkový kľúč .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: štartovanie
najskor je to spina na vysuvnom pastorku...drzi ho take dratove ocko na mieste ktore je v drazke toho pastorku...vytiahnut z dekla, vycistit a premazat jemne (nie moc lebo sa na to zas bude chytat vela spiny) pripadne do puzdra pastroku trosku vazeliny...malo by sa to hladko otacat, a treba to cistit a premazavat aspon raz rocne, resp podla potreby ak sa vela pouziva nakopavacka
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov