štartovanie

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
strapec
Dátum registrácie: Po Aug 03, 2015 6:15 pm
Skúter: Longjia LJ50QT-F

štartovanie

#1 Príspevok od užívateľa strapec » Po Aug 03, 2015 6:46 pm

páni,poradte mi prosím vás,prečo mi pri štartovaní pákou ostane páka dole a velmi ťažko sa dá vrátiť naspäť,pritom scooter ide velmi dobre,ale pre každý prípad ak by bolo potrebné štartovať nohou. mám scooter krátko,tak nie som zbehlý. dakujem

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: štartovanie

#2 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Aug 03, 2015 9:56 pm

Ak niesi zbehlý tak sa budeš musieť rozhodnúť...buď to budeš ignorovať alebo to budeš riešiť a zisťovať problém...môže byť že stačí vyčistiť a namastiť možno aj bez demontáže len že je tam bordel jak vychádza von z dekla oska štartpáky, prípadne je unavená pružina čo to vracia nazad, alebo je nejako inak poškodená prípadne je to zle zložené...Ale to nezistíš pokiaľ to nerozoberieš a nepozrieš. :pardon:

Zvyčajne dekel drží na M6 šrouboch po obvode možno 6-8 ks a stačí Ti na to 8ka kľúč v núdzi aj obyčajná vidlicová lepšie ale nástrčková takže buď malá Gola sada aj alebo trubkový kľúč .
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

Re: štartovanie

#3 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Aug 17, 2015 7:41 am

najskor je to spina na vysuvnom pastorku...drzi ho take dratove ocko na mieste ktore je v drazke toho pastorku...vytiahnut z dekla, vycistit a premazat jemne (nie moc lebo sa na to zas bude chytat vela spiny) pripadne do puzdra pastroku trosku vazeliny...malo by sa to hladko otacat, a treba to cistit a premazavat aspon raz rocne, resp podla potreby ak sa vela pouziva nakopavacka
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"