Predsatvte si nasledovnu situaciu, Slovensko upadne do tazkeho komunizmu

Otazka teda znie: Ktoreho cinanka by ste si teda vybrali???? :gt1:
PS: uz vidim kolko tu bude zase OT
PS1: to geetee: preco sa neda v ziline keeway kupit na splatky?
Moderátor: Moderators
urcite by som si nekupil nic ani taky blud jak mas ty teraz radsej by som chodil na bicyklimatio napísal:Ahojte vo spoloktak aky mate dneska den?
Predsatvte si nasledovnu situaciu, Slovensko upadne do tazkeho komunizmua co sa stane? Zakazu sa predavat na SR trhu znackove skutre a jedine co zostane budu cinankovia/cinske skutre/neznackove... (yuki, impexta, keeway ...) alebo si predstave, ze by tie znackove ani nikdy neexistovali.
Otazka teda znie: Ktoreho cinanka by ste si teda vybrali???? :gt1:
PS: uz vidim kolko tu bude zase OT
PS1: to geetee: preco sa neda v ziline keeway kupit na splatky?
Pozri, ja to xcem vediet pre kamaratku, aby som jej vedel poradit. Bicykel nexce, lebo ten uz ma, 90tis na novu SRku nema. Obuchanu, opadanu z tacho, ktory ukazuje 5-ciferne cislo, jej predsa nenahovorim. Aby potom za mnou chodila, ze nech jej to opravim?? Co som sisi? A fakt mam "rad" ludi, ktory prispievaju debilnymi poznamkami.dr.snake napísal: urcite by som si nekupil nic ani taky blud jak mas ty teraz radsej by som chodil na bicykli
Predsatvte si nasledovnu situaciu, Slovensko upadne do tazkeho komunizmu a co sa stane? Zakazu sa predavat na SR .....matio napísal:Pozri, ja to xcem vediet pre kamaratku, aby som jej vedel poradit. Bicykel nexce, lebo ten uz ma, 90tis na novu SRku nema. Obuchanu, opadanu z tacho, ktory ukazuje 5-ciferne cislo, jej predsa nenahovorim. Aby potom za mnou chodila, ze nech jej to opravim?? Co som sisi? A fakt mam "rad" ludi, ktory prispievaju debilnymi poznamkami.dr.snake napísal: urcite by som si nekupil nic ani taky blud jak mas ty teraz radsej by som chodil na bicykli
ani sa nevzrusujem nad tym co pises, pretoze tvoje prispevky, ako pozeram po fore,su vsade rovnakeho charakteru .. cize nie k veci, hanlive, urazajuce, opovrhujuce ... myslim, ze som od teba nevidel este nic uzitocne a to ze som dal obkec k tejto teme, to ti moze byt jedno, pretoze to dolezite, a to otazka bola jasne formulovana a dokonca aj zvyraznena hrubym pismomdr.snake napísal:Predsatvte si nasledovnu situaciu, Slovensko upadne do tazkeho komunizmu a co sa stane? Zakazu sa predavat na SR .....matio napísal: Pozri, ja to xcem vediet pre kamaratku, aby som jej vedel poradit. Bicykel nexce, lebo ten uz ma, 90tis na novu SRku nema. Obuchanu, opadanu z tacho, ktory ukazuje 5-ciferne cislo, jej predsa nenahovorim. Aby potom za mnou chodila, ze nech jej to opravim?? Co som sisi? A fakt mam "rad" ludi, ktory prispievaju debilnymi poznamkami.
uz len ten tvoj uvod je kyd
Poziadavky:kukolarik napísal:Matio, tak nech bere Kymco, co je sice drahse, ale kvalitnejsie, alebo Keeway, co ma slusnu vybavu. nad inym byt som neuvazoval. Ziadne jinlun, yuki, adamsy a ostatne "bludy" ako spravne poznamenal pan Doktor...
A este si nepovedal, ci chce 50ku, 125ku ci co...
Proste jej poziadavky!
podla mojho nazoru Kymco alebo Keeway, skor Kymco podla nazorov niektorych ludi, s ktorymi som mal moznost kecat.matio napísal:Poziadavky:kukolarik napísal:Matio, tak nech bere Kymco, co je sice drahse, ale kvalitnejsie, alebo Keeway, co ma slusnu vybavu. nad inym byt som neuvazoval. Ziadne jinlun, yuki, adamsy a ostatne "bludy" ako spravne poznamenal pan Doktor...
A este si nepovedal, ci chce 50ku, 125ku ci co...
Proste jej poziadavky!
- 50cm3 2t alebo 4t
- novy!
- do 35.000,-
- ona vazi 50kg, tak nech to aj na stojan postavi, cize nie tazky
- lahky na udrzbu (je to predsa len zena)
zabudol som dodat, ze Keeway som jej poradil ako prvy, lenze predajca Keeway v Ziline nebere predaj na splatky, iba cash. Takze to vidim na to Kymco. To je vlastne aj dalsia podmienka, ze to xce kupit na splatky, co je dnes mozne uz skoro vsade.kukolarik napísal:ta cena je zarazajuca...
Za malo penazi vela muziky chces...
Vychadza to jedine na tieto modely:
Kymco Agility
Keeway:
Matrix
Focus
Hiricane
Ja by som asi detailne rozdiely hladal medzi AGILITY A FOCUSOM...
a ver ze zvitazi Agility u mna. Je maly, lahky, nenarocny a Kymco je fajn znacka, predsa len nie tottal china
a nenajde sa firma, ktora jej to prefinancuje? na splatky je viacero moznosti:matio napísal:zabudol som dodat, ze Keeway som jej poradil ako prvy, lenze predajca Keeway v Ziline nebere predaj na splatky, iba cash. Takze to vidim na to Kymco. To je vlastne aj dalsia podmienka, ze to xce kupit na splatky, co je dnes mozne uz skoro vsade.kukolarik napísal:ta cena je zarazajuca...
Kymco Agility
Keeway:
Matrix
Focus
Hiricane
a ver ze zvitazi Agility u mna. Je maly, lahky, nenarocny a Kymco je fajn znacka, predsa len nie tottal china
NJ mášs pravdu to je celkom v pohokukolarik napísal:ta cena je zarazajuca...
Kymco Agility
Keeway:
Matrix
Focus
Hiricane
nejaky link nevies? predajca? dakujem75ka napísal:hmm no ja by som ti odporucil biaginni skutre ...ich cena je porovnatelna s drahsimi cinskymi skutramy no su vsak lepsie spracovane .....aj ked neviem kto ich vyraba ..ked niektovie nech da vedieť lebo aj ja mam zaujem si ho kupit...