otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu
Moderátor: Moderators
otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu
ma s tim niekto skusenosti lebo som nad tim rozmyslal ze miesto twarowanej bedne z dreva ju spravit z laminatu ... co wi na to?
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pozri zo skusenosti (brat a foter su maniaci do hudby). ked chces aby ti to hralo pekne tak urob drevenu bednu , ked chces aby to vyzeralo pekne sprav laminat no najlepsie je ked spravis drevenu bednu a na vrch spravis neco z laminatu... cize to skombinujes ... zalezi na tom aku mas fantaziu a zrucnost.... a este na tom ako aj scarp hovoril ake repro tam chces dat
podpis som si este nenastavil
no to je welmy dobri napad ta kombinacia lebo chcem do scootu sprawit hudbu tak aby sa dala bedna wiberat ale ja sa rad bawim s takimito wecami a repraky to budu male to bude 2x10W repraky z compu aj tim malinkim zosikom ci co to je a kedze su repraky male priemer asi 10 cm takze preto chcem tam dat wela doplnkow aj z laminatu a aj nejaky neonik a take wecicky ale chcem to napajat z mp3-ojky a preto ten laminat nejake pecky sprawit na wrch z toho a nejaku priehlbinu co tam bude presne ta mp3ojka presne pasowat a laminat nastriekat na cierno a wilestit a bude to fakt peckaaa len to je robota aspon na mesiac ale isto si to tak sprawim ..no tak to je moja predstawa tak co wi nato ??
- DamiBiker
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no podla mna su tie repro kus male .. ja by som dal aspon 13 nejake z auta ale jednu 16 alebo elipsu.... ale ked to spravis pekne a na vrch reprakov das aj nejaku mriezku a bude to cista praca tak :thumbleft: . Videl som uz aj takych co maju repro len tak hodene a baterku nosia medzi chodidlami
proste sfusovane ... vela stastia nech sa ti to vydari

- DamiBiker
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
toto je celkom pekna praca http://www.youtube.com/watch?v=_C8PfIiXrx8 aaale tu na slovensku by po 1 hodine statia na ulici chybali tie vyskace neony a polovica skutra ale ta hudba pekne
powies mi zaco mam wihadzowat tie peniaze ked repraky uz mam aj zosik uz si len bednu poskladam a obalim ju laminatom a maximalne ma bude staaat ta farba 300 korun a mne nejde oto aby som to pocuwal zajazdy ja to chcem tak ze ked niekde budem stat tak si pustim hudbu ne a chcem si to sprawit fakt ze extra kwalitne