otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
punky7865

otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu

#1 Príspevok od užívateľa punky7865 » So Jan 19, 2008 4:37 pm

ma s tim niekto skusenosti lebo som nad tim rozmyslal ze miesto twarowanej bedne z dreva ju spravit z laminatu ... co wi na to?

Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

#2 Príspevok od užívateľa Scarp » So Jan 19, 2008 4:43 pm

ako xces ale bude to dost roboty a miusis spravit dost hrube
podpis som si este nenastavil

punky7865

#3 Príspevok od užívateľa punky7865 » So Jan 19, 2008 5:19 pm

no ja wiem ale ze ci to je lepsie z dreva alebo z toho laminatu lebo som tu nic take z laminatu nenasiel ...... a chcel by som to nastriekat a sprawit nech to je leskle uplne

FastHaly

#4 Príspevok od užívateľa FastHaly » So Jan 19, 2008 7:11 pm

je jasne ze drevene je lepsie len si pozri napr. repraky ake su cenovy rozdiely medzi normal a meddzi original drevenymi

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#5 Príspevok od užívateľa Scarp » So Jan 19, 2008 7:13 pm

vela zalezi aj co chces do laminatu osadit ak tam ides dat len vyskove a stredove tak ok ak subka tiez zalezi kolko watovy ale urcite v bedni origos spravenej z dreva by to hralo lepsie

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa DamiBiker » So Jan 19, 2008 7:42 pm

pozri zo skusenosti (brat a foter su maniaci do hudby). ked chces aby ti to hralo pekne tak urob drevenu bednu , ked chces aby to vyzeralo pekne sprav laminat no najlepsie je ked spravis drevenu bednu a na vrch spravis neco z laminatu... cize to skombinujes ... zalezi na tom aku mas fantaziu a zrucnost.... a este na tom ako aj scarp hovoril ake repro tam chces dat

punky7865

#7 Príspevok od užívateľa punky7865 » So Jan 19, 2008 9:53 pm

no to je welmy dobri napad ta kombinacia lebo chcem do scootu sprawit hudbu tak aby sa dala bedna wiberat ale ja sa rad bawim s takimito wecami a repraky to budu male to bude 2x10W repraky z compu aj tim malinkim zosikom ci co to je a kedze su repraky male priemer asi 10 cm takze preto chcem tam dat wela doplnkow aj z laminatu a aj nejaky neonik a take wecicky ale chcem to napajat z mp3-ojky a preto ten laminat nejake pecky sprawit na wrch z toho a nejaku priehlbinu co tam bude presne ta mp3ojka presne pasowat a laminat nastriekat na cierno a wilestit a bude to fakt peckaaa len to je robota aspon na mesiac ale isto si to tak sprawim ..no tak to je moja predstawa tak co wi nato ??

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Ne Jan 20, 2008 10:31 am

no podla mna su tie repro kus male .. ja by som dal aspon 13 nejake z auta ale jednu 16 alebo elipsu.... ale ked to spravis pekne a na vrch reprakov das aj nejaku mriezku a bude to cista praca tak :thumbleft: . Videl som uz aj takych co maju repro len tak hodene a baterku nosia medzi chodidlami :? proste sfusovane ... vela stastia nech sa ti to vydari

punky7865

#9 Príspevok od užívateľa punky7865 » Ne Jan 20, 2008 1:46 pm

no mala by to byt drewenna bedna obalena laminatom a bude napajana zo zasuwky na zapalowac :D

DamiBiker
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa DamiBiker » Ne Jan 20, 2008 1:56 pm

toto je celkom pekna praca http://www.youtube.com/watch?v=_C8PfIiXrx8 aaale tu na slovensku by po 1 hodine statia na ulici chybali tie vyskace neony a polovica skutra ale ta hudba pekne

jean
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm

#11 Príspevok od užívateľa jean » Ne Jan 20, 2008 2:23 pm

Vykašli sa na to, nakoniec zistíš, že si vyhodil kopu peňazí a výsledok na hovno. Kúp si sluchátka. Priestor pod sedadlom je pre nejaké rozumné ozvučenie jednoducho primalý. Už sa to tu rozoberalo a vlastne vždy to ostalo pri sluchátkach :)

jano1212

#12 Príspevok od užívateľa jano1212 » Ne Jan 20, 2008 3:15 pm

jj jean ma pravdu kup si MP3 prehravac a mas aj hudbu aj kufor volny :D :D a keby si mal tie repraky v scoote tak by ti to za jazdy bolo na dve veci :D :D lebo by si to nepocul .....

to je moj nazor ale ak sces tak si tam tu bednu daj a vyhod peniaze :twisted:

martinpn

#13 Príspevok od užívateľa martinpn » Ne Jan 20, 2008 3:21 pm

zbytocne vyhodene prachy do picoviny

punky7865

#14 Príspevok od užívateľa punky7865 » Ne Jan 20, 2008 3:23 pm

powies mi zaco mam wihadzowat tie peniaze ked repraky uz mam aj zosik uz si len bednu poskladam a obalim ju laminatom a maximalne ma bude staaat ta farba 300 korun a mne nejde oto aby som to pocuwal zajazdy ja to chcem tak ze ked niekde budem stat tak si pustim hudbu ne a chcem si to sprawit fakt ze extra kwalitne

jano1212

#15 Príspevok od užívateľa jano1212 » Ne Jan 20, 2008 3:33 pm

rob ako uznas za vohdne mas tu dost nazorov tak si vyber z toho co sa ti lubi :D :D

punky7865

#16 Príspevok od užívateľa punky7865 » Ne Jan 20, 2008 3:36 pm

peniaze za to newihodim skoro ziadne tak si to isto sprawim

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"