otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu
Moderátor: Moderators
-
punky7865
otazka : hudba , bedna pod sedlo robena z laminatu
ma s tim niekto skusenosti lebo som nad tim rozmyslal ze miesto twarowanej bedne z dreva ju spravit z laminatu ... co wi na to?
-
punky7865
-
FastHaly
- DamiBiker
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
pozri zo skusenosti (brat a foter su maniaci do hudby). ked chces aby ti to hralo pekne tak urob drevenu bednu , ked chces aby to vyzeralo pekne sprav laminat no najlepsie je ked spravis drevenu bednu a na vrch spravis neco z laminatu... cize to skombinujes ... zalezi na tom aku mas fantaziu a zrucnost.... a este na tom ako aj scarp hovoril ake repro tam chces dat
podpis som si este nenastavil
-
punky7865
no to je welmy dobri napad ta kombinacia lebo chcem do scootu sprawit hudbu tak aby sa dala bedna wiberat ale ja sa rad bawim s takimito wecami a repraky to budu male to bude 2x10W repraky z compu aj tim malinkim zosikom ci co to je a kedze su repraky male priemer asi 10 cm takze preto chcem tam dat wela doplnkow aj z laminatu a aj nejaky neonik a take wecicky ale chcem to napajat z mp3-ojky a preto ten laminat nejake pecky sprawit na wrch z toho a nejaku priehlbinu co tam bude presne ta mp3ojka presne pasowat a laminat nastriekat na cierno a wilestit a bude to fakt peckaaa len to je robota aspon na mesiac ale isto si to tak sprawim ..no tak to je moja predstawa tak co wi nato ??
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
no podla mna su tie repro kus male .. ja by som dal aspon 13 nejake z auta ale jednu 16 alebo elipsu.... ale ked to spravis pekne a na vrch reprakov das aj nejaku mriezku a bude to cista praca tak :thumbleft: . Videl som uz aj takych co maju repro len tak hodene a baterku nosia medzi chodidlami
proste sfusovane ... vela stastia nech sa ti to vydari
-
punky7865
- DamiBiker
- st. skútrista

- Kontaktovať užívateľa:
toto je celkom pekna praca http://www.youtube.com/watch?v=_C8PfIiXrx8 aaale tu na slovensku by po 1 hodine statia na ulici chybali tie vyskace neony a polovica skutra ale ta hudba pekne
-
jano1212
-
punky7865
powies mi zaco mam wihadzowat tie peniaze ked repraky uz mam aj zosik uz si len bednu poskladam a obalim ju laminatom a maximalne ma bude staaat ta farba 300 korun a mne nejde oto aby som to pocuwal zajazdy ja to chcem tak ze ked niekde budem stat tak si pustim hudbu ne a chcem si to sprawit fakt ze extra kwalitne