Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v haji..
Moderátor: Moderators
Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v haji..
konkretne som to zatial neanalyzoval,(nemal som cas),ale po mesiaci a pol statia v teplom garazi mi vobec pri startovani nechcel naskocit motor,pritom starter paradne tocil,ale motor bol ticho aj po opakovanych pokusoch
....stale pri startovani som zvykol aj trocha plynu pridat...presal som ho alebo co???....dakujem pekne za radu.

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal taký problém tiež až som vybil baterku. skontrolovať či hádže iskru, prívod paliva, možno prečistiť karburátor, stačí mala špinka a nejde palivo, a nakoniec (na radu lil_B) som vybral sviečku, striekačkou strekol priamo do valca trošku benzínu a chytil... ako nie že začal horieť :violent3: ale naštartoval 

podpis som si este nenastavil
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v ha
vyprcha benzin...strieknut 20ml benzinu priamo cez otvor sviecky do valcaTom napísal:konkretne som to zatial neanalyzoval,(nemal som cas),ale po mesiaci a pol statia v teplom garazi mi vobec pri startovani nechcel naskocit motor,pritom starter paradne tocil,ale motor bol ticho aj po opakovanych pokusoch....stale pri startovani som zvykol aj trocha plynu pridat...presal som ho alebo co???....dakujem pekne za radu.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Odparí sa z karbecu palivo a potom to trvá než to tam zas dotečie..... buď rád že máš nakopávačku ja musím pokaždé čo týždeň dva nejazdím poriadne potrápiť baterku. už som aj rozmýšlal že si tam urobím nejakú ručnú pumpičku na to natlačenie benzínu pred štartovaním. Alebo palivové elektrické čerpadlo by takisto nebolo od veci... ktovie kolko také čerpadlo môže stáť????
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
z ostrekovaca skodovky...nejakych 150sk...a hein gericke ma rucnu pumpicku za par euracov
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
No to sříkáni bych nezatracoval ono jak to stojí benzin vyprchá a někdy se stane že so to přilepí a benzin netče ani za tu hodinu a někdy ani nemáž tu hodinu čas.Přidusit to sáni ano nahrazuje to sytič také tam stříknout trochu benzinu ale je lépe do karbece je to jednoduší a rychlejší.Mimochodem to vstříknutí benzinu je nejjednoduší zpusob jak poznat závadu pokud motor a nejonom po dlouhém stani ale i za jízdy bezduvodně nejde náhle nastartovat jsou jen 2 možné příčiny jiskra nebo benzintheruck napísal:nic nikam nevstrekuj
nechaj to hodinu odstat potom to s vypnutym klucikom 3x nakopni a potom to starterom nastartuj pripadne trosku pridus privod vzduchu ked to budes startovat