Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v haji..

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Tom

Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v haji..

#1 Príspevok od užívateľa Tom » Po Nov 27, 2006 12:28 am

konkretne som to zatial neanalyzoval,(nemal som cas),ale po mesiaci a pol statia v teplom garazi mi vobec pri startovani nechcel naskocit motor,pritom starter paradne tocil,ale motor bol ticho aj po opakovanych pokusoch :cry: ....stale pri startovani som zvykol aj trocha plynu pridat...presal som ho alebo co???....dakujem pekne za radu.

MIRKO46

#2 Príspevok od užívateľa MIRKO46 » Po Nov 27, 2006 2:56 pm

ja som mal podobny problem, ...nenaskocila ani po opakovanom (kratkom) startovani a tak som bol uz fest nasrany tak som drzal starter dlllho az kym nenastartovala :))

Užívateľov profilový obrázok
qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa qyxza » Po Nov 27, 2006 3:45 pm

ja som mal taký problém tiež až som vybil baterku. skontrolovať či hádže iskru, prívod paliva, možno prečistiť karburátor, stačí mala špinka a nejde palivo, a nakoniec (na radu lil_B) som vybral sviečku, striekačkou strekol priamo do valca trošku benzínu a chytil... ako nie že začal horieť :violent3: ale naštartoval :D
podpis som si este nenastavil

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: Keeway Focus 50 po mesiaci a pol statia,startovanie v ha

#4 Príspevok od užívateľa dr.snake » Po Nov 27, 2006 3:54 pm

Tom napísal:konkretne som to zatial neanalyzoval,(nemal som cas),ale po mesiaci a pol statia v teplom garazi mi vobec pri startovani nechcel naskocit motor,pritom starter paradne tocil,ale motor bol ticho aj po opakovanych pokusoch :cry: ....stale pri startovani som zvykol aj trocha plynu pridat...presal som ho alebo co???....dakujem pekne za radu.
vyprcha benzin...strieknut 20ml benzinu priamo cez otvor sviecky do valca

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa theruck » Po Nov 27, 2006 5:50 pm

nic nikam nevstrekuj
nechaj to hodinu odstat potom to s vypnutym klucikom 3x nakopni a potom to starterom nastartuj pripadne trosku pridus privod vzduchu ked to budes startovat

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#6 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Nov 27, 2006 6:54 pm

Odparí sa z karbecu palivo a potom to trvá než to tam zas dotečie..... buď rád že máš nakopávačku ja musím pokaždé čo týždeň dva nejazdím poriadne potrápiť baterku. už som aj rozmýšlal že si tam urobím nejakú ručnú pumpičku na to natlačenie benzínu pred štartovaním. Alebo palivové elektrické čerpadlo by takisto nebolo od veci... ktovie kolko také čerpadlo môže stáť????
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Nov 27, 2006 7:02 pm

z ostrekovaca skodovky...nejakych 150sk...a hein gericke ma rucnu pumpicku za par euracov
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Tom

#8 Príspevok od užívateľa Tom » Po Nov 27, 2006 10:41 pm

potom som to skusal,ale s elektrikou nakopnut nakopavackou asi 5x...a nic....zatial som na sviecku nepozeral,ci dava iskru...detalnejsie sa na to pozriem na nasledujuci vikend...ale aj tak dakujem za rady...dam vediet

miso

#9 Príspevok od užívateľa miso » Ut Nov 28, 2006 1:07 am

vyčisti sviečku a skušaj to nakopnút ale bez plynu :!: mal som taký isty problém.nakopuj ju aj viackrát určite ti naskočí :wink:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#10 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Nov 28, 2006 3:23 pm

theruck napísal:nic nikam nevstrekuj
nechaj to hodinu odstat potom to s vypnutym klucikom 3x nakopni a potom to starterom nastartuj pripadne trosku pridus privod vzduchu ked to budes startovat
No to sříkáni bych nezatracoval ono jak to stojí benzin vyprchá a někdy se stane že so to přilepí a benzin netče ani za tu hodinu a někdy ani nemáž tu hodinu čas.Přidusit to sáni ano nahrazuje to sytič také tam stříknout trochu benzinu ale je lépe do karbece je to jednoduší a rychlejší.Mimochodem to vstříknutí benzinu je nejjednoduší zpusob jak poznat závadu pokud motor a nejonom po dlouhém stani ale i za jízdy bezduvodně nejde náhle nastartovat jsou jen 2 možné příčiny jiskra nebo benzin

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#11 Príspevok od užívateľa focus » Pi Dec 01, 2006 6:55 pm

mam focus a ked dlho stoji tak ho skopem bez kluča,potom s klucom.starterom nikdi iba ked jazdim kazdy den.ps:mam zosuchanu nakopavacku tak sa pri tom aj nadriem lebo potvora zle zasekava.ten starter neni vsemocny a ked dlho stojis tak neries.to je ako na pv3s haha.

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"