zvysenie vykonu o 2-3 kone?
Moderátor: Moderators
zvysenie vykonu o 2-3 kone?
co hovorite na toto? http://www.kamann-autosport.com/shop/ca ... cts_id=137 ked to zvysi vykon 2-3 kone na minibiku nemozem to dat aj na skuter alebo na inu 50ku?
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: zvysenie vykonu o 2-3 kone?
kravinaaladin71 napísal:co hovorite na toto? http://www.kamann-autosport.com/shop/ca ... cts_id=137 ked to zvysi vykon 2-3 kone na minibiku nemozem to dat aj na skuter alebo na inu 50ku?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
a prerazí Ti sviečku
inak je vidieť že furt sa snaží dakto len a len vyťahať z ludí peniaze pretože podobné zázračné posilovače iskry sa predávali už za bolševika pred 30 rokmi samozrejme len v TUZEXE alebo priamo v znepriatelenej kapitalistickej cudzine!!! a bolo to len na dve veci vyťahať peniaze z vačku naivnému kupujúcemu ktorý si od toho sluboval zvýšenie výkonu a potom to buď nejakému dalšiemu nešťastníkovi predať alebo vyhodiť pri jarnom upratovaní... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
videl som už viac takýchto úprav na iskru, mam aj nejaké videjká... takže hovoriš že všetky tieto "vecičky" na zosilenie iskry vedú k zničeniu sviečky?VLADY napísal:a prerazí Ti sviečku![]()
![]()
inak je vidieť že furt sa snaží dakto len a len vyťahať z ludí peniaze pretože podobné zázračné posilovače iskry sa predávali už za bolševika pred 30 rokmi samozrejme len v TUZEXE alebo priamo v znepriatelenej kapitalistickej cudzine!!! a bolo to len na dve veci vyťahať peniaze z vačku naivnému kupujúcemu ktorý si od toho sluboval zvýšenie výkonu a potom to buď nejakému dalšiemu nešťastníkovi predať alebo vyhodiť pri jarnom upratovaní...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
to :prerazí Ti sviečku som nemyslel vážne to bol len fór ,ale z praxe hlavne u nejakých aut mám skorej pocit že ak je zapalovanie v poriadku dobrá sviečka a káble a celkovo je zapalovanie nastavené ako má byť ,tak fachá a nič podobné netreba respektíve to výkon nezvýši... leda placebo efekt jak u viacoktánového benzínu u podaktorých ludí čo o tom nemajú šajnu čo oktány vlastne sú....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
jasné oktan bol tiež pekný ťah na ludí,VLADY napísal:to :prerazí Ti sviečku som nemyslel vážne to bol len fór ,ale z praxe hlavne u nejakých aut mám skorej pocit že ak je zapalovanie v poriadku dobrá sviečka a káble a celkovo je zapalovanie nastavené ako má byť ,tak fachá a nič podobné netreba respektíve to výkon nezvýši... leda placebo efekt jak u viacoktánového benzínu u podaktorých ludí čo o tom nemajú šajnu čo oktány vlastne sú....
ale šak sa kukni na tu iskru...
videjka: http://rapidshare.com/files/26700838/za ... e.rar.html
(pre tých čo sa nevedia orientovať na rapide: klik dole FREE, opíšeš bezpečnostný kod, a klik vedla už to cucaš, rozbališ, kukneš....

važne to neda žiadny výkon, ja by som to na nejakom lacnom motore v scootri vyskúšal...
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
akoze radsej si kupim sviecku s 360° iskristom a mam to lepsie a stoji to menej...keby to bol taky zazrak asi sa to standardne montuje do vsetkeho...ved aj motor up prida 100% vykonu a zivtnoost sa zostonasobni lebo sa o 98% znizi trenie...
a pri tom po par tisic km to upecie motor 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ak tam nie sú ďalšie káble na prívod energie, tak je to ... no na milú
Ak do toho kábla pusťíš nejakú energiu, žiadne Káblové/Magnetické/ Supravodivé/ Vysokooktánové/alebo iné Perpetum Ti ju neznásobí, iba ju so stratou premení na iné veličiny. Napr. na ešte vyššie napätie, takže iskra síce preskočí aj na väčšiu vzdialenosť, ale bude mať menšiu sýtosť a tak pri plnej kompresii a za studena to môže byť iba taká bludička a nie poriadna šleha.
Neverím...

Ak do toho kábla pusťíš nejakú energiu, žiadne Káblové/Magnetické/ Supravodivé/ Vysokooktánové/alebo iné Perpetum Ti ju neznásobí, iba ju so stratou premení na iné veličiny. Napr. na ešte vyššie napätie, takže iskra síce preskočí aj na väčšiu vzdialenosť, ale bude mať menšiu sýtosť a tak pri plnej kompresii a za studena to môže byť iba taká bludička a nie poriadna šleha.

Neverím...

Tak už zasa nič.