zvysenie vykonu o 2-3 kone?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
aladin71
chodec
chodec
Dátum registrácie: Ut Apr 03, 2007 9:27 pm
Skúter: neuvedený

zvysenie vykonu o 2-3 kone?

#1 Príspevok od užívateľa aladin71 » St Apr 18, 2007 3:14 pm

co hovorite na toto? http://www.kamann-autosport.com/shop/ca ... cts_id=137 ked to zvysi vykon 2-3 kone na minibiku nemozem to dat aj na skuter alebo na inu 50ku?

Užívateľov profilový obrázok
theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: zvysenie vykonu o 2-3 kone?

#2 Príspevok od užívateľa theruck » St Apr 18, 2007 3:24 pm

aladin71 napísal:co hovorite na toto? http://www.kamann-autosport.com/shop/ca ... cts_id=137 ked to zvysi vykon 2-3 kone na minibiku nemozem to dat aj na skuter alebo na inu 50ku?
kravina

scrat

#3 Príspevok od užívateľa scrat » St Apr 18, 2007 4:43 pm

neviem čo je to za pizdovinu ale to si radsej za 24EUR kupim racing cievku 36.000V

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » St Apr 18, 2007 5:39 pm

a prerazí Ti sviečku :D :D :D inak je vidieť že furt sa snaží dakto len a len vyťahať z ludí peniaze pretože podobné zázračné posilovače iskry sa predávali už za bolševika pred 30 rokmi samozrejme len v TUZEXE alebo priamo v znepriatelenej kapitalistickej cudzine!!! a bolo to len na dve veci vyťahať peniaze z vačku naivnému kupujúcemu ktorý si od toho sluboval zvýšenie výkonu a potom to buď nejakému dalšiemu nešťastníkovi predať alebo vyhodiť pri jarnom upratovaní... :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa lil_b » St Apr 18, 2007 7:18 pm

VLADY napísal:a prerazí Ti sviečku :D :D :D inak je vidieť že furt sa snaží dakto len a len vyťahať z ludí peniaze pretože podobné zázračné posilovače iskry sa predávali už za bolševika pred 30 rokmi samozrejme len v TUZEXE alebo priamo v znepriatelenej kapitalistickej cudzine!!! a bolo to len na dve veci vyťahať peniaze z vačku naivnému kupujúcemu ktorý si od toho sluboval zvýšenie výkonu a potom to buď nejakému dalšiemu nešťastníkovi predať alebo vyhodiť pri jarnom upratovaní... :oops:
videl som už viac takýchto úprav na iskru, mam aj nejaké videjká... takže hovoriš že všetky tieto "vecičky" na zosilenie iskry vedú k zničeniu sviečky?
podpis som si este nenastavil

scrat

#6 Príspevok od užívateľa scrat » St Apr 18, 2007 10:13 pm

podla mna hovoriť o zničení sviečky je prehnane, taka platinka alebo iridiovka to musi zhltnuť jak malinu. Ved EU auta maju tiež max. 50.000V a americké 80-150.000 a na mojej amerike bez problemov jazdim na najlacnejšich NGK.

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » St Apr 18, 2007 10:14 pm

to :prerazí Ti sviečku som nemyslel vážne to bol len fór ,ale z praxe hlavne u nejakých aut mám skorej pocit že ak je zapalovanie v poriadku dobrá sviečka a káble a celkovo je zapalovanie nastavené ako má byť ,tak fachá a nič podobné netreba respektíve to výkon nezvýši... leda placebo efekt jak u viacoktánového benzínu u podaktorých ludí čo o tom nemajú šajnu čo oktány vlastne sú....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa lil_b » St Apr 18, 2007 10:25 pm

VLADY napísal:to :prerazí Ti sviečku som nemyslel vážne to bol len fór ,ale z praxe hlavne u nejakých aut mám skorej pocit že ak je zapalovanie v poriadku dobrá sviečka a káble a celkovo je zapalovanie nastavené ako má byť ,tak fachá a nič podobné netreba respektíve to výkon nezvýši... leda placebo efekt jak u viacoktánového benzínu u podaktorých ludí čo o tom nemajú šajnu čo oktány vlastne sú....
jasné oktan bol tiež pekný ťah na ludí,
ale šak sa kukni na tu iskru...
videjka: http://rapidshare.com/files/26700838/za ... e.rar.html
(pre tých čo sa nevedia orientovať na rapide: klik dole FREE, opíšeš bezpečnostný kod, a klik vedla už to cucaš, rozbališ, kukneš.... :) )
važne to neda žiadny výkon, ja by som to na nejakom lacnom motore v scootri vyskúšal...
podpis som si este nenastavil

scrat

#9 Príspevok od užívateľa scrat » St Apr 18, 2007 10:57 pm

iskra pekná ale, žeby to zvyšilo výkon o 2-3kone? skôr 2-3%, ale zas na druhu stranu 3% tu, 5% tam 2% hentam a pomaličky sa to nazbiera...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Apr 18, 2007 11:12 pm

akoze radsej si kupim sviecku s 360° iskristom a mam to lepsie a stoji to menej...keby to bol taky zazrak asi sa to standardne montuje do vsetkeho...ved aj motor up prida 100% vykonu a zivtnoost sa zostonasobni lebo sa o 98% znizi trenie... :lol: a pri tom po par tisic km to upecie motor :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Bacil-BA
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
Skúter: Už zasa žiadny

#11 Príspevok od užívateľa Bacil-BA » St Apr 18, 2007 11:14 pm

Ak tam nie sú ďalšie káble na prívod energie, tak je to ... no na milú :roll:
Ak do toho kábla pusťíš nejakú energiu, žiadne Káblové/Magnetické/ Supravodivé/ Vysokooktánové/alebo iné Perpetum Ti ju neznásobí, iba ju so stratou premení na iné veličiny. Napr. na ešte vyššie napätie, takže iskra síce preskočí aj na väčšiu vzdialenosť, ale bude mať menšiu sýtosť a tak pri plnej kompresii a za studena to môže byť iba taká bludička a nie poriadna šleha. :cry:
Neverím... :!:
Tak už zasa nič.

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"