No tak dnes sa mi stala taká vec že som sa hrabal v scoote trochu

..a pozeral som karbík potom som to všetko zavrel ako to bolo

.A išiel som sa previesť no ale na moje prekvapenie scooter nemal vôbec ťah vôbec nešiel max išiel 55 aj to dole kopcom ... no proste stratil výkon asi tak o 60% dávam aj foto

no tak to červené veko som odmontovával pred tým pod tým je taká pružinka ... neviem vôbec načo to slúži

...nemohlo to byť tým ? a ešte to červeno vyzančené tou čiarkou a bodkou to je nejaký pliešok a tá bodka čo som tam označil je taká nejaká vec ktorú ten pliešok ako keby stláča dole ! ..keď som to pozeral potom tak sa mi zdalo ako keby bol ten pliešok trochu vyhnutý nemholo to byť aj tým ? a dávam aj origo foto aby ste si to mohli poriadne pozrieť

potom keď som to už druhý krát rozobral tak som to popozeral a ten pliešok som trochu viac zahol .... to veko som dal zase dole a pozrel som to či mi tam niečo nepadlo

ale nič tak som to len nasadil späť a dával som pozor aby tá pružinka ktorá je pod tým išla presne tak ako má

.Potom som to poriadne zakrútil

a išiel som sa previesť a všetko išlo tak ako malo .... tak neviete niekto že prečo to tak stratilo výkon čím to mohlo byť ? ....inak nemohlo to byť aj tým že dnes pršalo ?