Slabý výkon a pomalý scooter

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Slabý výkon a pomalý scooter

#1 Príspevok od užívateľa Jostobb » So Máj 05, 2007 6:28 pm

No tak dnes sa mi stala taká vec že som sa hrabal v scoote trochu :lol: ..a pozeral som karbík potom som to všetko zavrel ako to bolo :) .A išiel som sa previesť no ale na moje prekvapenie scooter nemal vôbec ťah vôbec nešiel max išiel 55 aj to dole kopcom ... no proste stratil výkon asi tak o 60% dávam aj foto Obrázokno tak to červené veko som odmontovával pred tým pod tým je taká pružinka ... neviem vôbec načo to slúži :oops: ...nemohlo to byť tým ? a ešte to červeno vyzančené tou čiarkou a bodkou to je nejaký pliešok a tá bodka čo som tam označil je taká nejaká vec ktorú ten pliešok ako keby stláča dole ! ..keď som to pozeral potom tak sa mi zdalo ako keby bol ten pliešok trochu vyhnutý nemholo to byť aj tým ? a dávam aj origo foto aby ste si to mohli poriadne pozrieť
Obrázok potom keď som to už druhý krát rozobral tak som to popozeral a ten pliešok som trochu viac zahol .... to veko som dal zase dole a pozrel som to či mi tam niečo nepadlo :oops: ale nič tak som to len nasadil späť a dával som pozor aby tá pružinka ktorá je pod tým išla presne tak ako má :) .Potom som to poriadne zakrútil :) a išiel som sa previesť a všetko išlo tak ako malo .... tak neviete niekto že prečo to tak stratilo výkon čím to mohlo byť ? ....inak nemohlo to byť aj tým že dnes pršalo ?
podpis som si este nenastavil

Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm

#2 Príspevok od užívateľa Scarp » So Máj 05, 2007 6:51 pm

Vyberal si aj tu membranu co je v nej ihla zasunuta ?ak hej tak to kukni ci si to tesnenie dobre zasadil naspat lebo ta guma ma tendenciu sa roztiahnut

scrat

#3 Príspevok od užívateľa scrat » So Máj 05, 2007 6:54 pm

ten pliešok je planžeta a do nej nemáš čo rýpat. Je spojená s kladkou pre plynove lanko a pri prudkom otočení aktivuje na druhej strane akceleračnu pumpu. Nemá nič spoločne s max. výkonom. Skor si tiež myslim, že si zle nasadil membranu do dražok s ona netesnila.
Naposledy upravil/-a scrat v So Máj 05, 2007 6:59 pm, upravené celkom 1 krát.

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Máj 05, 2007 6:57 pm

nudil sa,rozobral to,poskladal a neslo to... tak to rozobral zas poskladal a uz to ide... :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa Jostobb » So Máj 05, 2007 7:21 pm

he he alco presne tak :lol: no a možné sú tie obidve možnosti :) a neboj scrat už sa toho radšej nebudem chytať :D a ono tam ani nešlo o ten max výkon ako o všeobecný výkon ...lebo ono sa to nevládalo pohnúť a ledva sa to rozbehlo na 55 dole kopcom

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Máj 06, 2007 10:15 am

alebo som zistil že aj keď je zima až mrzne tak to ide super :) lenže škoda že prilnavosť pneu o vozovku je nulová :) trochu OT :D

Jostobb
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Máj 06, 2007 2:04 pm

a ešte takto sa chcem spýtať ako ste si určite všimli tak to má muž dosť špinavé :oops: ...môžem to normálne vyvapkovať alebo normlne hadicou umyť alebo to mám iba handričkou decentne umyť :?:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#8 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 2:27 pm

mPershing napísal:Tym, ze prsalo, by ti to malo ist lepsie, polla mojich skusenosti... :wink:
samozřejmě motor má vždy nejlepší výkon za mlhy nebo deště to je stará věc jeden čas jsem přisával vodu do karbecu a fungovalo to v pohodě

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"