Kymco Agility 4T euro2 / tuning?
Moderátor: Moderators
- Kosťo
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Okt 16, 2008 5:45 pm
- Skúter: zachrani nas iba sanghai kola...
Re: Kymco Agility 4T euro2 / tuning?
Hladal som, no nenasiel...chcel by som vediet naco je Twist control http://new.minibikemania.sk/index.php?m ... cts_id=457 pisu ze zvysi spätny tlak na spojku....takze je to len ako keby som dal tvrdsiu kontrastnu pruzinu? alebo to zmeni spravanie sa spojky inak?
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
lepsie sa sprava kontra..je to ako lozisko kontry...malossi ma nieco podobne akurat x-krat lacnejsie
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Kosťo
- st. trojkolkár
tak zajtra idem na postu pre 80cc naraku...chcem vediet ci ho pri 1. starte mam vytacat do vysokych otacok alebo ako vlastne...zabeh mi je jasny..ale ide mi o 1. prvy start...a ako dlho ho nechat 1.x bezat?
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
Pocuj alci ako stou 90tkou??skusal si to??aky bol rozdiel?? 

nemám skúter takže sem nepatrím
- Kosťo
- st. trojkolkár
tak mam uz mam doma ten valec ale nedali mi k nemu ziadny navod...potrebujem vediet, ktory kruzok je tesniaci a ktory stieraci...jeden je cierny a druhy je strieborny...tak ktory je ktory?diiky
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
A aký valec si kúpil?a Kto ti to ide robiť?Čo si zan dal??Kosťo napísal:tak mam uz mam doma ten valec ale nedali mi k nemu ziadny navod...potrebujem vediet, ktory kruzok je tesniaci a ktory stieraci...jeden je cierny a druhy je strieborny...tak ktory je ktory?diiky
- Kosťo
- st. trojkolkár
naraku 80cc..len sa mi nepaci ze na valci nieje ziadny napis naraku a ani na krabici nic nepise...lebo na ceskom fore som cital ze tiez niektori co maju naraku valec tak im na nom nepise nic ale aspon krabicu mali naraku...ja mam len taku obycajnu bez jedineho napisu...akurat mi tam hodili nalepku nraku...nviem co to ma znamenat...
za valec som dal 80eur, dve trysky s open filtrom ma vysli na dalsich 20
a robit si to idem sam...aspon dufam ze to zvladnem...lebo doteraz som menil valce len na 2t a to je trosku rozdiel
za valec som dal 80eur, dve trysky s open filtrom ma vysli na dalsich 20
a robit si to idem sam...aspon dufam ze to zvladnem...lebo doteraz som menil valce len na 2t a to je trosku rozdiel
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Počuj a hlavu si nechal staru či si tiež kupil novu??A čo kluka??Tiež si nechal starú kluku??
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
by asi pisal kebyze meni aj hlavu a kluku nie?? Hento potom neni naraku valec ale obycajna cina som to uz vydel ale vykonovo som tam rozdiel nevydel
EDIT: nasiel som ti navod na vymenu podla neho sa to da velmi lahko spravit vsetko tam je vysvetlene podrobne
EDIT: nasiel som ti navod na vymenu podla neho sa to da velmi lahko spravit vsetko tam je vysvetlene podrobne
- Prílohy
-
- KIT_vymena.pdf
- Navod na vymenu kitu 4t
- (979.93 KiB) 178 stiahnutí
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
A kluka to vydrží??
Inak ten navod je dobry....

-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
Akurat som nekde cital ze v cine alebo nekde inde tam origo su 80ccm valce len pre europu sa davaju 50ccm vydrzi to ja mam nabehanych okolo 4000 km a pohode
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- Kosťo
- st. trojkolkár
no to som cital aj ja na CZ fore ze to tak robia...ale tak to ma pekne obabrali...objednaval som to z minibikemanie a pisalo tam naraku a nie cina
...a ani ziadny zarucny list mi k tomu nedali, len fakturu ze som to objednaval...tak neviem asi im napisem ze co to ma znamenat ze objednavam si naraku a oni mi poslu boh vie co...a kto vie ci to je vobec 80cc...ci nie nejaka 70 

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
co je kit valec a hlava tak je to v skaltuli naraku ale ked ju otvoris tak su tam dve neoznacene skatule a v nich hlava a valec...a ci su na valci napisi si uz nejak nepametam...a nalepka tam nebola ziadna...a mas no name kity 80ccm,naraku,avionic,bgm...vsetko cca to iste...len niektore su triedene podla tolerancii (tie drahsie) a lacnejsie su co vyjde z pasu to zabalia...ako u cina skutrov...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Kosťo
- st. trojkolkár
no tak ja mam asi ten ako hovoris ze co vyde z pasu to zabalia...hrany su uplne ostre je doškriabany aj trochu ťuknuty, po hranach su normalne triesky proste vobec neopracovane a rezne plochy vyzeraju ako keby to bolo rezane rucnou pilkou...no ale tak snad budem po namontovani spokojny 

-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Rad by som sa zapojil do tejto temy. Takže ten skuter "činan" čo "alči" robi momentalne patrí mne. ako komentare k "činam" na tomto fore poznam velmi dobre preto je zbytočne mi odpisovať prečo som sa rozhodol pre "tajfa" bola to vyhodna kupa tak som "alčiho" poprosil o prerabku. po spoločnej dohode a nejakom tom presviedčaní "alčiho" som ho na tu prerabku nahovoril lebo ako asi každí tu ne fore tuší "alči" nie je až taký zastanca "čin" a už vobec nie 4T. Po dohode sme sa zhodli na setupe: velec s hlavou Naraku 90ccm, vario malossi, kevlar remen malossi, spojka + zvon S6 R/T, karb PWK 21mm, iridiova sviečka, CDI Naraku racing bez obmedzenia otačok, cievka zapalovania Naraku racing. + nejake drobnosti. cca tuning diely odhadom do 1000e. preto "alči" pisal že za 350 euro vela vody nenamuti nik na 4T. k valcu: alči mi hned po vybaleni valca oznamil to iste ako tu už piše člen fora: valec neopracovaný hrube hrany a v krabici ešte aj špony z frezky. "alči" bol nutený doobrusovať hrany,respektive asi aj kanaliky. na setup som použil vyfuk leo vinci 4T. dalšie postrehy už niečo načrtol aj "alči" momentalne to je ešte u neho v dielni ohladom doladovania. poprosim pritomnych 2T tunerov nech sa zdržia komentaru "ze mohol si mat dobry 2T za tie peniaze" mohol som mat no bohužila som robil tento skut a teraz už s tym nič nenarobim. možno ina prestavba sa vydarí ale už asi pojdem do 2T skutra ak niekedy v buducnosti. k jazde sa vyjadriť nemožem lebo zatial ešte som skuter nemal k dispozicii. ak budu otazky treba sa obratiť na "alčiho" aj ked nebudu asi odpovede nijak lichotive pre danu prestavbu. proste je to 4T činak a tak to je.
- Kosťo
- st. trojkolkár
tak menil som ten valec, a tak som musel vypustit olej z motora...samozrejme moja sikovnost>>>vylial sa mi aj mimo...a tak ho bude malo...mam nabehanych 2500km, pri 3000 mam menit olej tak ho vymenim uz teraz...takze aky olej mam kupit?
-
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Fúú ja by som sa siel opýtať ku predajcovy...ale to nieje jedno??Či to je tiež tak že keď dáš iný tak sa zrazí čí čo?? 

-
- motorkár
daj tam polosyntu 10W40 na 4T skutre. nemaš nad čim uvažovať. len si vyber značku ( valvoline, Castrol, alebo aku už len chceš) aj tak ten shit olej čo je v čine je o ničom.
- Kosťo
- st. trojkolkár
treba nastavovat ventily po vymene valca?
-
- motorkár
jasne že treba nastaviť ventili po vymene valca. skus napisať alčimu ten to teraz robil neviem ake mierky tam maju byť. ale je to v rozmedzi 0,06-0,1 len neviem konkretne hodnoty pre vyfukovy ventil a pre sací. potom treba zabehavať a po cca 300km vymena oleja + znova nastaviť ventili lebo sa trošku zaklepu od nova. prve kilometre (cca 300) bude mať motor tvrdši chod a postupne ako sa zabehava sa to bude ukludnovať(myslené klepot ventilov)
-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
Tam mas komplet navod tak co riesis ak to ide naco ich chces nastavovat

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
slubene foto nahodeneho leo vince laufu:
- Prílohy
-
- Resize of DSC08101.JPG
- (74.38 KiB) 684 stiahnutí
-
- Resize of DSC08102.JPG
- (75.19 KiB) 684 stiahnutí
-
- Resize of DSC08099.JPG
- (63.7 KiB) 681 stiahnutí
-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
Na LV je to koleno original tak alebo je ohnute?

- Kosťo
- st. trojkolkár
ano v tom navode pise "nadstavime ventily a pouzijeme mierky 0.05mm"ale nemam sajnu ako sa ventily nastavuju...a ci to ide som neskusal koli tym ventilom...a mozno to pojde aj bez nastavovanie len ako...denisoo.ga napísal:Tam mas komplet navod tak co riesis ak to ide naco ich chces nastavovat
-
- Jánošíkov bratranec
- Kontaktovať užívateľa:
ventilu su nastavene rovnako na 50 alebo 80 ccm tak ked ti to islo s 50 ccm tak ti to pojde aj s 80 ccm ja som to tiez nenastavoval