Tak a mame to tu iste v zelenom,tak nakonec aj mna stihol ten cas kedy sa musim optat, co mam robit ked mi to "nejde"!!! az na ten detail ze ja som to nakopol - po kompletnom skladani- .. a tak teda dal som namiesto velkej nadrze len taku malu, dal tam trosku oleja a benzinu a kopal a kopal a kopal a nic... kukam sviecku .. a cista teda Sucha, no howorim si ze nejde tam stava.. kuknem pod motor a stava tam ! ze hopalo ... tak som to utrel a strekol trosku do valca.. kopnem a jeee ..hned to naskocilo... tak som sa potesil jak bulo ale ... striela z vyfuku ! sem tam ide nepravidelne ! ale to bude tym ze tam ide moc zmesi lebo sviecka je dost zasrana... ! a tretia vec co ma trapi je, ze nereaguje na pridanie plynu ! a to som zvedavy preco_??? Dik za setky rady a tak ... a ece ze to mam potom nastavit bohatost zmesi ze? ked cem aby palila dobre sviecka hej? lebo na javkach sme len viac pootvorili filtrom a bolo
#2Príspevokod užívateľa martinpn » Ne Feb 03, 2008 10:28 am
plyn mozes mat vyskoceny lanho bud v karbeci alebo na rukoveti ale urcite sisi to uz kukal inak neviem co by tomu mohlo byt a ta zmes nebzude skor biedna???
#3Príspevokod užívateľa Diego_pd » Ne Feb 03, 2008 12:37 pm
No jo, aj ja som dnes skusal nakopnut moj scoot po zimnom spanku, snazil som sa asi pol hodinu, ale nie a nie..akurat co to parkrat zachrcalo, ale to bolo asi tak vsetko..uz som bol dost zufaly, ved sviecku som kukol, dobra, stava je tiez, tak potom nechapem, co to moze byt,hm ??
chudobna asi nie napoweda samotne slovo nie_ ?? teda aspon myslim ale aj takje to bud to alebo to ... proste to treba zladit a teraz ze ako? no a plyn neni na rukovati vyskoceny urcite ani v karbiku to som pozeral ece par krat ... ale viem ze mi chyba na sytici tato pruzinka s tym valcekom mne sa zdalo ze toto tak asi nema byt.. teraz som kukal tie fotky z rozoberania NAstastie si setko Fotim!! skvela vec no a toto mi tam chybuje :
a teraz som zvedavy kde to vobec mam hladat alebo by sa to dalo aj vyrobit ???
UZ to riesim a DARIII SA :P som strcil namiesto toho sytica drot tam alebo zapcas to prstom a vytiahol a ponapraval som lanko po rame tak lebo asi bolo napnute a a som sa s tym valcekom plynovym ece pohral a tak.. a som odsroboval doraz .. a uz nizke otacky ja ze YES... ale uz to len zladim a idem :D ale som sa zlakol jak pes ked sa mi zlomili dva zuby na startovacej rohatke... to neslo potocit ja ze nie zuzkaaa toto mi nerob a nastastie to boli len tie zubky uz ani nestriela z fuku ani nenei taka zasrana sviecka .. ono to uz len vybehat nakonec to vzdy sam poriesim .. ale aj tak cem rady
No tak neni som az taky bordelar... nasiel som ten valcek zo sytica.. strcil tam pruzinku z pera a dal to dnu... no a uz som sa pohral aj s volnobehom aj to normalka ide na volnobezne otacky a ece tam je jeden srob a to je bohatost zmesi... no s tym som skusal hybat.. sem tam ece strelilo z fuku ale HLAVNY problem je ze >>>> volnobeh je v pohode.. zacnem pridavat plyn a ide ide asi skoro do polky zacne sem tam trosicku vynechavat a sem tam ale maaalo kedy streli z fuku ale ked dam plny plyn tak len vynechava a nerozbehne sa do takych otacok aspon aby roztocilo koleso... tzv. dusi ho.. preto to bude chciet vacsiu trysku ci ako???? a potom zladit bohatost zmesi.. myslim ze trysku asi 96ku alebo kolko lebo teraz tam je 88. Za setky rady dik
vjes ta fotka ma pol roka ale nefa.. ho odfotim zajtra moj a ukazem ti co je to cisty scooter... ohladom na to ze ty si to daval setko lakyrnikovi a potom to nahodis na taky spinavy?? no to co vidis je vybrusene vylestene a prestriekane
no jo co uz... sak som aj cel fotit a dnes som tam nahodil podsedadlak aj nadrz so sedankou... ale asi to pojde v priebehu tyzdna dole lebo aj tak sa bude rozoberat karb asi a tak .. sviecka pozerat
inač som starší odosť od teba a viem prečo je tam ta fotka, však som sa ti ospravedlnil a ako sa ti darí už ti šlape na plné obrátky? dúfam že ten môj naskočí, lebo to ma trafí šlak ak nie, tak čauko a piece, robíme čo môžeme.
jasne jasne v pohode , no vcera som dal dole sviecku ked som ho nechal bezat asi 15minut a bola dost zasrana cize bohata zmes.. ale dal som nachvilu starsiu sviecku co tam bola a motor naskocil a isiel jak NOVY!!! a ked som pridal tak siel dozqadu.. kluka sa asi naopak tocila odpisem ked budem doma a hodim potom aj foto... som sa zlakol tak som to rychlo vypol... potom zase siel normalne zle a tak dopredu ... takze sa bude treba pohrat s tryskami
takto vyzerala sviecka po chode motora asi 15min...po pridani plynu motor pracoval neprevidelne a nedostaval sa to vacsich otacok a sem-tam strelil z vyfuku...znamena bohata zmes... no a ted co s tim.. pretryskovat karb... a mam tam 88ku a ted co tam dame aku??
no tak dnes som tam dal kupenu 80ku trysku a slo to asi tak isto .. a po nejakom case a doliati posledneho pol litra bengalu co som mal doma tak to celkom skoro slo ,,, aj som to nakopol , sice to stale sem tam ece vynechavalo a nevytoci to do takych otacok ale uz boli aspon take ze ma pohlo par metrov ... sviecka po kontrole ece trosku "mokra" a tak co s tym ece mensiu??? skusal som inak stelovat aj tu bohatost zmesi tu skrutku ale to je zhruba dobre jak to je ... A BOL BY SOM RAD KEBY SEM AJ NIEKTO ODPISE... A HLAVNE TAKY CO SA TOMU TROSKU ROZUMEJU!!!ZA POCHOPENIE DAKUJEM
ja sa tomu rozumiem asi tak, ako ty... zatial som ho mal nakopnuty len na volnobeh, asi 10 minut, a ked som vytiahol sviecku, tak bola cista. skoro tak , ako keby som ju len ponoril do benzinu, ziadne sfarbenie.. potom som ju tam asi na dalsich 5 minut dal a zacala chytat trosku do hneda... hmm...
#21Príspevokod užívateľa geetee » Pi Feb 08, 2008 9:52 am
necital som skoro nic s toho, ale ak potrebujes new manual sitic tak pripadne na attacku mas bud stage6 alebo poliny sitice, a s roznymi dlzkami bovdenov
ono teraz som tam dal tu 80ku trysku a aj ma to po chvili uz trosku potiahlo.. ale nevem ci to neni ece vela alebo co lebo nebola sice na iskristi uz mokra ale vynechava a neroztoci ho az do takych otacok aby siel .. ihla tryska?? lebo s tym srobikom som tocil a nic moc to nerobilo... idem si prave pre benzin kamosovi lebo uz nemam, pobede bude 20litrov a neviem ci ten sytic aj ked tam je funguje hadam hej lebo aj to to moze robit pokial viem .. skusim ece daco vyspekulovat
ALE rozmyslam ci neco nemoze byt aj so zapalkom alebo slaba baterka lebo to ece vynechava a to sa mi nejako nezda.. akokeby to neodpalovalo vtedy ked ma ... ale podla mna sa to neda nastavit nijak pokial viem cize problem by bol len v karbe mozno