Jarne "potesenie" zo startovania
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Jarne "potesenie" zo startovania
Tak a mame to tu iste v zelenom,tak nakonec aj mna stihol ten cas kedy sa musim optat, co mam robit ked mi to "nejde"!!! az na ten detail ze ja som to nakopol - po kompletnom skladani- .. a tak teda dal som namiesto velkej nadrze len taku malu, dal tam trosku oleja a benzinu a kopal a kopal a kopal a nic... kukam sviecku .. a cista
teda Sucha, no howorim si ze nejde tam stava.. kuknem pod motor a stava tam !
ze hopalo ... tak som to utrel a strekol trosku do valca.. kopnem a jeee ..hned to naskocilo... tak som sa potesil jak bulo
ale ... striela z vyfuku ! sem tam ide nepravidelne ! ale to bude tym ze tam ide moc zmesi lebo sviecka je dost zasrana... ! a tretia vec co ma trapi je, ze nereaguje na pridanie plynu
!
a to som zvedavy preco_??? Dik za setky rady a tak ... a ece ze to mam potom nastavit bohatost zmesi ze? ked cem aby palila dobre sviecka hej? lebo na javkach sme len viac pootvorili filtrom a bolo 
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
martinpn
-
Diego_pd
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
chudobna asi nie napoweda samotne slovo nie_ ??
teda aspon myslim ale aj takje to bud to alebo to ... proste to treba zladit a teraz ze ako?
no a plyn neni na rukovati vyskoceny urcite ani v karbiku to som pozeral ece par krat ... ale viem ze mi chyba na sytici tato pruzinka s tym valcekom mne sa zdalo ze toto tak asi nema byt.. teraz som kukal tie fotky z rozoberania NAstastie si setko Fotim!! skvela vec no a toto mi tam chybuje :
a teraz som zvedavy kde to vobec mam hladat
alebo by sa to dalo aj vyrobit ??? 

a teraz som zvedavy kde to vobec mam hladat
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
martinpn
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
UZ to riesim a DARIII SA
:P som strcil namiesto toho sytica drot tam alebo zapcas to prstom a vytiahol a ponapraval som lanko po rame tak lebo asi bolo napnute a a som sa s tym valcekom plynovym ece pohral a tak.. a som odsroboval doraz .. a uz nizke otacky
ja ze YES... ale uz to len zladim a idem
:D ale som sa zlakol jak pes ked sa mi zlomili dva zuby na startovacej rohatke... to neslo potocit ja ze nie zuzkaaa
toto mi nerob
a nastastie to boli len tie zubky
uz ani nestriela z fuku ani nenei taka zasrana sviecka .. ono to uz len vybehat
nakonec to vzdy sam poriesim .. ale aj tak cem rady

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
No tak neni som az taky bordelar... nasiel som ten valcek zo sytica.. strcil tam pruzinku z pera a dal to dnu... no a uz som sa pohral aj s volnobehom aj to normalka ide
na volnobezne otacky a ece tam je jeden srob a to je bohatost zmesi... no s tym som skusal hybat.. sem tam ece strelilo z fuku ale HLAVNY problem je ze >>>> volnobeh je v pohode.. zacnem pridavat plyn a ide ide asi skoro do polky zacne sem tam trosicku vynechavat a sem tam ale maaalo kedy streli z fuku ale ked dam plny plyn tak len vynechava a nerozbehne sa do takych otacok aspon aby roztocilo koleso... tzv. dusi ho.. preto to bude chciet vacsiu trysku ci ako???? a potom zladit bohatost zmesi.. myslim ze trysku asi 96ku alebo kolko lebo teraz tam je 88. Za setky rady dik

- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
vjes ta fotka ma pol roka ale nefa.. ho odfotim zajtra moj a ukazem ti co je to cisty scooter... ohladom na to ze ty si to daval setko lakyrnikovi a potom to nahodis na taky spinavy?? no
to co vidis je vybrusene vylestene a prestriekane

-
jano1212
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
no jo co uz... sak som aj cel fotit a dnes som tam nahodil podsedadlak aj nadrz so sedankou... ale asi to pojde v priebehu tyzdna dole lebo aj tak sa bude rozoberat karb asi a tak .. sviecka pozerat 
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
jasne jasne v pohode
, no vcera som dal dole sviecku ked som ho nechal bezat asi 15minut a bola dost zasrana cize bohata zmes.. ale dal som nachvilu starsiu sviecku co tam bola a motor naskocil a isiel jak NOVY!!! a ked som pridal tak siel dozqadu.. kluka sa asi naopak tocila
odpisem ked budem doma a hodim potom aj foto... som sa zlakol tak som to rychlo vypol... potom zase siel normalne zle a tak dopredu
... takze sa bude treba pohrat s tryskami 
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:

takto vyzerala sviecka po chode motora asi 15min...po pridani plynu motor pracoval neprevidelne a nedostaval sa to vacsich otacok a sem-tam strelil z vyfuku...znamena bohata zmes... no a ted co s tim.. pretryskovat karb... a mam tam 88ku a ted co tam dame aku??
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
no tak dnes som tam dal kupenu 80ku trysku a slo to asi tak isto .. a po nejakom case a doliati posledneho pol litra bengalu co som mal doma
tak to celkom skoro slo ,,, aj som to nakopol , sice to stale sem tam ece vynechavalo a nevytoci to do takych otacok ale uz boli aspon take ze ma pohlo par metrov
... sviecka po kontrole ece trosku "mokra" a tak co s tym ece mensiu???
skusal som inak stelovat aj tu bohatost zmesi tu skrutku ale to je zhruba dobre jak to je ...
A BOL BY SOM RAD KEBY SEM AJ NIEKTO ODPISE... A HLAVNE TAKY CO SA TOMU TROSKU ROZUMEJU!!!ZA POCHOPENIE DAKUJEM 
- 6ko
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Po Feb 04, 2008 11:03 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa tomu rozumiem asi tak, ako ty... zatial som ho mal nakopnuty len na volnobeh, asi 10 minut, a ked som vytiahol sviecku, tak bola cista. skoro tak , ako keby som ju len ponoril do benzinu, ziadne sfarbenie.. potom som ju tam asi na dalsich 5 minut dal a zacala chytat trosku do hneda... hmm...
podpis som si este nenastavil
-
geetee
-
geetee
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
ono teraz som tam dal tu 80ku trysku a aj ma to po chvili uz trosku potiahlo.. ale nevem ci to neni ece vela alebo co
lebo nebola sice na iskristi uz mokra ale vynechava a neroztoci ho az do takych otacok aby siel .. ihla tryska?? lebo s tym srobikom som tocil a nic moc to nerobilo...
idem si prave pre benzin kamosovi lebo uz nemam, pobede bude 20litrov
a neviem ci ten sytic aj ked tam je funguje hadam hej
lebo aj to to moze robit pokial viem .. skusim ece daco vyspekulovat
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
ALE rozmyslam ci neco nemoze byt aj so zapalkom alebo slaba baterka lebo to ece vynechava a to sa mi nejako nezda.. akokeby to neodpalovalo vtedy ked ma ...
ale podla mna sa to neda nastavit nijak pokial viem cize problem by bol len v karbe mozno