(NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo elektriky

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
macbeth

#1 Príspevok od užívateľa macbeth » St Jún 06, 2007 12:45 am

Nazdar mam otázku ako prichytím (dolu pod nohami) a zapojím aby fičal na speedovi jeden Neon. DIK za odpovede

Užívateľov profilový obrázok
marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

#2 Príspevok od užívateľa marko358 » St Jún 06, 2007 7:57 am

najprv napis coje to za neon nejaky link potom ti moze niekto poradit a daj este foto spodku speeda
OK?
podpis som si este nenastavil

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: (NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA

#3 Príspevok od užívateľa qyxza » St Jún 06, 2007 8:25 am

macbeth napísal:Nazdar mam otázku ako prichytím (dolu pod nohami) a zapojím aby fičal na speedovi jeden Neon. DIK za odpovede
dolu pod nohami? myslíš na podlahe? alebo na spodu skútra ako je stojan na plasty? nieje to nič zložité...káble od baterky natiahnuť, jeden vypínač a neon prichytiť (šroby, sťahovacie pásky...) je tam viac možností

macbeth

#4 Príspevok od užívateľa macbeth » St Jún 06, 2007 10:49 am

na spodok skutra kde je stojan a plasty (tak jak sa dava bezne). od neonu ide jeden kabel? a ako ho zapojim na batrku +-? Pomohla by fotka prichytenia. DIK

qyxza
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: (NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA

#5 Príspevok od užívateľa qyxza » St Jún 06, 2007 10:52 am

macbeth napísal:na spodok skutra kde je stojan a plasty (tak jak sa dava bezne). od neonu ide jeden kabel? a ako ho zapojim na batrku +-? Pomohla by fotka prichytenia. DIK
no neon musí mať + a -.... a áno zapojíš na baterku a medzi to niekde vypínač. a foto uchytenia ti nedám lebo nemám...

macbeth

#6 Príspevok od užívateľa macbeth » St Jún 06, 2007 10:58 am

no a kde si dam ten vypinac len tak pri baterku? a poistku by som nemal davat?

macbeth

#7 Príspevok od užívateľa macbeth » St Jún 06, 2007 11:03 am

no neon tento karman.sk/product.jsp?artno=10005571 dam ho este do hadicky a pridam silikon.Ked ma niekto fotku zapojenia a upevnenia NEONU na SPEEDA nech ju sem daa.DIK

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#8 Príspevok od užívateľa marko358 » St Jún 06, 2007 11:40 am

no to mas klasicky neon a ktomu potrebujes aj startovac na 12V
neviem ci to mas sucastou balenia a zapoj si to paralerne na nejake svetlo co svieti iba ak mas klucik lebo ked sa niekto bude hrat tak ti to moze nechat svietit aj cely den a to by si nechcel ze? a zapoj to cez poistku ktoru tam uz mas ale sak si to nafot a poradime
a do toho startera ide dvojzilovy kabel cerveno-cierny a cerveny daj na cerveny a to je + :wink:

macbeth

#9 Príspevok od užívateľa macbeth » St Jún 06, 2007 11:46 am

[quote="marko358"]no to mas klasicky neon a ktomu potrebujes aj startovac na 12V
neviem ci to mas sucastou balenia a zapoj si to paralerne na nejake svetlo co svieti iba ak mas klucik lebo ked sa niekto bude hrat tak ti to moze nechat svietit aj cely den a to by si nechcel ze? a zapoj to cez poistku ktoru tam uz mas ale sak si to nafot a poradime
a do toho startera ide dvojzilovy kabel cerveno-cierny a cerveny daj na cerveny a to je +

v baleni je NEON a INVERTOR.... no mam speeda nemas nejaku schemu zapojenia?

Speedfight
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
Kontaktovať užívateľa:

.

#10 Príspevok od užívateľa Speedfight » St Jún 06, 2007 4:03 pm

co chces jaku schemu ? ja som navrtal dierky odspodu prichitil neon a zapojil na baterku a vypinac som dal do kufra pod sedadlo

ripper

#11 Príspevok od užívateľa ripper » St Jún 06, 2007 4:55 pm

ja som to prichytaval takymito somarinkami
Obrázok
Obrázok

marko358
st. skútrista
st. skútrista

#12 Príspevok od užívateľa marko358 » Št Jún 07, 2007 8:13 am

vies co do konca tohto tyzdna by mal aj mne prist podsvietenie sice led ale princip je podobny tak to nafotim a mozno ti to pomoze ale v tom baleni mas navod ako to zapojit http://www.sharkoon.com/flash/data/DOWN ... l_2in1.pdf
ale neviem ci ten starter je na 12V lebo doma mam na PC take iste a teraz som si neni isty ale bolo to 9 alebo 15 voltov takze neviem ci ti to pojde s tym starterom preto som si objednal tento http://www.scootland.sk/eshop/?id=CTGGR ... 13592e7cb0
maju ho aj cerveny je to led v hadici(nic netreba silikonovat do hadice a ma to 1m ) a ziaden starter preto to treba len pripevnit zapojit a hotovo
ale sak ja ti to odfotim ako to vyzera a potom sa zariad lebo ten neon je taky krechky poslali mi ho ku kompu na dva kr&t lebo prvy krat jeden nesvietil a neviem ako je to s otrasmy a tieto led hadice su do exterieru
ale ja ta nechcem odhovarat

X-manSvK

#13 Príspevok od užívateľa X-manSvK » Št Jún 21, 2007 9:47 am

ukazto.com/?img=Beznzvu-8ab1.jpgyo yo cawte som tu prvy krat pekne to tu mate no ale k veci jak ho ucgitis kipi si dve suche pasky po 1.20SK navrtaz na kazdej strane dve diery a daz do nich tie suche pasky a ten tenky KABEL HO NESTRIHAJTE VLASTNA SKUSENOST od tej modrej skrinky idu len dva kable na nich napoj 12V medzi to daj vipinač

Zamknuté

Návrat na "ELEKTRO"