(NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA
Moderátor: Moderators
Nazdar mam otázku ako prichytím (dolu pod nohami) a zapojím aby fičal na speedovi jeden Neon. DIK za odpovede
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: (NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA
dolu pod nohami? myslíš na podlahe? alebo na spodu skútra ako je stojan na plasty? nieje to nič zložité...káble od baterky natiahnuť, jeden vypínač a neon prichytiť (šroby, sťahovacie pásky...) je tam viac možnostímacbeth napísal:Nazdar mam otázku ako prichytím (dolu pod nohami) a zapojím aby fičal na speedovi jeden Neon. DIK za odpovede
na spodok skutra kde je stojan a plasty (tak jak sa dava bezne). od neonu ide jeden kabel? a ako ho zapojim na batrku +-? Pomohla by fotka prichytenia. DIK
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: (NEON) prichytenie a zapojenie na SPEEDA
no neon musí mať + a -.... a áno zapojíš na baterku a medzi to niekde vypínač. a foto uchytenia ti nedám lebo nemám...macbeth napísal:na spodok skutra kde je stojan a plasty (tak jak sa dava bezne). od neonu ide jeden kabel? a ako ho zapojim na batrku +-? Pomohla by fotka prichytenia. DIK
no a kde si dam ten vypinac len tak pri baterku? a poistku by som nemal davat?
no neon tento karman.sk/product.jsp?artno=10005571 dam ho este do hadicky a pridam silikon.Ked ma niekto fotku zapojenia a upevnenia NEONU na SPEEDA nech ju sem daa.DIK
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
no to mas klasicky neon a ktomu potrebujes aj startovac na 12V
neviem ci to mas sucastou balenia a zapoj si to paralerne na nejake svetlo co svieti iba ak mas klucik lebo ked sa niekto bude hrat tak ti to moze nechat svietit aj cely den a to by si nechcel ze? a zapoj to cez poistku ktoru tam uz mas ale sak si to nafot a poradime
a do toho startera ide dvojzilovy kabel cerveno-cierny a cerveny daj na cerveny a to je +
neviem ci to mas sucastou balenia a zapoj si to paralerne na nejake svetlo co svieti iba ak mas klucik lebo ked sa niekto bude hrat tak ti to moze nechat svietit aj cely den a to by si nechcel ze? a zapoj to cez poistku ktoru tam uz mas ale sak si to nafot a poradime
a do toho startera ide dvojzilovy kabel cerveno-cierny a cerveny daj na cerveny a to je +

podpis som si este nenastavil
[quote="marko358"]no to mas klasicky neon a ktomu potrebujes aj startovac na 12V
v baleni je NEON a INVERTOR.... no mam speeda nemas nejaku schemu zapojenia?
v baleni je NEON a INVERTOR.... no mam speeda nemas nejaku schemu zapojenia?
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
.
co chces jaku schemu ? ja som navrtal dierky odspodu prichitil neon a zapojil na baterku a vypinac som dal do kufra pod sedadlo
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
vies co do konca tohto tyzdna by mal aj mne prist podsvietenie sice led ale princip je podobny tak to nafotim a mozno ti to pomoze ale v tom baleni mas navod ako to zapojit http://www.sharkoon.com/flash/data/DOWN ... l_2in1.pdf
ale neviem ci ten starter je na 12V lebo doma mam na PC take iste a teraz som si neni isty ale bolo to 9 alebo 15 voltov takze neviem ci ti to pojde s tym starterom preto som si objednal tento http://www.scootland.sk/eshop/?id=CTGGR ... 13592e7cb0
maju ho aj cerveny je to led v hadici(nic netreba silikonovat do hadice a ma to 1m ) a ziaden starter preto to treba len pripevnit zapojit a hotovo
ale sak ja ti to odfotim ako to vyzera a potom sa zariad lebo ten neon je taky krechky poslali mi ho ku kompu na dva kr&t lebo prvy krat jeden nesvietil a neviem ako je to s otrasmy a tieto led hadice su do exterieru
ale ja ta nechcem odhovarat
ale neviem ci ten starter je na 12V lebo doma mam na PC take iste a teraz som si neni isty ale bolo to 9 alebo 15 voltov takze neviem ci ti to pojde s tym starterom preto som si objednal tento http://www.scootland.sk/eshop/?id=CTGGR ... 13592e7cb0
maju ho aj cerveny je to led v hadici(nic netreba silikonovat do hadice a ma to 1m ) a ziaden starter preto to treba len pripevnit zapojit a hotovo
ale sak ja ti to odfotim ako to vyzera a potom sa zariad lebo ten neon je taky krechky poslali mi ho ku kompu na dva kr&t lebo prvy krat jeden nesvietil a neviem ako je to s otrasmy a tieto led hadice su do exterieru
ale ja ta nechcem odhovarat
podpis som si este nenastavil
ukazto.com/?img=Beznzvu-8ab1.jpgyo yo cawte som tu prvy krat pekne to tu mate no ale k veci jak ho ucgitis kipi si dve suche pasky po 1.20SK navrtaz na kazdej strane dve diery a daz do nich tie suche pasky a ten tenky KABEL HO NESTRIHAJTE VLASTNA SKUSENOST od tej modrej skrinky idu len dva kable na nich napoj 12V medzi to daj vipinač