pit bike:
s cim zacinam...nasiel som zvysok ramu z 50ccm endurka (alebo co to bolo) pravdepodobne Hercules...bol to uplne holy ram...mam k nemu este aj vidlicu s centralom ale ta je na dane koleso nepouzitelna...motor mam puch s 4stupnovou prevodovkou ktory mal povodne zakotvit v puchojovi ale nezmestil sa do ramu...
z povodneho ramu sa pouzije len hlavny horny nosnik...spodok s uchytom motora ide prec...predna vidlica sa pouzila z dead mopedu,jedina funkcna co mi nebude chybat (jedna vhodnejsia ma ohnute nosniky a druha je v inej moto...)...uchyt motora sa vyreze z toho dead mopedu a naskrutkuje sa na nosnik z prveho ramu...cielom je dostat motor vyssie aby sa dosiahla vecsia svetla vyska...spolu s uchytom motora pojde aj zadna vidlica...nadrz bude z povodneho herculesa a k nej pojde sedadlo z mopeda (je fajn uzke...)
kolesa budu 10"...predne s kotucom zo skutrika derbi vamos a zadny rafik asi z piaggia quartz (kolo nema stred...) ako stred posluzi stred z kolesa mopeda ktory sa vypili a nasrobuje na rafik...
a po zmene planu:
ram ostava skoro povodny s pit biku...akurat budu 16" kolesa s kotucom vpredu aj vzadu...uds vidla showa, zadny central paioli,sedadlo zo skutra aj zadny plast...a par dalsich drobnosti

fota budem postupne nahadzovat...do cca mesiaca by som to chcel mat v pojazdnom stave...