Iridiova sviecka
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
100 oktan ti znizi vykon akurat a maximalku
inac neuskodi

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
cim viac oktanov tym vecsi kompresny pomer sa moze v motore pouzit...kedze 2t ma realny kompresny pomer tak 7:1 nevyuzije nic z tych oktanov...okrem toho sa predlzi doba horenia a bude to dohorievat az vo vyfuku cize ti klesne vykon...je tu o tom uz dost popisaneho...seriovy 2t ide najlepsie na 91ku a tuneny nepotrebuje viac ako 95...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci,
kupil som si iridiovu sviecku a ked som ju isiel zalozit, tak som zisitl, ze ma o nieco (o dost) kratsi zavit. No, aj tak som ju tam skusil dat a na moje pocudovanie to nastartovalo aj motor normalne ide.
To, ze som kupil zlu sviecku ma tak neprekvapuje , ako to, ze to ide. Ako to je teda? Mozem ju tam nechat?
diky
kupil som si iridiovu sviecku a ked som ju isiel zalozit, tak som zisitl, ze ma o nieco (o dost) kratsi zavit. No, aj tak som ju tam skusil dat a na moje pocudovanie to nastartovalo aj motor normalne ide.
To, ze som kupil zlu sviecku ma tak neprekvapuje , ako to, ze to ide. Ako to je teda? Mozem ju tam nechat?
diky
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Neviem celkom dobre pochopiť ako sa dá kúpiť zlá sviečka. Jedine že by si ju kupoval u Vietnamca na trhovisku....
Ja som došiel do krámu povedal som maníkovy akú mám origo sviečku, on zobral velkú múdru knihu o sviečkach a pozrel presný typ irídiovej náhrady a bolo ...rozmerovo to sedí nachlp presne.
Inak u 2T je dosť podstatné umiestnenie iskrišta...ak sa dá napríklad z dlhým závitom namiesto normálneho alebo pod. tak sa kludne môže stať že sa po čase prepáli piest...

Ja som došiel do krámu povedal som maníkovy akú mám origo sviečku, on zobral velkú múdru knihu o sviečkach a pozrel presný typ irídiovej náhrady a bolo ...rozmerovo to sedí nachlp presne.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Kontaktovať užívateľa:
vlady, presne ako hovoris
origo typ, mudra hruba kniha, objednavka...atd.
origo typ, mudra hruba kniha, objednavka...atd.
Naposledy upravil/-a Looserqo v Po Júl 21, 2008 9:12 am, upravené celkom 1 krát.
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
lol to sa da aj pomylit sak ked neviem co prestne chcem tak si zistim cislo starej a nech hlada predajca alebo si na nete pozrem nahradu a najlepsie je zobrat si staru sviecku zo sebou a ked ich prirovnas musia byt totozne oktrem elektrody lebo niektory ich robia rozdielne dve elektrody a co ja viem co este
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Iridiova sviecka
takze ja mam uz v skutry sviecku NGK Platinum C7HVX a je to o poznanie lepsie. Lepsie startovanie a plynulejsi chod motora, som s nou spokojny a cena 430 Sk nie je tak vela.
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
Ani nie keď normálna stojí 150
, tých 300 korún si mohol radšej dať za benzín.

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
s benzinom si tazku hlavu nerobim a platinova vydrzi dlhsie, kad preskocim jednu vymenu