Pozicaj si skuter
Moderátor: Moderators
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Pozicaj si skuter
podpis som si este nenastavil
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Re: Pozicaj si skuter
Same yuki skutre 

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
zaujmalo by ma ci daju aj helmu k tomu...
ale maju ozaj spickovy vozovy park
ale maju ozaj spickovy vozovy park

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- doktor
- motorkár
Alci maju to tam napisane ze dostanes aj helmu+doklady ku kutacu 

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
len tak strelim: nepisu niekde v podmienkach kdesi pod hviezdickou malym pismom, ze v pripade poruchy plati zakaznik opravu? (alebo rovno cely scooter?
)
...
jaj aha, tak to je hra, na stranke stoji "Vráť skúter v stanovený čas na dohodnuté miesto." Komu sa to podari? Samozrejme srandujem, no flame, aj tieto scootre jazdia, a ak sa o ne clovek stara, tak aj nieco pojazdia... otazka znie, ako sa k cudziemu scootru bude starat ten, kto si ho pozicia... bude pred kazdou jazdou zahrievat, alebo tomu bude hned po nastartovani davat plny kotol?

...
jaj aha, tak to je hra, na stranke stoji "Vráť skúter v stanovený čas na dohodnuté miesto." Komu sa to podari? Samozrejme srandujem, no flame, aj tieto scootre jazdia, a ak sa o ne clovek stara, tak aj nieco pojazdia... otazka znie, ako sa k cudziemu scootru bude starat ten, kto si ho pozicia... bude pred kazdou jazdou zahrievat, alebo tomu bude hned po nastartovani davat plny kotol?

- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
no tak to sa oplatí, fábia na tri dni vychádza na 600 denne 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ZA takú cenu ???? a vôbec že limit do 150km...to čo je za kravinu ???? Na porovnanie ceny v GR čo som vygooglil nejakú požičovňu na prvý krát....http://www.thomas-rental.gr/scooters.html
PS: zrejme im ide o to aby nemuseli nikomu nič požičať poprípade je to pračka na peniaze a nie požičovňa v pravom slova zmysle.....
PS: zrejme im ide o to aby nemuseli nikomu nič požičať poprípade je to pračka na peniaze a nie požičovňa v pravom slova zmysle.....

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
lenze su prvi na trhu takze si mozu stanovit vlastne ceny, velmi ma bude zaujimat ci sa im bude darit, aj ked myslim ze to mali radsej rozbehnut na jar ako teraz na zimu 

- doktor
- motorkár
Presne tak ,zacinaju na zimu, maju len 2 stroje, aj to cinske....osobne mi to absolutne nevadi ale vidim pristup ludi k tomu ze ked je to cina tak je to hanba a vrak a tak....
Skor mi pride na tu pracku....
Skor mi pride na tu pracku....

hele , ale ber to z pohledu lidí co skutrum nerozumi , tem je to jedno jestli jedou na čině nebo na znackovym skutru pac to ani nepoznaji
- doktor
- motorkár
tO JE MI UPLNE JASNE, JA SA NA TO pozeram z pohladu tych vsevedkov co chodia sem na forum, ludi co na nicom nejazdili ale cinsky kutac by nechceli za nic na svete
,urcite setci chapete co tym scm povedat..inac ja jazdim zatial len cinanov a spokojnost
Ale som zvedavy jak im to pojde a drzim palce, ja som sa zamiloval do skutrov prave cez pozicovnu

Ale som zvedavy jak im to pojde a drzim palce, ja som sa zamiloval do skutrov prave cez pozicovnu
- Plexxak
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Aug 15, 2006 6:27 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som sa tiez dostal k skutrom cez pozicovnu ale v chorvatsku...
Inak to ze ponukaju len ciny, v podstate to aj chapem, lebo zoberte si to tak, aka by bola navratnost (resp. kolko by trvalo) vratenie samotnej investicie do nakupu. To, ze to tu prilis nema potencial (kvoli pocasiu, premavke atd. atd.) je uz druha vec, predsalen tu sa ludia na skutre pozeraju inak ako v Taliansku ci Grecku, ale na druhej strane mozno sa to uchyti, preco nie, ked pozeram co vselico sa dokazalo uchytit do teraz... To ma nabada na myslienku, nepredat buduci rok Peugeot ale ho zacat poziciavat
Inak na zimu nezacinaju, uz som to videl niekde na aute asi pred dvoma mesiacmi ale zabudol som na to medzitym jak som prisiel domov...
Inak to ze ponukaju len ciny, v podstate to aj chapem, lebo zoberte si to tak, aka by bola navratnost (resp. kolko by trvalo) vratenie samotnej investicie do nakupu. To, ze to tu prilis nema potencial (kvoli pocasiu, premavke atd. atd.) je uz druha vec, predsalen tu sa ludia na skutre pozeraju inak ako v Taliansku ci Grecku, ale na druhej strane mozno sa to uchyti, preco nie, ked pozeram co vselico sa dokazalo uchytit do teraz... To ma nabada na myslienku, nepredat buduci rok Peugeot ale ho zacat poziciavat

Inak na zimu nezacinaju, uz som to videl niekde na aute asi pred dvoma mesiacmi ale zabudol som na to medzitym jak som prisiel domov...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nie su prvy...v roku 1997 s tym zacala firma SUN (ta nebankova spolocnost...)...okrem okradania ludi boli aj prvy dovozcovia cinanov (adly)...a mali aj pozicovnu v blave...par rokov fungovali ale mali nekrestanske ceny (mam pocit ze 500sk den...)kika napísal:lenze su prvi na trhu takze si mozu stanovit vlastne ceny, velmi ma bude zaujimat ci sa im bude darit, aj ked myslim ze to mali radsej rozbehnut na jar ako teraz na zimu
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zaujímavá vec .... ale dosť drahý špás ...
asi budem aj ja tajfuna prenajímať ..
nech sa mi začnú konečne vracať peniaze 

- doktor
- motorkár
No v pistanoch to ma vramci mnozstva uterakovych asi trocha vacsiu perspektivu