Pozdrav scootristov resp. motorkarov na cestach
Moderátor: Moderators
- konfliktus
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Mar 05, 2006 2:55 pm
- Skúter: neuvedený
- marioo
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 10:15 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja zdravim normalne zdvihnutim ruky alebo bliknutim svetla alebo zatrubenim....a clovece skoro kazdy ma odzdravi tiez bud bliknu alebo zatrubia...niektory ked nejdu rychlo tak zdvihnu aj ruku ale je ich malo tych ktory jazdia pomaly
napr. sused na 900 honde supersport len zatruby alebo blikne ale to ani nepocut niekedy pri tych huciacich ladakoch 

podpis som si este nenastavil
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
caute
hej myslim ze ten pocit ked ta pozdravi niekto z vacsou masinou je super..alebo zatrubi...
uz sa tesim ze vam seckym budem moct cim skorej kyvnut a zatrubit...hned jak zmaturujem a hodim knizky nekam takze zatial cafte ...

podpis som si este nenastavil
- misho
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
zdaR
stal som na cervenu a vtom vedla mna zastavil nemec na harley ovesany ako vianocny stromcek, mal na hlave kuklu, najprv som si myslel ze ma ide zabit, ale on sam podal ruku a sme sa pozdravili v cudzom jazyku...zalezi od ludi, ja zdravim aj babetakou, vsetko co ma motor a dve kolesa.
YAMAHA BWS 50
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja...a sem tam aj deticky
a skupinky cyklistov...a hlavne stoparov 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No s tým zdravením po výmene stroja sa to trocha zlepšilo ale najlepšie je aj tak to, že takí tí frajeri na superšportoch a ešte bez prilby taký nezdravia vôbec lebo šak načo, asi sa pokladajú za niečo viac ako ostatní.....takže takých je škoda zdraviť. ale aj ja som sa občas pristihol že niekedy kukám neviem kam a zbadám oprotiidúci motorbicykel až na poslednú chvílu takže neodzdravím alebo neskoro. Takže z toho my vychádza to že aj ak mna niekto neodzdraví tak možno je to len preto že nestihne a nie že nechce
Ale zdraviť treba lebo ak si človek raz dvakrát povie kašlem na to ani henten ma neodzdravil tak potom to tu bude len horšie a horšie.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- misho
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 09, 2006 5:26 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to je tiez pravda, treba zdravit stym ze necakas ze ti niekdo odzdravi.theruck napísal:nie vzdy ten tipek na velkej masine moze dvihnut ruku resp ma cas sa sustredit na takuto prkotinu...
minule som stal na krizovatke a vo vedlajsom pruhu stal niaky maxi skuter, som zavelil na pozdrav, ale on sa otocil a mal salamu.
tu uz ale nemal o dvesto metrov co ma nechal za sebou ho stopli cajti a ked som prebiehal okolo tak policajt ukazoval na moju hlavu...nuz nemal prilbu...
YAMAHA BWS 50