Co si myslite o cinskych skutroch
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Co si myslite o cinskych skutroch
přečti si co napsal a zajisté pochopíš co tím chtěl říct já to pochopil a plně s ním souhlasím
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
uz len toto je pekny blud...ado napísal: Cena cca japan 50 4t a čínan 50 4t je čína 30 tis a japan a talian cca 60-80tis
čo dostaneš: čínan je od výroby prišktrený karbec alebo variátor. po prvej prehliadke ak ho dobre zabehneš ta dá v pohode 55-65km/h
a to bez dalších invest. je to vrámci prvej prehliadky!!! žiadne dokupovanie ani tunovanie
Japonec alebo Talian je totálne bez ide ledva 40- 45 áno dostaneš s neho aj 70 až totál 90km/h ale nie za cenu prehliady rátam tak 5 až 25tis!!!
a to ze mu aerox siel 45...co tak ho odblokovat...
ze odblokovanie cinana 4t v ramci prvej servisnej prehliadky zadara? neblokovane CDI nie je ani v doplnkovej vybave takze lepsie nepojde ani po 50tej prehliadke...nove 4t aspon znaciek ktore predavam su od vyroby bez blokovania (blokovane CDI iba ktore sa da vymenit len za tuningove)
zip 4t napr po vybrati restriktora da tych 70...
vyskusal som uz dobru stovku roznych skutrov takze viem co to porovnat...sam jazdim na "neznackovom" stroji takze ziadne tvrdenie ze som zaujaty neobstoji...
a tak nejak vzdy ked si do takejjto temy napisal strhol sa flame takze toto bola moja posledna reakcia na akykolvek tvoj prispevok (aumirek) nakolko mam rad svoje dusevne zdravie...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- st. skútrista
to mě překvapuještheruck napísal:aj ja
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
preco sak napisal pravdu - ze neda sa porovnat neporovnatelne 
a ty s tu cinu bacha pri 6000km to uz vacsine 50tek odchaza zapalko...

a ty s tu cinu bacha pri 6000km to uz vacsine 50tek odchaza zapalko...
-
- st. skútrista
muže bejt odejít muže cokoliv na čemkoliv ale měl bych ohromnou výhodu zajdu a koupím navíc cena nebude jak za pul skutra.Navíc on píše mimo toho porovnáni že někomu to bohatě stači pro jeho potřebu a pod
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
hej niektore diely su neporovnatelne drahsie na talianov
napr membrana do karburatora mikuni alebo fuji co mam stoji od 2500 do 4500Sk a do naraku 24mm stoji cca 400-500SK
preto ked budeepasovat budem mam krizeny karbec ..miesanie krvi japonskocisnky hybrid
napr membrana do karburatora mikuni alebo fuji co mam stoji od 2500 do 4500Sk a do naraku 24mm stoji cca 400-500SK

preto ked budeepasovat budem mam krizeny karbec ..miesanie krvi japonskocisnky hybrid

-
- st. skútrista
no já mám dojem hlavně u italskejch dílu a to hlavně k vuli té ceně a době dodání že každej ten díl nosí osobně kurýr a to pěšky
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
nee..to nosi papez..raz za 5 rokov jak dojde a nabalia letadlo aj dielmiaumirek napísal:no já mám dojem hlavně u italskejch dílu a to hlavně k vuli té ceně a době dodání že každej ten díl nosí osobně kurýr a to pěšky
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
moja najcerstvejsia skusenost...potrebujem zohnat jeden diel z cinskeho endura 125ccm...ziadny problem...najdem si katalog dielov a napisem importerovi...do mailu som napisal presne co potrebujem este pripojil screenshot z katalogu aby bolo na 100% jasne co chcem...odoslem a cakam na odpoved...den,dva,tri,tyzden,dva...a cakam do dnes...nemenovany dovozca kvalitnych motocyklov za ludovu cenu (yuki)...ale uz sa az zadarilo...ked sa po 127km rozsypal mnou odovzdany skuter od nahlasenia reklamacie cez dodanie dielov az po opravu (ktoru som samozrejme musel ja robit...to ze som sa preplatenia faktury dockal mesiac po splatnosti po niekolko nasobnom urgovani neriesim) to trvalo 4dni...
inac original diely aprilia sli ku mne z talianska najviac 14dni...raz dlhsie ale to dany diel nebol dlhodobo skladom...ten trval skoro 4 tyzdne
a z ceskej yamahy siel ku mne plast 8dni...z toho 3dni objednavka z centraly a 3dni ups z cr na sk
neoriginalne diely ked su menej caste trva lebo ich nik nedrzi na sklade...ked to suri zhanam origo
inac original diely aprilia sli ku mne z talianska najviac 14dni...raz dlhsie ale to dany diel nebol dlhodobo skladom...ten trval skoro 4 tyzdne

a z ceskej yamahy siel ku mne plast 8dni...z toho 3dni objednavka z centraly a 3dni ups z cr na sk
neoriginalne diely ked su menej caste trva lebo ich nik nedrzi na sklade...ked to suri zhanam origo

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- st. skútrista
nevím kolikrát sis objednával díl na čínu a jestli to bylo vždy stejné.Ale moc dobře vím to co víš i ty že to nebylo čínou ale vinou lempla prodejce.Jinak nejmenovaný přesto i tu uváděný nejlepší prodejce značkovej tak tam osobně jsem čekal na běžnej píst 4 měsíce a třebas simerinku jsem se nedočkal vubec a to mi ještě ten supr odborník dělal výbrus a snažil se mne přesvědčit při reklamaci že vule pístu 0,15 mm je v normě
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mesacny obrat na dieloch na skutre mam okolo 80tis. +- takze o dodavkach dielov co to uz viem...vecsina dielov je neoriginalnych a original len v pripade nudze...viem co kde a ako rychlo dostanem...a problem je vecsinou hocico na hocijaky skuter...
- dr.snake
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
je to tym ze skutrov je u nas malo a nkomu za neoplati drzat sklad napr za pol miliona na 5-6 najbeznejsich skutrov
ine je to v taliansku ...kde bude asi viac veci skladom resp je kus ina dodavka dielov z velkoskladov
ine je to v taliansku ...kde bude asi viac veci skladom resp je kus ina dodavka dielov z velkoskladov
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
aj znackovi predajci su lemli ja mam od jula tohto roku objednane 3 gumicky co drzia zadne svetlo na aprili a furt nic aj ked uz mi 3x povedal ze ich ma ale vzdycky boli akoze zle... k tej slovenskej neschopnosti ked sa prida talianske mfp pripadne mesacne volno v auguste tak je z toho vzdycky akurat tak nasrany zakaznikaumirek napísal:nevím kolikrát sis objednával díl na čínu a jestli to bylo vždy stejné.Ale moc dobře vím to co víš i ty že to nebylo čínou ale vinou lempla prodejce.Jinak nejmenovaný přesto i tu uváděný nejlepší prodejce značkovej tak tam osobně jsem čekal na běžnej píst 4 měsíce a třebas simerinku jsem se nedočkal vubec a to mi ještě ten supr odborník dělal výbrus a snažil se mne přesvědčit při reklamaci že vule pístu 0,15 mm je v normě

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
aj ja sa pridám k tejto diskusii..tak ono niektoré sa fakt vyydaria hlavne vzhľadovo...ale povedzme si že aj značkovému skútru sa može stať že bude mať nejakú chybu rovnako ako čína... keby sme mali viac money tak si čínu nekúpime čiže nikto nepozera na názor ale na cenu, tá je vo väčšine prípadov rozhodujúca..nekvalitné diely za málo peňazí...s tým sa musí rátať...toľko môj názor..
Yamaha - ride the right bikes
ja k tejto diskusii poviem len :pukeright: ked budem mat cas tak preskenujem reklamacne papiere aby ste videli kolko krat bola moja china na reklamacii, inak si myslim ze zalezi na aky kus clovek natrafi a ja stale natrafim na koXXcinu
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
No možno keby si si tie chyby vychytal sám, tak by sa ti to prestalo sypať. Bohužiaľ, niekde sa tých ušetrených 50000 musí prejaviť.
vsak ty mas taky cinu tak nedelej moudrajean napísal:No možno keby si si tie chyby vychytal sám, tak by sa ti to prestalo sypať. Bohužiaľ, niekde sa tých ušetrených 50000 musí prejaviť.
- jean
- motorkár
Prave preto viem, že si chyby musí majiteľ vychytať sám
. Kde tu vidíš, že by som písal, že svoju kúpu ľutujem? 7200 km za 1 a pol roka takmer bez problémov...

jean: tak to si stastny ja som mal problemi zo sacim hrdlom asi 2krat menene, predna brzda po prudsom zabrzdeni KO tu mi nastavoval asi 5krat a stale 0. bodov, somariny ako pocas jazdy odpadnuty kufor a asi 2krat urvaty doraz na hl. stojane tiez nespominam, a zadna brzda ktoru musim pred kazdou jazdou dotiahnut tiez stoji za prd, ked som sa na nom vytrel (rozbil lavy bok) tak ma skoro eblo lebo plasty boli drahsie ako suciastky na motor. Jazda na nom je pohodova rychlost okolo 85-90 postacujuca ale ta kvalita a pristup servisu, no som sa pri kupe sekol. Planujem ho predat ale neviem ci sa mi to vobec podari. Tak aspon vam nech to jazdy v pohode.
- jean
- motorkár
Tak zadnú brzdu to nerieším, mne momentálne už nefunguje, musím vybrať pakne a to čínske blato prelepiť našim matrošom. A uvoľnené skrutky kontrolujú aj v servise na fiaty, nie len na čínske skútre, to je taký folklór, ja som takto skoro stratil výfuk 

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa na cinu nestazujem staci mi to sice niekedy odpadnuty niaky kablik niaky strateny srob a to je asi cele sice nema bohvie aky vykon ale pohode to staci len tak do mesta
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
no uplne ti to staci ked a si tam dal 80 ccm kit aby ti to islo aspon ako seriove minarelli 

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
stacilo mi to ale niak som sa nechal zlakat 80 kitom na 50 som nabehal cca 8000 km
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet