nazdar nevim. skusim v pondelok rano zavolat vestici ci o tom nieco nevieBarby_17 napísal:admin nazdar, kde mi zmizol moj prispevok??? je premňa veľmi doležity..
FOR ADMIN
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: :(
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: FOR ADMIN
v tejto teme (vid link) nemozem upravovat svoje prispevky, aj ked sa dole pise, ze ich upravovat v danej teme mozem: http://forum.scooter-tuning.sk/viewtopi ... 59#p100359
EDIT1: takze mala zmena, upravovat nemozem moje predosle prispevky v tej teme, posledny napisany "uz" mozem...
EDIT2: pozeram, ze ani v inej teme, kde som nedavno reagoval, nemozem upravovat svoje prispevky, robila sa nejaka zmena na fore?
EDIT1: takze mala zmena, upravovat nemozem moje predosle prispevky v tej teme, posledny napisany "uz" mozem...
EDIT2: pozeram, ze ani v inej teme, kde som nedavno reagoval, nemozem upravovat svoje prispevky, robila sa nejaka zmena na fore?
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aj mne to vadí že sa dá upraviť príspevok len do určitého času neviem presne kolko, ale mám dojem že viac ako 10 min to asi nebude a potom už nie...Dá sa s tým dačo robiť? A nedá sa ani vymazať a nanovo napísať..Alebo mám dačo zle nastavené? Dik za info.... :bounce:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
mas pravdu, je to asi casovo nastavene... som toho nazoru, ze by to nemalo byt casovo obmedzene... a takisto pocet smajlikov je obmedzeny na 3 v prispevku, zvysil by som limit aspon na 6, najma ak pisem dlhy prispevok, tak 3 smajliky su na moje vyjadrenie malo...
:bounce:

-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
zatial viem, ze cas na upravu je 15 minut, este viac neviem
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna to je dobre ze sa da upravovat max 15 min. ked chcem daco dodat abo opravit, tak je to viac jak dost. inak ludia daco napisu, dalsi desiati na to budu reagovat, typek zisti ze napisal blbost tak si to upravi a setkych 10 ludi potom vyzera jak debili 

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
lenze napr v bazare mas v ponuke 5 veci...dve predas a nemozes upravit prvu spravu...kto si neprecita posledny prispevok a 6 stran dalej sa zadne vypytovat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ked nieco v bazare preda a uvedie to do prispevku, tak to priebezne upravujem aj v tom prvom, popripade ked chcete nieco upravit, tak mi poslite SS, ale plati to len pre BAZAR
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
presne preto je to tak ako to je. to nastavenie je pre cele forum ako take neda sa to nastavit pre subfora. ani to tak nikdy nebolo. mozno by som mohol zapnut v bazare moderovanie vlastnych tem ale to by tiez moc dobra asi neprinieslo...owwidius napísal:podla mna to je dobre ze sa da upravovat max 15 min. ked chcem daco dodat abo opravit, tak je to viac jak dost. inak ludia daco napisu, dalsi desiati na to budu reagovat, typek zisti ze napisal blbost tak si to upravi a setkych 10 ludi potom vyzera jak debili
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
hmm... neposobim na vela forach, ale na kazdom jednom mam moznost editovat vlastne prispevky (s vynimkou motoride fora, ale to nie je tradicne forum). Nejako velmi mi to nevadi, ale trebars v mojom topicu s recenziou na mojho maxika by som chcel malicko upravit text recenzie (vyhodit jedno slovo) a teraz aby som s tym otravoval niektoreho z moderatorov... tak som to radsej nechal tak. A taktiez clovek pise nieco a urobi par preklepov... a ak si ich vsimne po X minutach, uz ich opravit nemoze a potom posobi ako so stvorkou zo slovenciny, aj ked chybu si vsimol a v pohode by ju opravil... :albino:
beriem, ze toto su len take kozmeticke chyby a malokto na fore riesi gramatiku, otazka vsak je, ci bolo editovanie svojich prispevkov fakt tak casto zneuzivanou funkciou, ze bolo potrebne ju zrusit...
ak uz chcem zareagovat na nejaky text, ktory by ktosi skor ci neskor mohol odeditovat do vecnych lovist, tak si dam tu "namahu" a budem ten text citovat a moj prispevok dany diskutujuci upravit nemoze...
Rozhodnutie vedenia vsak akceptujem, sem som iba uviedol svoj nazor...
beriem, ze toto su len take kozmeticke chyby a malokto na fore riesi gramatiku, otazka vsak je, ci bolo editovanie svojich prispevkov fakt tak casto zneuzivanou funkciou, ze bolo potrebne ju zrusit...
ak uz chcem zareagovat na nejaky text, ktory by ktosi skor ci neskor mohol odeditovat do vecnych lovist, tak si dam tu "namahu" a budem ten text citovat a moj prispevok dany diskutujuci upravit nemoze...

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Lenze nemozes vediet, ktory prispevok autor vymaze a citovat vsetky to nie... ale inak opravovanie by sa zislo, tazko posudit, ako to je lepsieTHeBaNDiT napísal:ak uz chcem zareagovat na nejaky text, ktory by ktosi skor ci neskor mohol odeditovat do vecnych lovist, tak si dam tu "namahu" a budem ten text citovat a moj prispevok dany diskutujuci upravit nemoze...
- THeBaNDiT
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
zatial som s citovanim nemal problem, ale mozno nechodim "do tych spravnych" diskusii...
Ono je to taka problematicka tema, pretoze tazko posudit, ci je dobre obmedzit vsetkych clenov fora kvoli par ludom, ktori zmazali svoje prispevky (kolkokrat sa to na fore stalo?), alebo ci na druhu stranu mozno len malokto potrebuje editovat svoje prispevky a takto sa forum ochrani pred editovanim prispevkov "so zlym umyslom".

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ale niekto zadre niaku blbost zareagujem na to a on si upravi co napisal a potom vyzeram jak debil ze co som tam pisal toto je pripad toho upravovania
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
upravovanie vlastnych prispevkov bola dobra vec...hlavne v bazare ale aj inde...to ze niekto nieco zadrie dalsi na to reaguje a potom sa ten predchadzajuci prispevok opravi je vidiet nakolko dole je napiasne ze to bolo upravene...a myslim ze ovela ovela viac pripadov editovania bolo aktualizovanie veci,resp oprava chyb...)
napr vo vyletoch ked sa zmeni termin tak sa upravil prvy prispevok,tak isto bazar, a aj v prestavbach byva na vela forach zvykom ze dolezite veci sa hadzu do prveho prispevku aky niekto nemusel citat 20stran spamov od nahanacov prispevkov typu: "fakt huste to mas..."
napr vo vyletoch ked sa zmeni termin tak sa upravil prvy prispevok,tak isto bazar, a aj v prestavbach byva na vela forach zvykom ze dolezite veci sa hadzu do prveho prispevku aky niekto nemusel citat 20stran spamov od nahanacov prispevkov typu: "fakt huste to mas..."
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Kontaktovať užívateľa:
keby ze (nevyznam sa do toho) sa da nastavit v bazare a vo vyletoch ze to mozes menit a niekde dat niaky cas cca 1 hodinu a potom uz neupravis a ak to bude vazne moderatoe ti to hadam bude vedet spravit
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
To je jedno ci 15 min alebo hodina.V bazari a aj vo vyletoch sa niekedy aktualizuje po par hodinach alebo par dnoch.A ako napisal alci mat v bazari temu o 20 stranach...
A ako uz bolo spomenute predtym mensie problemy budu ked sa to nastavi tak ako to bolo.
A ako uz bolo spomenute predtym mensie problemy budu ked sa to nastavi tak ako to bolo.
Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mne to napríklad chýba kvôli tomu že veľakrát si po sebe čítam , a nájdem chybu alebo preklep a nemôžem to opraviť... alebo napíšem dajakú blbosť na ktorú prídem po čase a už sa s tým nedá nič robiť... :bigsmurf:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
to by si musel opravovat vseckoVLADY napísal:Mne to napríklad chýba kvôli tomu že veľakrát si po sebe čítam , a nájdem chybu alebo preklep a nemôžem to opraviť... alebo napíšem dajakú blbosť na ktorú prídem po čase a už sa s tým nedá nič robiť... :bigsmurf:

- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
skus terazalcatelko napísal:upravovanie vlastnych prispevkov bola dobra vec...hlavne v bazare ale aj inde...to ze niekto nieco zadrie dalsi na to reaguje a potom sa ten predchadzajuci prispevok opravi je vidiet nakolko dole je napiasne ze to bolo upravene...a myslim ze ovela ovela viac pripadov editovania bolo aktualizovanie veci,resp oprava chyb...)
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Preco sa niektorym ludom neda poslat sukromna sprava?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ake su priznaky?doktor napísal:Preco sa niektorym ludom neda poslat sukromna sprava?
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
priznaky su jasne. otazka znie preco
skocim si pre vestecku gulu

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Priznaky su take ze ten dotycny nema vedla ikonky profil ikonku SS a ked mi od takeho uzivatela pride sukraomna sprava tak pri odpovedi mi to vypise ze niektorym uzivatelom sa neda odoslat SS, konkretne som si to vsimol pri Ildiko
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
mne to fici. mozes mi poslat ss a dat do nej screenshot z tej chyby?
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ja pri ildiko mam PMdoktor napísal:Priznaky su take ze ten dotycny nema vedla ikonky profil ikonku SS a ked mi od takeho uzivatela pride sukraomna sprava tak pri odpovedi mi to vypise ze niektorym uzivatelom sa neda odoslat SS, konkretne som si to vsimol pri Ildiko