Iskra
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Iskra
mozes si dat premerat cievky atd...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no asi tak nejak ,, ja tam mam NGK fajku aj sviecku a tlen teraz na konec sezony mi povynechavalo ked som siel miernym plynom a len trosku som pridal ehm ehm vzdy na moste mi to spravilo..
ale so zapalkom nic nebude skoro vzdy je na vine sviecka... ked si necistil filter tak ten.. 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
.... mozem potvrdit ze NGK a bohata zmes sa nemaju radi - musel som scot domov dotlacit,new NGK BR8HS sa porucala po par odjazdenych Km,chvilku som dumal preco nestartuje,automaticky som sahol po starej sviecke-bosch W7DC ,zalozil a nastartoval ... v aute mam IK-20 ,iridiove DENSO a ja somar dam do scota NGK ....
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
"rspeed" ma absolutnu pravdu ohladom sviečok NGK. potvrdzujem so skusenosti vlastnej. "alcatelko" ladil mojho tajfa raz bohatšia zmes = odpalena iridiova sviečka NGK na fleku. teraz mam nudzovku NGK tiež ale len do času kym nedojde objednana DENSO od "alciho". presne ako sa píše tieto sviečky + bohatšia zmes = katastrofa
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
hej ngk tam daj az ked to mas naladene
:D
aj ja som dal ale 20rocnu sviecku potom mi to naskocilo
min. rok ked som to skladal

aj ja som dal ale 20rocnu sviecku potom mi to naskocilo

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
no tiez si myslim ze mam ten problem,nemal som celkom naladeny karburator,mal som bohatsiu zmes tak som tam dal seriovu NGKcku s ktorou mi to sekalo,dusilo a skapinalot tak som vymenil za novu islo to stym pekne setko,karburator som nechal tak s bohatsou zmesou a po 50-100km zacalo robit to iste,tak teraz ju vymenim a ak bude chyba vo sviecke na NGK zabudnem ze existuje
podpis som si este nenastavil